Keynoten Mac-version uudet ominaisuudet

Lue lisää uusimmista Keynote for Mac 9.0 -päivityksistä.

Animoidut GIF-tiedostot

Luo ja jaa animoituja GIF-tiedostoja tuomalla yksi tai useampi dia.

Synkronoi kuviot

Tallenna mukautettuja kuvioita muissa esityksissä käytettäväksi ja käytä niitä millä tahansa iCloudia käyttävällä laitteella.

Lue lisää

Synkronoi teemoja

Luo teemoja uusien esitysten pohjaksi ja käytä niitä millä tahansa iCloudia käyttävällä laitteella.

Lue lisää

Ja paljon muuta

• Diat, joissa on mukautettu laajempi kuvasuhde, näkyvät nyt paremmin liukunavigoinnissa, valopöydällä ja esittelynäytössä.
  • Parempi suorituskyky esitysten yhteistyön aikana.
  • Muokkaa ryhmiteltyjä objekteja yhteistyön aikana.
  • Tuki pystysuoralle tekstille kuvioissa ja tekstilaatikoissa kiinaksi, japaniksi ja koreaksi. Lue lisää

Katso Keynoten Mac-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot.

Uutta Keynote for Mac 8.2:ssa

• Käytä tummaa tilaa tehdäksesi Keynotesta dramaattisen tumma. Vaatii macOS MojavenLisätietoja
  • Jatkuvuuskameran tuki mahdollistaa valokuvan ottamisen tai dokumentin skannaamisen iPhonellasi tai iPadillasi ja se ilmestyy automaattisesti Mac-esitykseesi. Edellyttää macOS Mojavea ja iOS 12:taLisätietoja
  • Voit tallentaa, muokata ja toistaa äänisisältöä helposti suoraan diassa. Lue lisää
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynoten Mac-version 8.1 uudet ominaisuudet

• Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lue lisää
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on paranneltu Microsoft PowerPoint -yhteensopivuus.
  • Mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lue lisää

Keynoten Mac-version 8.0 uudet ominaisuudet

• Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla esityksillä. Edellyttää macOS High SierraaLue lisää
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää esitysten tiedostokokoa.

Keynoten Mac-version 7.3 uudet ominaisuudet

• Lisätty mahdollisuus suodattaa objektiluetteloa kirjoittamalla objektien nimet. Lisätietoja
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynoten Mac-version 7.2 uudet ominaisuudet

• Voit täydentää asiakirjojasi yli 500:n ammattimaisesti luodun kuvion kokoelmalla. Lue lisää
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lue lisää
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lue lisää
  • Voit esittää diat helposti uuden valopöytänäkymän avulla.
  • Voit vierittää mihin tahansa uusilla panorointi- ja zoomausasetuksilla. Lue lisää
  • Mukana paranneltu heprean ja arabian kielten tuki.
  • Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt edellisen pörssipäivän päätöshintatiedot. Lue lisää

Keynoten Mac-version 7.1 uudet ominaisuudet

• Uuden objektiluettelon avulla objektien valinta, muokkaus ja järjestely on helppoa jopa monimutkaisilla dioilla. Lisätietoja
  • Uuden ominaisuuden avulla esittäjän muistiinpanot voidaan näyttää mustalla taustalla, jolloin ne on helpompi lukea heikossa valaistuksessa.
  • Touch Barilla varustetun uuden MacBook Pron Touch ID:n avulla voit avata salasanalla suojattuja dokumentteja nopeasti. Lisätietoja
  • Voit helposti vaihtaa fontteja koko esityksessä.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Uudet osake- ja valuuttaominaisuudet tarjoavat ajantasaista arvopaperitietoa taulukoissa. Lue lisää
  • Voit lähettää vuorovaikutteisia esityksiä Mediumiin, WordPressiin ja muihin verkkosivustoihin. Lisätietoja
  • Tuo Keynote 1.0 -esityksiä. Lisätietoja
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Keynoten Mac-version 7.0 uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Esityksen muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Keynoten Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa.
    • Esityksen jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Esityksen muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana. Lue lisää
  • Keynote Liven avulla voit näyttää diaesityksen, jota katsojat voivat seurata Macilta, iPadilta, iPhonelta tai iCloud.comista. Lisätietoja
  • Keynote ’05 -esitysten avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden esitysten käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa.
  • Suuren värialueen kuvien tuki.