Katso elokuvia, TV-ohjelmia ja live-sisältöä Apple TV -apissa

Katso suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi ja löydä lisää mieluista katsottavaa. Osta tai vuokraa iTunes Storesta. Voit tilata vain haluamasi kanavat. Apple TV -apin kanssa voit tehdä kaiken sen samassa paikassa ja kaikilla laitteillasi.

Voit käyttää Apple TV -appia iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla , joissa on viimeisin iOS-versio, Apple TV 4K:lla tai Apple TV HD:llä , joissa on viimeisin tvOS-versio, Apple TV:llä (3. sukupolvi), jossa on Apple TV:n ohjelmistopäivitys 7.3 tai uudempi, ja tähän soveltuvalla äly-TV:llä.

Apple TV -appi ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Katso, onko Apple TV -appi saatavilla maassasi tai alueellasi.

Tutki Apple TV -appia

Navigoi Apple TV -apissa näin:

• Käytä iPhonen, iPadin tai iPod touchin näytön alareunassa olevia välilehtiä.
  • Käytä Apple TV:n tai yhteensopivan äly-TV:n näytön yläreunassa olevia välilehtiä.

Katso nyt

Katso nyt

Katso nyt -kohdasta näet suosikkiohjelmasi ja -elokuvasi suoratoistosovelluksistasi, Apple TV -kanaviltasi ja iTunes Storesta. Siinä on myös Seuraavaksi-ominaisuus, jonka avulla voit jatkaa siitä, mihin jäit millä tahansa laitteella, jolla olet kirjautuneena Apple TV -appiin Apple ID:lläsi. Löydät myös sinulle valitut elokuva- ja TV-ohjelmasuositukset sekä kokoelmat, jotka perustuvat kaikkeen katsomaasi.

Voit myös tilata Apple TV -kanavia, joista voit katsoa suosikkiohjelmiasi ja -elokuviasi katsomiltasi kanavilta – ilman, että sinun on poistuttava Apple TV -apista.

Kirjasto

Kirjasto

Löydät kaikki ostoksesi ja tämänhetkiset vuokrauksesi Kirjasto-välilehdellä.Kirjasto-välilehti näyttää iPhonellasi, iPadillasi tai iPod touchillasi kaikki laitteellesi ladatut kohteet, kuten elokuvat, TV-ohjelmat ja muun sisällön Apple TV:n kanavilta.

Haku

Haku

Haku-välilehdessä voit selata suosittua sisältöä ja etsiä elokuvia ja TV-ohjelmia niiden nimien, näyttelijöiden ja muiden tietojen perusteella.

Elokuvien ja TV-ohjelmien toistaminen

Kun toistat jotain TV-apissa iOS-laitteellasi, napauta näyttöä, jolloin esiin tulevat toiston ohjauspainikkeet.Tässä kohtaa voit tehdä seuraavaa:

Apple TV:ssä ja äly-TV:ssä voit käyttää kaukosäädintä toistaaksesi, tauottaaksesi, siirtyäksesi eteen- tai taaksepäin ja valitaksesi toistettavan median. Jos haluat ottaa tekstityksen käyttöön tai katsoa lisätietoja videosta, jota katselet:

• Pyyhkäise alas Apple TV:n kaukosäätimen Touch-pinnalla.
  • Paina äly-TV:n kaukosäädintä.

Muita katselutapoja

Apple TV:n kanssa voit käyttää Siriä toiston hallitsemiseen ja etsiäksesi katsottavaa.

Jos sinulla on AirPlay 2 -yhteensopiva äly-TV, joka tukee HomeKitiä, , lisää äly-TV:si Koti-appiin. Sitten voit iOS-laitteellasi Siriä toistamaan haluamaasi TV-sisältöä ja hallitsemaan sitä.

Ohjauskeskuksen Apple TV Remotella voit hallita Apple TV -laitettasi ja AirPlay 2 -yhteensopivaa äly-TV:täsi iOS-laitteesi Lukitus-näytöltä.

Asetusten muuttaminen

Jos käytät iPhonea, iPadia tai iPod touchia, valitse Asetukset > TV. Tästä voit muokata seuraavia asetuksia:

• Käytä Toista historiaa: se, mitä toistat laitteellasi vaikuttaa siihen, mitä henkilökohtaisia suosituksia saat, sekä Seuraavaksi-listaan kaikilla Apple TV -appia tukevilla laitteilla. Ota se pois käytöstä, jos et halua käyttää historian toistoa suosituksiin.
  • Näytä urheilutulokset: Yhdysvalloissa ja Kanadassa voit piilottaa urheilutulokset Urheilu-välilehdessä. Laita vain Näytä urheilutulokset -ominaisuus pois päältä.
  • Ilmoitukset: saat ilmoituksen, kun seuraamaasi sarjaan tulee uusia jaksoja tai seuraamasi urheilujoukkueen tulos ratkeaa jne. Lue lisää ilmoituksista.
  • Käytä datayhteyttä: napauta iTunes-videot ja ota käyttöön Käytä datayhteyttä toistoon, jotta voit suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia, kun laitteesi on yhteydessä matkapuhelinverkkoon ja käyttää datayhteyttä. Ota se pois käytöstä, jos haluat suoratoistaa sisältöä ainoastaan, kun laitteesi on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.
  • Ladatut videot: mene kohtaan Asetukset > Yleiset > [laite] Tallennus > TV, niin voit hallita, mitä laitteellesi ladataan.

Voit muuttaa Apple TV -apin asetuksia myös Apple TV:stä ja äly-TV:stä. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Apit > TV. Avaa äly-TV:ssä Apple TV -appi ja siirry asetuksiin.

Lue, miten voit ottaa Apple TV -apin rajoitukset käyttöön iOS-laitteellasi, , Apple TV:ssä tai äly-TV:ssä.

Lisätietoja

Apple TV -apin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Voit käyttää Apple TV -appia vain henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Lue täydelliset käyttöehdot.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.