Keynoten iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Keynote 5.2:n iOS- ja iPadOS-version uusista ominaisuuksista.

Useita ikkunoita iPadissa

iPadOS:ssä voit käyttää Keynotea useissa tiloissa tai muokata kahta esitystä vierekkäin Split View -näkymässä.

Lisätietoja

Uusia elokuvamuotoja

HEVC-muotoisten elokuvien tuki on lisätty, minkä ansiosta tiedostojen kokoa voi pienentää kuvanlaadun kärsimättä.

Lisätietoja

Muokatut fontit

Käytä App Storesta asennettuja muokattuja fontteja.*

Ja paljon muuta

• Lisätty tuki iOS 13:n ja iPadOS:n uusille tekstinmuokkaus- ja selauseleille.* Lisätietoja
  • Ota näyttökuva koko esityksestä, tee siihen merkintöjä ja jaa se helposti PDF-tiedostona.*
  • Käytä USB-asemassa, ulkoisella kovalevyllä tai tiedostopalvelimella olevia tiedostoja.* Lisätietoja
  • Kuuntele VoiceOverin avulla ääniesitys kaaviostasi.* Lisätietoja
  • Lisää ääni- ja videotallenteisiin käyttöapukuvauksia. Lisätietoja
  • Vietyjen PDF-tiedostojen käyttöä on parannettu.
  • Valitse useita kohteita painamalla ulkoisen näppäimistön vaihto- tai komentonäppäintä.

Hanki kaikkien Keynoten iOS-version toimintojen kattavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot iPhonea ja iPod touchia tai iPadia varten.

Edellyttää iOS 13:a tai iPadOS:ää.

Keynote 5.1:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

• Tyylittele tekstiäsi täyttämällä se väriliu'uilla tai kuvilla tai lisäämällä uusia ääriviivaustyylejä. Lisätietoja
  • Muuta kaavioissa yksittäisen sarjan tyyliä, säädä sarakkeiden väliä ja lisää trendiviivoja. Lisätietoja
  • Aseta kuvia, kuvioita ja yhtälöitä tekstilaatikoiden sisään, jolloin ne liikkuvat tekstin mukana. Lisätietoja
  • Muokkaa esityksen kantadioja yhteistyötä tehtäessä.
  • Kuvien kohteet asetellaan kasvojentunnistuksen avulla älykkäästi paikanvaraajiin ja objekteihin.
  • Säädä taulukoissa olevien solujen reunojen ulkoasua. Lisätietoja
  • Valitse, käytetäänkö Apple Penciliä piirtämisen aloittamiseen vai valintaan ja vieritykseen – tai vaihda näiden toimintojen välillä kaksoisnapauttamalla tuetulla Apple Pencilillä. Lisätietoja
  • Muokkaa luetteloita esimerkiksi valitsemalla uusia luettelomerkin tyyppejä, vaihtamalla luettelomerkkien kokoa ja väriä, luomalla muokattuja luettelomerkkejä sekä säätämällä sisennyksen syvyyttä. Lisätietoja
  • Lisää sana oikoluvun sanakirjaan valitsemalla Opi oikeinkirjoitus. Lisätietoja

Keynote 5.0:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

• Voit animoida objektin diassa piirtämällä liikeradan sormellasi tai Apple Pencilillä. Lisätietoja
  • Tehosta esityksiä toimintokoonnostehosteilla, kuten siirto-, kierto- ja skaalausanimaatio. Lisätietoja
  • Voit luoda ja jakaa GIF-animaation viemällä yhden tai useamman dian.
  • Voit tallentaa mukautettuja kuvioita muita esityksiä varten ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Voit luoda teemoja uusien esitysten malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Voit muokata esittäjän muistiinpanoja diaesityksen esittämisen tai harjoittelemisen aikana.
  • Kuvasuhteeltaan leveämmäksi mukautetut diat näkyvät nyt paremmin rakennenäkymässä, valopöytänäkymässä ja esittäjän näytössä.
  • Voit luoda kuvien paikanvaraajia ja korvata niiden avulla helposti kuvia ilman vaikutuksia dian asetteluun. Lisätietoja
  • Esityksissä tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Voit muokata ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstiruuduissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Keynote 4.2:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

