Keynoten Mac-version uudet ominaisuudet

Lue tietoja Keynote 9.1:n Mac-version uusista ominaisuuksista.

Uusia tapoja tyylitellä tekstiä

Tyylittele tekstiäsi täyttämällä se väriliu'uilla tai kuvilla tai lisäämällä uusia ääriviivaustyylejä.

Lisätietoja

Tekstin mukana liikkuvien objektien lisääminen

Aseta kuvia, kuvioita ja yhtälöitä tekstilaatikoiden sisään, jolloin ne liikkuvat tekstin mukana.

Lisätietoja

Parannuksia yhteistyöhön

Muokkaa esityksen kantadioja yhteistyötä tehtäessä.

Ja paljon muuta

• Kuvien kohteet asetellaan kasvojentunnistuksen avulla älykkäästi paikanvaraajiin ja objekteihin.

Katso Keynoten Mac-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot.

Keynote 9.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Voit luoda ja jakaa GIF-animaation viemällä yhden tai useamman dian.
  • Voit tallentaa mukautettuja kuvioita muita esityksiä varten ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Voit luoda teemoja uusien esitysten malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Diat, joissa on mukautettu laajempi kuvasuhde, näkyvät nyt paremmin liukunavigoinnissa, valopöydällä ja esittelynäytössä.
  • Parempi suorituskyky esitysten yhteistyön aikana.
  • Voit muokata ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstiruuduissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Keynote 8.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Käytä tummaa tilaa tehdäksesi Keynotesta dramaattisen tumma. Vaatii macOS MojavenLisätietoja
  • Jatkuvuuskameran tuki mahdollistaa valokuvan ottamisen tai dokumentin skannaamisen iPhonellasi tai iPadillasi ja se ilmestyy automaattisesti Mac-esitykseesi. Edellyttää macOS Mojavea ja iOS 12:taLisätietoja
  • Voit tallentaa, muokata ja toistaa äänisisältöä helposti suoraan diassa. Lue lisää
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynote 8.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lue lisää
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on paranneltu Microsoft PowerPoint -yhteensopivuus.
  • Mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lisätietoja

Keynote 8.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla esityksillä. Edellyttää macOS High SierraaLue lisää
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää esitysten tiedostokokoa.

Keynote 7.3:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Lisätty mahdollisuus suodattaa objektiluetteloa kirjoittamalla objektien nimet. Lisätietoja
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynote 7.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Voit täydentää asiakirjojasi yli 500:n ammattimaisesti luodun kuvion kokoelmalla. Lue lisää
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lue lisää
  • Voit esittää diat helposti uuden valopöytänäkymän avulla.
  • Voit vierittää mihin tahansa uusilla panorointi- ja zoomausasetuksilla. Lue lisää
  • Mukana paranneltu heprean ja arabian kielten tuki.
  • Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt edellisen pörssipäivän päätöshintatiedot. Lue lisää

Keynote 7.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Uuden objektiluettelon avulla objektien valinta, muokkaus ja järjestely on helppoa jopa monimutkaisilla dioilla. Lisätietoja
  • Uuden ominaisuuden avulla esittäjän muistiinpanot voidaan näyttää mustalla taustalla, jolloin ne on helpompi lukea heikossa valaistuksessa.
  • Touch Barilla varustetun uuden MacBook Pron Touch ID:n avulla voit avata salasanalla suojattuja dokumentteja nopeasti. Lisätietoja
  • Voit helposti vaihtaa fontteja koko esityksessä.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Uudet osake- ja valuuttaominaisuudet tarjoavat ajantasaista arvopaperitietoa taulukoissa. Lue lisää
  • Voit lähettää vuorovaikutteisia esityksiä Mediumiin, WordPressiin ja muihin verkkosivustoihin. Lisätietoja
  • Tuo Keynote 1.0 -esityksiä. Lisätietoja
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Keynote 7.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Esityksen muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Keynoten Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa.
    • Esityksen jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Esityksen muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana. Lue lisää
  • Keynote Liven avulla voit näyttää diaesityksen, jota katsojat voivat seurata Macilta, iPadilta, iPhonelta tai iCloud.comista. Lisätietoja
  • Keynote ’05 -esitysten avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden esitysten käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa.
  • Suuren värialueen kuvien tuki.