Katso elokuvia, TV-ohjelmia ja live-sisältöä Apple TV -apissa

Katso ainutlaatuisia Applen alkuperäistuotantoja Apple TV+ -palvelussa ja tilaa laadukkaita kanavia. Löydä uusia ja suosittuja elokuvia. Katso myös suosittujen suoratoistoappien sisältöjä. Apple TV -apilla voit tehdä kaiken sen samassa paikassa ja kaikilla laitteillasi.

Voit käyttää Apple TV -appia iPhonella tai iPod touchilla, , jossa on uusin iOS-versio, iPadilla, , jossa on uusin iPadOS-versio, Macilla, jossa on uusin macOS-versio, Apple TV 4K:lla tai Apple TV HD:llä, jossa on uusin tvOS-versio, Apple TV:llä (3. sukupolvi), jossa on Apple TV -ohjelmistopäivitys 7.3 tai tätä uudempi ja ehdot täyttävillä älytelevisioilla sekä joillain suoratoistolaitteilla.

Apple TV -appi ja jotkin Apple TV -apin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Apple TV -appiin tutustuminen

Voit liikkua Apple TV -apissa näytön ylä- tai alareunan välilehtien avulla.

Katso nyt

Katso nyt

Katso nyt -välilehdestä näet TV-ohjelma- ja elokuvasuosikkisi, joita katsot. Se sisältää Seuraavaksi-listan, jonka avulla voit jatkaa siitä, mihin jäit. Voit myös tilata Apple TV+ -palvelun, josta voit katsoa Applen upouusia alkuperäistuotantoja. Lisäksi voit tilata vain juuri ne laadukkaat kanavat, joita haluat katsoa. Selaa ostettavia elokuvia ja TV-ohjelmia. Vuokraa elokuvia. Hyödynnä elokuva- ja TV-ohjelmasuosituksia sekä räätälöityjä valintoja, jotka perustuvat siihen, mitä tykkäät katsoa.

Kirjasto

Kirjasto

Löydät kaikki ostoksesi ja tämänhetkiset vuokrauksesi Kirjasto-välilehdeltä. iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Macilla Kirjasto-välilehdessä näytetään myös elokuvat, TV-ohjelmat ja Apple TV -kanavien sisältö, joka on ladattu laitteeseesi.

Haku

Haku

Haku-välilehdellä voit selata suosittua sisältöä ja etsiä elokuvia ja TV-ohjelmia niiden nimien, näyttelijöiden ja muiden tietojen perusteella.

Toiston hallinta

Apin hallintatoiminnoilla voit käynnistää ja keskeyttää toiston, ottaa tekstityksen tai AirPlayn käyttöön ja hallita toistettavaa sisältöä. Löydät toiston hallintatoiminnot seuraavasti:

• Jos käytät iPhonea, iPadia tai iPod touchia, napauta näyttöä.
  • Jos käytät Macia tai PC-konetta, siirrä hiirtäsi tai napauta ohjauslevyä.
  • Jos käytät Apple TV:tä, älytelevisiota tai suoratoistolaitetta, käytä kaukosäädintä.

Asetusten muuttaminen

• Jos käytät iPhonea, iPadia tai iPod touchia, valitse Asetukset > TV.
  • Jos käytät Macia, avaa Apple TV -appi ja valitse sitten TV > Asetukset.
  • Jos käytät Apple TV:tä, valitse Asetukset > Apit > TV.
  • Jos käytät älytelevisiota tai suoratoistolaitetta, avaa Apple TV -appi ja siirry asetuksiin.

Täällä voit säätää Apple TV:n asetuksia.

Toistohistorian käyttäminen

Voit poistaa Käytä toistohistoriaa -asetuksen käytöstä, jos et halua nähdä suosituksia katsomasi sisällön perusteella. Jos haluat poistaa katseluhistorian kaikista laitteistasi, valitse Tyhjennä toistohistoria. Lisäksi löydät muitakin asetuksia, jotka riippuvat käyttämästäsi laitteesta.

Apple TV -apin videoiden automaattisen toiston hallinta Koti-valikossa

Jos haluat estää Apple TV -apin videoiden automaattisen toiston Apple TV -apin Koti-valikossa, avaa Asetukset, valitse Apit ja valitse sitten TV. Valitse sitten Ylähylly ja joko Katseluehdotukset tai Seuraavaksi. Katseluehdotukset näyttää koko näytön esikatseluita TV-ohjelmista ja elokuvista, kun TV-appi on valittuna. Seuraavaksi näyttää TV-ohjelmat ja elokuvat näytön ylälaidassa olevassa henkilökohtaisessa jonossasi.

Toista käyttämällä mobiilidataa -toiminnon käyttäminen

Jos käytössäsi on iPhone- tai iPad Wi-Fi + Cellular -malli, siirry Asetukset-kohtaan, valitse TV ja valitse sitten iTunes-videot. Laita Toista käyttämällä mobiilidataa -toiminto päälle, jos haluat suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia, kun laitteesi on yhteydessä mobiiliverkkoon ja se käyttää mobiilidataa. Laita mobiilidata pois päältä, jos haluat suoratoistaa sisältöä ainoastaan silloin, kun laitteesi on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Rajoitusten ottaminen käyttöön

Jos haluat ottaa käyttöön rajoituksia Apple TV -apille, käytä iPhonen, iPadin tai iPod touchin Ruutuaika-toimintoa tai Macin Ruutuaika-toimintoa. Voit ottaa rajoituksia käyttöön myös Apple TV:ssäälytelevisiossa tai suoratoistolaitteessa.

Apple TV -apin monipuolisempi käyttö

Voit käyttää Apple TV -appia vain henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Lue täydelliset käyttöehdot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.