Keynoten Mac-version uudet ominaisuudet

Lue tietoja Keynote 10.3.5:n Mac-version uusista ominaisuuksista.

macOS Big Sur Keynote -appikuvake

Pirteä uusi ilme

Hienostunut uusi muotoilu macOS Big Surilla.

Ja paljon muuta

• Vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Lue kattavat vaiheittaiset ohjeet kaikille Keynote Macille -toiminnoille sekä lisätietoja niistä.

Keynote 10.2:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Toista YouTube- ja Vimeo-videoita suoraan esityksissäsi.* Lisätietoja
  • Käytä Toista ikkunassa -ominaisuutta nauhoitetuille diaesityksille. Lisätietoja
  • Elokuvien vieminen tukee nyt laajaa muoto- ja kehysnopeusvalikoimaa.
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.

* Toiminto ei välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Keynote 10.1:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Uusi Toista diaesitys ikkunassa -toiminto, mahdollistaa muiden ohjelmien käytön paikallisesti tai videoneuvotteluna esitettävän esityksen aikana. Lisätietoja
  • Dioja vaihdettaessa voi nyt toistaa elokuvia. Voit lisätä saman elokuvan useisiin dioihin ja toistaa sitä siirryttäessä diasta toiseen. Lisätietoja
  • Tasaa polkuun -asetuksella voit pitää objektit suunnattuna oikein, kun ne liikkuvat liikepolun suuntaisesti. Lisätietoja
  • Voit lisätä helposti kuvatekstejä ja otsikoita kuviin, videoihin, kuvioihin ja muihin objekteihin. Lisätietoja

Keynote 10.0:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Valitse haluamasi uusien ja upeiden teemojen valikoimasta, niin pääset alkuun.
  • Lisää Keynote-esitys jaettuun iCloud Drive -kansioon, niin voit aloittaa yhteistyön automaattisesti. Vaatii macOS-version 10.15.4. Lue lisätietoja
  • Muokkaa jaettuja esityksiä offline-tilassa: tekemäsi muutokset ladataan muille, kun olet taas yhteydessä internetiin. Lisätietoja
  • Viimeksi käyttämäsi teemat ovat helposti valittavissa uudistetussa teemanvalitsimessa.
  • Tulosta esityksesi tai vie se kommentit sisältävänä PDF-tiedostona. Lisätietoja
  • Lisää anfangi, jotta teksti erottuu helpommin suuren ja koristeellisen alkukirjaimen ansiosta. Lue lisätietoja
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Uusi Näppäimistö-tekstin aloitus- ja lopetuskoonnosten animaatio.

Keynote 9.2:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Lisää helposti HEVC-muotoiltuja elokuvia esityksiin ja pienennä tiedostokokoa sekä takaa visuaalinen laatu. Lisätietoja
  • Voit siirtyä esityksen tiettyyn diaan uudella valikkokomennolla.
  • Lisää käyttöapukuvauksia ääni- ja videosisältöön. Lisätietoja
  • Vietyjen PDF-tiedostojen käyttöaputoimintoja on parannettu.

Macin Keynote 9.1:n uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Tyylittele tekstiäsi täyttämällä se väriliu’uilla tai kuvilla tai lisäämällä uusia ääriviivaustyylejä. Lisätietoja
  • Aseta kuvia, kuvioita ja yhtälöitä tekstilaatikoiden sisään, jolloin ne liikkuvat tekstin mukana. Lisätietoja
  • Muokkaa esityksen kantadioja yhteistyötä tehtäessä.
  • Kuvien kohteet asetellaan kasvojentunnistuksen avulla älykkäästi paikanvaraajiin ja objekteihin.

Keynote 9.0:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Voit luoda ja jakaa GIF-animaation viemällä yhden tai useamman dian.
  • Voit tallentaa mukautettuja kuvioita muita esityksiä varten ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Voit luoda teemoja uusien esitysten malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Kuvasuhteeltaan leveämmäksi mukautetut diat näkyvät nyt paremmin rakennenäkymässä, valopöytänäkymässä ja esittäjän näytössä.
  • Esityksissä tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Muokkaa ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstiruuduissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Keynote 8.2:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Käytä Tummaa tilaa tehdäksesi Keynotesta dramaattisen tumma. Vaatii macOS MojavenLisätietoja
  • Jatkuvuuskameran tuki mahdollistaa valokuvan ottamisen tai dokumentin skannaamisen iPhonellasi tai iPadillasi ja se ilmestyy automaattisesti Mac-esitykseesi. Edellyttää macOS Mojavea ja iOS 12:taLisätietoja
  • Voit tallentaa, muokata ja toistaa äänisisältöä helposti suoraan diassa. Lue lisää
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynote 8.1:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on paranneltu Microsoft PowerPoint -yhteensopivuus.
  • Mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lisätietoja

Keynote 8.0:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla esityksillä. Edellyttää macOS High SierraaLisätietoja
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää esitysten tiedostokokoa.

Keynote 7.3:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Lisätty mahdollisuus suodattaa objektiluetteloa kirjoittamalla objektien nimet. Lisätietoja
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynote 7.2:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Voit täydentää asiakirjojasi yli 500:n ammattimaisesti luodun kuvion kokoelmalla. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Voit esittää diat helposti uuden valopöytänäkymän avulla.
  • Voit vierittää mihin tahansa uusilla panorointi- ja zoomausasetuksilla. Lue lisää
  • Mukana paranneltu heprean ja arabian kielten tuki.
  • Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt edellisen pörssipäivän päätöshintatiedot. Lue lisää

Keynote 7.1:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Uuden objektiluettelon avulla objektien valinta, muokkaus ja järjestely on helppoa jopa monimutkaisilla dioilla. Lisätietoja
  • Uuden ominaisuuden avulla esittäjän muistiinpanot voidaan näyttää mustalla taustalla, jolloin ne on helpompi lukea heikossa valaistuksessa.
  • Touch Barilla varustetun uuden MacBook Pron Touch ID:n avulla voit avata salasanalla suojattuja dokumentteja nopeasti. Lisätietoja
  • Voit helposti vaihtaa fontteja koko esityksessä.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Uudet osake- ja valuuttaominaisuudet tarjoavat ajantasaista arvopaperitietoa taulukoissa. Lisätietoja
  • Voit lähettää vuorovaikutteisia esityksiä Mediumiin, WordPressiin ja muihin verkkosivustoihin. Lisätietoja
  • Tuo Keynote 1.0 -esityksiä. Lisätietoja
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Keynote 7.0:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Esityksen muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Keynoten Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa.
    • Esityksen jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Esityksen muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana. Lisätietoja
  • Keynote Liven avulla voit näyttää diaesityksen, jota katsojat voivat seurata Macilta, iPadilta, iPhonelta tai iCloud.comista. Lisätietoja
  • Keynote ’05 -esitysten avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden esitysten käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa.
  • Laajan väriskaalan kuvien tuki.