Keynoten iOS-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Keynoten iOS-version 5.0 uusimmista päivityksistä.

Dian muuttaminen liikkuvaksi

Voit animoida objektin diassa piirtämällä liikeradan sormellasi tai Apple Pencilillä.

Lisätietoja

Objektien animoiminen

Tehosta esityksiä toimintokoonnostehosteilla, kuten siirto-, kierto- ja skaalausanimaatio.

Lisätietoja

GIF-animaatiot

Voit luoda ja jakaa GIF-animaation viemällä yhden tai useamman dian.

Ja paljon muuta

• Voit tallentaa mukautettuja kuvioita muita esityksiä varten ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Voit luoda teemoja uusien esitysten malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Voit muokata esittäjän muistiinpanoja diaesityksen esittämisen tai harjoittelemisen aikana.
  • Kuvasuhteeltaan leveämmäksi mukautetut diat näkyvät nyt paremmin rakennenäkymässä, valopöytänäkymässä ja esittäjän näytössä.
  • Voit luoda kuvien paikanvaraajia ja korvata niiden avulla helposti kuvia ilman vaikutuksia dian asetteluun. Lisätietoja
  • Esityksissä tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Voit muokata ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstiruuduissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Hanki kaikkien Keynoten iOS-version toimintojen kattavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot iPhoneen ja iPod touchiin tai iPadiin.

Keynoten iOS-version 4.2 uudet ominaisuudet

• Mukauta esittäjän muistiinpanojen tekstin kokoa ja käänteisvärejä esityksen aikana.
  • Tallenna piirroksia helposti Kuviin ja Tiedostoihin tai jaa ne muiden kanssa. Lisätietoja
  • Tuki Siri-oikoteille. iOS 12 vaaditaanLisätietoja
  • Keynote tukee nyt dynaamista tekstiä.
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynoten iOS-version 4.1 uudet ominaisuudet

• Muokkaa nykyisiä päädioja tai luo uusia.
  • Voit helposti nauhoittaa, muokata ja toistaa ääntä suoraan diassa. Lisätietoja
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Uusi vaihtoehto kohdassa Asetukset > Keynote mahdollistaa Apple Pencilin käyttämisen valinta- ja vierittämistoimintoihin iPadissa. Lisätietoja
  • Vie esitys elokuvana tai kuvina.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Täydennä kuvioita ja tekstiruutuja liuku- ja kuvatäytöllä.
  • Mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lisätietoja

Keynoten iOS-version 4.0 uudet ominaisuudet

• Käytä Apple Penciliä piirtämiseen ja kirjoittamiseen tuetuilla laitteilla tai käytä sormeasi. Lisätietoja
  • Animoi piirroksia kuvaesitysten aikana.
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla esityksillä. Lisätietoja
  • Vaihda esityksen teema helposti. Lisätietoja
  • Mukauta esityksen dian kokoa ja kuvasuhdetta. Lisätietoja
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Lisäksi mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.

Keynoten iOS-version 3.3 uudet ominaisuudet

• Uusiksi suunniteltu dokumenttien hallinta helpottaa iCloud Driveen tai muiden valmistajien tallennusjärjestelmiin tallennettujen tiedostojen käyttöä. Lisätietoja
  • Voit vetää ja pudottaa tekstiä, kuvia ja muita kohteita iPadissa Keynoten ja muiden appien välillä. Lisätietoja
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla. Lisätietoja
  • Voit tehostaa iPad-työskentelyä Slide Overilla, Split View'lla ja uudella Dockilla. Lisätietoja
  • Voit käyttää ja järjestää esityksiä nopeasti uudella Tiedostot-apilla. Lisätietoja
  • Voit järjestää objekteja nopeasti Tasaa-, Jaa-, Pystykääntö- ja Vaakakääntö-komennoilla.
  • Voit käyttää Erottele osiin -komentoa kuviokirjaston monimutkaisten kuvioiden käsittelyyn. Lisätietoja
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynoten iOS-version 3.2 uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Järjestä diat helposti uuden Valopöytä-näkymän avulla.
  • Muokkaa esittäjän muistiinpanoja diojen katselun aikana.
  • Mukana paranneltu heprean ja arabian kielten tuki.

Keynoten iOS-version 3.1 uudet ominaisuudet

• Voit muotoilla tekstiä ylä- tai alaindeksinä, käyttää ligatuureja ja vaihtaa tekstin taustaväriä.
  • Korvaa helposti puuttuvat fontit esityksessäsi.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Tuo Keynote 1.0 -esityksiä. Lisätietoja
  • Lähetä vuorovaikutteisia esityksiä Mediumiin, WordPressiin ja muihin verkkosivustoihin. Lisätietoja
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Keynoten iOS-version 3.0 uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Esityksen muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Keynoten Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Esityksen jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Esityksen muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana Lisätietoja
  • Keynote Liven avulla voit näyttää diaesityksen, jota katsojat voivat seurata Macilta, iPadilta, iPhonelta tai iCloud.comista. Lisätietoja
  • Korostaminen Apple Pencilillä pidettäessä esityksiä iPad Prolla.
  • 12,9-tuumaisen iPad Pron näyttöä hyödyntävä uusi muotoilupaneeli.
  • Parannettu lataus – Keynote lataa nyt esitykset iCloudista vain silloin, kun olet valmis käyttämään niitä.
  • Keynote ’05 -esitysten avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Laajan väriskaalan kuvien tuki.
  • Parannettu siirtyminen näppäimistön avulla ja uusia näppäinoikoteitä.