Henkilökohtaisen Apple ID:n lisääminen avustajaksi hallitulle iTunes U -kurssille

Voit käyttää henkilökohtaista Apple ID:täsi hallittujen iTunes U -kurssien luomiseen ja muokkaamiseen.

Ennen kuin aloitat

Jotta voit käyttää henkilökohtaista Apple ID:tä hallittujen iTunes U -kurssien luomiseen ja hallintaan,

• organisaatiollasi on oltava aktiivinen Apple School Manager -organisaatio
  • organisaatiosi on luotava ohjaajille hallitut Apple ID:t ja huolehdittava niiden ylläpidosta
  • organisaatiollasi on oltava ennestään julkinen iTunes U -sivusto.

Henkilökohtaisen Apple ID:n lisääminen avustajaksi

Ennen kuin voit lisätä henkilökohtaisen Apple ID:si kurssin avustajaksi, toimi seuraavasti:

1. Lähetä jokaisesta iTunes U -kurssistasi kopio hallittuun Apple ID:hesi.
  2. Kirjaudu Course Manageriin tai iTunes U:n iOS-versioon ja hyväksy kutsu hallitulla Apple ID:llä.
  3. Ota yhteyttä AppleCareen julkisen iTunes U -sivustosi linkittämiseksi Apple School Manager -organisaatioosi.
  4. Kutsu (lisää) Public Site Managerin ylläpitäjinä tai avustajina toimivien käyttäjien henkilökohtaiset Apple ID:t hallittujen iTunes U -kurssien avustajiksi.

Voit tämän jälkeen kutsua henkilökohtaisen Apple ID:si kurssin avustajaksi. Kun lisäät henkilökohtaisen Apple ID:si kurssin avustajaksi, voit käyttää sitä Apple School Managerilla luotujen kurssien pitämiseen.