Keynoten Mac-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Keynote 12.2:n Mac-version uusista ominaisuuksista.

Näe viimeisin toiminta

Pysy ajan tasalla muiden käyttäjien viimeisimmästä toiminnasta yhteistyöesityksissä ja saa ilmoituksia, kun muut liittyvät, kommentoivat tai tekevät muutoksia.

Lue lisätietoja

Uusia jakotapoja

Näe ja jaa esityksesi päivitykset helposti Viestit-apissa. Hallitse jaettua esitystä ja lähetä sen kopio Arkisto-valikosta.

Poista taustat

Valitse oma taustasi live-videolle näyttävyyden lisäämiseksi tai kuvan kohteen erottamiseksi.*

Lue lisätietoja

Ja paljon muuta

• Lähetä viesti tai soita FaceTime-puhelu suoraan yhteistyöesityksestä.*

Lue kattavat vaiheittaiset ohjeet kaikille Keynoten Mac-version toiminnoille sekä lisätietoja niistä

* Edellyttää macOS Venturaa

Keynote 12.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Voit lisätä esityksiin hienovaraista liikettä ja visuaalista kiinnostavuutta dynaamisilla taustoilla, jotka liikkuvat jatkuvasti diasta toiseen siirryttäessä.
  • Voit valita sopivan uusista animoiduista teemoista, joissa on dynaamisia taustoja.
  • Voit ohittaa kaikki pienennetyn ryhmän diat tai perua ohituksen.

Keynote 12.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Käytä macOS Montereyn oikoteitä esitysten luomiseen tai avaamiseen, diaesityksen harjoittelemiseen tai esityksen aloittamiseen.

Keynote 11.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Käytä Macisi kameraa tai ulkoista kameraa ja näytä itsesi diojen oikealla puolella tai näytä yhdistetyn iPhonen tai iPadin näyttö.
  • Anna osallistujille mahdollisuus hallita jaettua esitystä vuorotellen omilla laitteillaan.
  • Tutkakaavioiden avulla voit vertailla useita muuttujia visuaalisesti samaan aikaan sekä esittää helposti tietojen samankaltaisuudet ja erot.
  • Uudet diaesityksen säätimet mahdollistavat diojen rakennenäkymän, näppäinoikoteiden, live-videolähteiden ja usean esittäjän säätimien vaivattoman käytön esityksen aikana.
  • Joustavan yhteistyön avulla osallistujat voivat lisätä muita käyttäjiä jaettuun esitykseen.*
  • Pikakäännöksen avulla voit kääntää valitun tekstin jopa 11 kielelle ja lisätä käännöksen esitykseen yhdellä klikkauksella.*
  • Luo uusia esityksiä Dockin appikuvakkeesta.

* Edellyttää macOS Montereyta.

Keynote 11.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Keynote 11.0.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Keynote 11.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Tarkastele esittäjän muistiinpanoja, nykyistä diaa ja seuraavaa diaa erillisessä ikkunassa esityksen aikana. Lisätietoja
  • Koonnosjärjestys-ikkunan miniatyyrikuvat helpottavat monimutkaisten jaksojen muokkaamista.
  • Päivitetty mediaselain tuo käyttöön parannettuja hakuvalintoja ja uusia sisältökategorioita, joihin kuuluvat muun muassa Äskeiset, Muotokuvat ja Live Photo -kuvat.
  • Lisää puhelinnumerolinkkejä taulukkosoluihin, tekstiobjekteihin ja kuvioihin.
  • Vaihda esityksen salasana tai avaa salasanalla suojatut esitykset AppleScriptillä.