Katso elokuvia, TV-ohjelmia ja live-sisältöä Apple TV -apissa

Katso suosittujen striimauspalvelujen, kuten Apple TV+:n, elokuvia ja TV-ohjelmia sekä tilaa maksullisia kanavia Apple TV -apilla.

Apple TV -apin Katso nyt -välilehti

Jos käytät Apple TV -appia ensimmäisen kerran

Varmista, että laitteesi on yhteensopiva Apple TV -apin kanssa.

Jos käytät älytelevisiota tai striimauslaitetta, sinun on ehkä ensin otettava Apple TV -appi käyttöön.

Apple TV -appi on asennettu valmiiksi Apple-laitteisiin. Varmista, että laitteesi on päivitetty uusimpaan iOS-, iPadOS-, macOS- tai tvOS-versioon, jotta pystyt käyttämään uusimpia ominaisuuksia.

Apple TV -apin käyttäminen

Voit selata ja ostaa elokuvia ja TV-sarjoja. Voit myös tilata striimauspalveluja, kuten Apple TV+. Myös katsomiesi sarjojen ja elokuvien seuranta onnistuu – kaikki tämä Apple TV -apissa.

• Katso nyt -välilehden Seuraavaksi-kohdassa voit jatkaa elokuvien ja ohjelmien katselua sekä tutustua Apple TV+:n ja muiden maksullisten kanavien esittelyssä oleviin sisältöihin. Lue, miten voit tilata Apple TV+:n tai lisätä muita Apple TV -kanavia.
  • Tutustu uusimpiin yksinoikeudellisiin Apple TV+ -sisältöihin ja selaa niitä kategorian mukaan Apple TV+ -välilehdessä.
  • Osta tai vuokraa elokuvia ja TV-ohjelmia suoraan Apple-laitteiden ja muiden yhteensopivien laitteiden Store-välilehdeltä.
  • Näet vuokraamasi elokuvat tai ostamasi elokuvat ja TV-ohjelmat sekä kaikki lataukset Kirjasto-välilehdellä.
  • Katso Friday Night Baseballia Apple TV+:lla.

Jos olet kaapelipalvelun tilaaja, voit katsoa sisältöä Apple TV -apilla. Lue, miten voit kirjautua sisään TV-palveluntarjoajasi tilille iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tai käyttää maksu- tai kaapelitelevisiota Apple TV:ssä.

Toiston keskeyttäminen, siirtyminen eteenpäin ja katsottavan sisällön hallinta

Kun katsot sisältöä, toistosäätimillä voit muun muassa keskeyttää toiston, liikkua sisällössä ja ottaa tekstityksen käyttöön.

Löydät toistosäätimet avaamalla Apple TV -apin laitteessasi ja aloittamalla ohjelman jakson tai elokuvan katselun.

Voit käyttää Apple TV -appia vain henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Lue täydelliset käyttöehdot.

Apple TV -appi ja jotkin Apple TV -apin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.