• Mukauta esittäjän muistiinpanojen tekstin kokoa ja käänteisvärejä esityksen aikana.
  • Tallenna piirroksia helposti Kuviin ja Tiedostoihin tai jaa ne muiden kanssa. Lisätietoja
  • Tuki Siri-pikakomennoille. iOS 12 vaaditaanLisätietoja
  • Keynote tukee nyt dynaamista tekstiä.
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynote 4.1:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

• Muokkaa nykyisiä päädioja tai luo uusia.
  • Voit helposti nauhoittaa, muokata ja toistaa ääntä suoraan diassa. Lisätietoja
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Uusi vaihtoehto kohdassa Asetukset > Keynote mahdollistaa Apple Pencilin käyttämisen valinta- ja vierittämistoimintoihin iPadissa. Lisätietoja
  • Vie esitys elokuvana tai kuvina.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Täydennä kuvioita ja tekstiruutuja liuku- ja kuvatäytöllä.
  • Mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lisätietoja

Keynote 4.0:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

• Käytä Apple Penciliä piirtämiseen ja kirjoittamiseen tuetuilla laitteilla tai käytä sormeasi. Lisätietoja
  • Animoi piirroksia kuvaesitysten aikana.
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla esityksillä. Lisätietoja
  • Vaihda esityksen teema helposti. Lisätietoja
  • Mukauta esityksen dian kokoa ja kuvasuhdetta. Lisätietoja
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Lisäksi mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.

Keynote 3.3:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

• Uusiksi suunniteltu dokumenttien hallinta helpottaa iCloud Driveen tai muiden valmistajien tallennusjärjestelmiin tallennettujen tiedostojen käyttöä. Lisätietoja
  • Voit vetää ja pudottaa tekstiä, kuvia ja muita kohteita iPadissa Keynoten ja muiden appien välillä. Lisätietoja
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla. Lisätietoja
  • Voit tehostaa iPad-työskentelyä Slide Overilla, Split View'lla ja uudella Dockilla. Lisätietoja
  • Voit käyttää ja järjestää esityksiä nopeasti uudella Tiedostot-apilla. Lisätietoja
  • Voit järjestää objekteja nopeasti Tasaa-, Jaa-, Pystykääntö- ja Vaakakääntö-komennoilla.
  • Voit käyttää Erottele osiin -komentoa kuviokirjaston monimutkaisten kuvioiden käsittelyyn. Lisätietoja
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynote 3.2:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Järjestä diat helposti uuden Valopöytä-näkymän avulla.
  • Muokkaa esittäjän muistiinpanoja diojen katselun aikana.
  • Mukana paranneltu heprean ja arabian kielten tuki.

Keynote 3.1:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

• Voit muotoilla tekstiä ylä- tai alaindeksinä, käyttää ligatuureja ja vaihtaa tekstin taustaväriä.
  • Korvaa helposti puuttuvat fontit esityksessäsi.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Tuo Keynote 1.0 -esityksiä. Lisätietoja
  • Lähetä vuorovaikutteisia esityksiä Mediumiin, WordPressiin ja muihin verkkosivustoihin. Lisätietoja
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Keynote 3.0:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -version uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Esityksen muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Keynoten Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Esityksen jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Esityksen muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana Lisätietoja
  • Keynote Liven avulla voit näyttää diaesityksen, jota katsojat voivat seurata Macilta, iPadilta, iPhonelta tai iCloud.comista. Lisätietoja
  • Korostaminen Apple Pencilillä pidettäessä esityksiä iPad Prolla.
  • 12,9-tuumaisen iPad Pron näyttöä hyödyntävä uusi muotoilupaneeli.
  • Parannettu lataus – Keynote lataa nyt esitykset iCloudista vain silloin, kun olet valmis käyttämään niitä.
  • Keynote ’05 -esitysten avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Laajan väriskaalan kuvien tuki.
  • Parannettu siirtyminen näppäimistön avulla ja uusia näppäinoikoteitä.