Henkilökohtaisen Apple ID:n lisääminen avustajaksi hallitulle iTunes U -kurssille

Voit käyttää henkilökohtaista Apple ID:täsi hallittujen iTunes U -kurssien luomiseen ja muokkaamiseen.

Jotta voit käyttää henkilökohtaista Apple ID:tä hallittujen iTunes U -kurssien luomiseen ja hallintaan,

• oppilaitoksellasi on oltava aktiivinen Apple School Manager (ASM) -organisaatio
  • oppilaitoksesi on luotava ohjaajille hallitut Apple ID:t ja huolehdittava niiden ylläpidosta
  • oppilaitoksellasi on oltava julkinen iTunes U -sivusto.

Henkilökohtaisen Apple ID:n lisääminen avustajaksi

Ennen kuin voit lisätä henkilökohtaisen Apple ID:si kurssin avustajaksi, toimi seuraavasti:

1. Lähetä jokaisesta iTunes U -kurssistasi kopio hallittuun Apple ID:hesi.
  2. Kirjaudu Course Manageriin tai iTunes U:n iOS-versioon ja hyväksy kutsu hallitulla Apple ID:llä.
  3. Liitä julkinen iTunes U -sivustosi ASM-organisaatioosi.
  4. Kutsu (lisää) Public Site Managerin ylläpitäjinä tai avustajina toimivien käyttäjien henkilökohtaiset Apple ID:t hallittujen iTunes U -kurssien avustajiksi.

Voit tämän jälkeen kutsua henkilökohtaisen Apple ID:si kurssin avustajaksi. Kun lisäät henkilökohtaisen Apple ID:si kurssin avustajaksi, voit käyttää sitä ASM:llä luotujen kurssien pitämiseen.

Julkisen iTunes U -sivustosi liittäminen ASM-organisaatioosi

Julkinen iTunes U -sivustosi tarvitsee liittää ASM-organisaatioosi vain kerran, järjestelmänvalvojan toimesta. Jos haluat, että julkinen iTunes U -sivustosi liitetään ASM-organisaatioosi, pyydä järjestelmänvalvojaa toimimaan seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Siirry osoitteeseen school.apple.com.
  2. Kirjaudu sisään järjestelmänvalvojan tai sivuston ylläpitäjän hallinnoimalla Apple ID:lläsi.
  3. Valitse vasemmasta ruudusta iTunes U.
  4. Klikkaa Request to Use Public Site Manager (Pyydä lupaa Public Site Managerin käyttöön). Jos sinulla ei vielä ole julkista sivustoa, sinulle luodaan uusi julkinen sivusto.
  5. Liitä julkisen iTunes U -sivustosi URL-osoite, jos se on sinulla käsillä. (Tämä vaihe on valinnainen.)
  6. Klikkaa Request (Pyydä).