Keynoten Mac-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Keynoten Mac-version 8.2 uusimmista päivityksistä.

Tumman tilan kuvake

Tumma tila

Luo Keynotelle dramaattinen, tumma ulkoasu. Edellyttää macOS Mojavea.

Kameran kuvake

Jatkuvuuskamera

Ota kuva tai skannaa dokumentti iPhonellasi tai iPadillasi, niin se tulee automaattisesti näkyviin Macissasi olevassa esityksessä. Edellyttää macOS Mojavea ja iOS 12:ta

Mikrofonin kuvake

Äänen nauhoittaminen

Voit tallentaa, muokata ja toistaa äänisisältöä helposti suoraan diassa.

Lue lisätietoja

Ja paljon muuta

• Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Katso Keynoten Mac-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot.

Keynoten Mac-version 8.1 uudet ominaisuudet

• Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on paranneltu Microsoft Powerpoint -yhteensopivuus.
  • Lisäksi mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lisätietoja

Keynoten Mac-version 8.0 uudet ominaisuudet

• Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla esityksillä. Edellyttää macOS High SierraaLisätietoja
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää esitysten tiedostokokoa.

Keynoten Mac-version 7.3 uudet ominaisuudet

• Lisätty mahdollisuus suodattaa objektiluetteloa kirjoittamalla objektien nimet. Lisätietoja
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynoten Mac-version 7.2 uudet ominaisuudet

• Voit täydentää asiakirjojasi yli 500:n ammattimaisesti luodun kuvion kokoelmalla. Lue lisää
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lue lisää
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Voit esittää diat helposti uuden Valopöytä-näkymän avulla.
  • Voit vierittää mihin tahansa uusilla panorointi- ja zoomausasetuksilla. Lue lisää
  • Mukana paranneltu heprean ja arabian kielten tuki.
  • Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt edellisen pörssipäivän päätöshintatiedot. Lue lisää.

Keynoten Mac-version 7.1 uudet ominaisuudet

• Uuden objektiluettelon avulla objektien valinta, muokkaus ja järjestely on helppoa jopa monimutkaisilla dioilla. Lisätietoja
  • Uuden ominaisuuden avulla esittäjän muistiinpanot voidaan näyttää mustalla taustalla, jolloin ne on helpompi lukea heikossa valaistuksessa.
  • Touch Barilla varustetun uuden MacBook Pron Touch ID:n avulla voit avata salasanalla suojattuja dokumentteja nopeasti. Lisätietoja
  • Voit helposti vaihtaa fontteja koko esityksessä.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Uudet osake- ja valuuttaominaisuudet tarjoavat ajantasaista arvopaperitietoa taulukoissa. Lue lisää
  • Voit lähettää vuorovaikutteisia esityksiä Mediumiin, WordPressiin ja muihin verkkosivustoihin. Lisätietoja
  • Voit tuoda Keynote 1.0 -esityksiä. Lue lisätietoja
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Keynoten Mac-version 7.0 uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Esityksen muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Keynoten Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa.
    • Esityksen jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Esityksen muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana. Lisätietoja
  • Keynote Liven avulla voit näyttää diaesityksen, jota katsojat voivat seurata Macilta, iPadilta, iPhonelta tai iCloud.comista. Lisätietoja
  • Keynote ’05 -esitysten avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden esitysten käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa.
  • Suuren värialueen kuvien tuki.