Tietoja Safari 10.0.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 10.0.1:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen turvallisuuspäivityssivustossa.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuussivustosta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID -tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Safari 10.0.1

Julkaistu 24.10.2016

WebKit

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 ja macOS Sierra 10.12.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa käyttäjätietojen paljastumiseen.

Kuvaus: Annettujen tietojen tarkistusongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2016-4613: Chris Palmer

Kohta päivitetty 27.10.2016

WebKit

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 ja macOS Sierra 10.12.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-4666: Apple

CVE-2016-4677: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.6 ja macOS Sierra 10.12.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-7578: Apple

Kohta lisätty 27.10.2016

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.