Keynoten iOS-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Keynoten iOS-version 4.2 uusimmista päivityksistä.

Esittäjän muistiinpanojen kuvake

Parannellut esittäjän muistiinpanot

Mukauta esittäjän muistiinpanojen tekstin kokoa ja käänteisvärejä esityksen aikana.

Piirtokuvake

Uusia piirtovaihtoehtoja

Tallenna piirroksia helposti Kuviin ja Tiedostoihin tai jaa ne muiden kanssa.

Lisätietoja

Siri-oikoteiden kuvake

Siri-oikotiet

Tuki Siri-oikoteille. iOS 12 vaaditaan.

Lisätietoja

Ja paljon muuta

• Keynote tukee nyt dynaamista tekstiä.
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Hanki kaikkien Keynoten iOS-version toimintojen kattavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot iPhoneen ja iPod touchiin tai iPadiin.

Keynoten iOS-version 4.1 uudet ominaisuudet

• Muokkaa nykyisiä päädioja tai luo uusia.
  • Voit helposti nauhoittaa, muokata ja toistaa ääntä suoraan diassa. Lue lisätietoja
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä pylväiden ja palkkien kulmia.
  • Uusi vaihtoehto kohdassa Asetukset > Keynote mahdollistaa Apple Pencilin käyttämisen valinta- ja vierittämistoimintoihin iPadissa. Lue lisätietoja
  • Vie esitys elokuvana tai kuvina.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Täydennä kuvioita ja tekstiruutuja liuku- ja kuvatäytöllä.
  • Mukana on parannettu arabian ja heprean tuki. Lisätietoja

Keynoten iOS-version 4.0 uudet ominaisuudet

• Käytä Apple Penciliä piirtämiseen ja kirjoittamiseen tuetuilla laitteilla tai käytä sormeasi. Lisätietoja
  • Animoi piirroksia kuvaesitysten aikana.
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla esityksillä. Lisätietoja
  • Vaihda esityksen teema helposti. Lisätietoja
  • Mukauta esityksen dian kokoa ja kuvasuhdetta. Lisätietoja
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.

Keynoten iOS-version 3.3 uudet ominaisuudet

• Uusiksi suunniteltu dokumenttien hallinta helpottaa iCloud Driveen tai muiden valmistajien tallennusjärjestelmiin tallennettujen tiedostojen käyttöä. Lue lisää
  • Voit vetää ja pudottaa tekstiä, kuvia ja muita kohteita Keynote-apin ja muiden appien välillä iPadissa. Lue lisää
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla. Lue lisää
  • Voit tehostaa iPad-työskentelyä Slide Overilla, Split View'lla ja uudella Dockilla. Lue lisää
  • Voit käyttää ja järjestää esityksiä nopeasti uudella Tiedostot-apilla. Lue lisää
  • Voit järjestää objekteja nopeasti Tasaa-, Jaa-, Käännä pystysuunnassa- ja Käännä vaakasuunnassa -komennoilla.
  • Voit käyttää Erottele osiin -komentoa kuviokirjaston monimutkaisten kuvioiden käsittelyyn. Lue lisää
  • Sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynoten iOS-version 3.2 uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lue lisää
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lue lisää
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Järjestä diat helposti uuden Valopöytä-näkymän avulla.
  • Muokkaa esittäjän muistiinpanoja diojen katselun aikana.
  • Mukana parannettu heprean ja arabian kielen tuki.

Keynoten iOS-version 3.1 uudet ominaisuudet

• Voit muotoilla tekstiä ylä- tai alaindeksinä, käyttää ligatuureja ja vaihtaa tekstin taustaväriä.
  • Korvaa helposti puuttuvat fontit esityksessäsi.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Tuo Keynote 1.0 -esityksiä. Lue lisätietoja
  • Lähetä vuorovaikutteisia esityksiä Mediumiin, WordPressiin ja muihin verkkosivustoihin. Lisätietoja
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Keynoten iOS-version 3.0 uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Esityksen muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Keynoten Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Esityksen jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Esityksen muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana Lisätietoja
  • Keynote Liven avulla voit näyttää diaesityksen, jota katsojat voivat seurata Macilta, iPadilta, iPhonelta tai iCloud.comista. Lisätietoja
  • Korostaminen Apple Pencilillä esityksiä iPad Prolla pidettäessä.
  • 12,9-tuumaisen iPad Pron näyttöä hyödyntävä uusi muotoilupaneeli.
  • Parannettu lataus – Keynote lataa nyt esitykset iCloudista vain silloin, kun olet valmis käyttämään niitä.
  • Keynote ’05 -esitysten avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Suuren värialueen kuvien tuki.
  • Parannettu siirtyminen näppäimistön avulla ja uusia näppäinoikoteitä.