Keynoten iOS-version uudet ominaisuudet

Lue tietoja Keynote 5.1:n iPhone- ja iPad-version uusista ominaisuuksista.

Uusia tapoja tyylitellä tekstiä

Tyylittele tekstiäsi täyttämällä se väriliu'uilla tai kuvilla tai lisäämällä uusia ääriviivaustyylejä.

Lisätietoja

Tehokas kaavioiden muokkaus

Muuta kaavioissa yksittäisen sarjan tyyliä, säädä sarakkeiden väliä ja lisää trendiviivoja.

Lisätietoja

Tekstin mukana liikkuvien objektien lisääminen

Aseta kuvia, kuvioita ja yhtälöitä tekstilaatikoiden sisään, jolloin ne liikkuvat tekstin mukana.

Lisätietoja

Ja paljon muuta

• Muokkaa esityksen kantadioja yhteistyötä tehtäessä.
  • Kuvien kohteet asetellaan kasvojentunnistuksen avulla älykkäästi paikanvaraajiin ja objekteihin.
  • Säädä taulukoissa olevien solujen reunojen ulkoasua. Lisätietoja
  • Valitse, käytetäänkö Apple Penciliä piirtämisen aloittamiseen vai valintaan ja vieritykseen – tai vaihda näiden toimintojen välillä kaksoisnapauttamalla tuetulla Apple Pencilillä. Lisätietoja
  • Muokkaa luetteloita esimerkiksi valitsemalla uusia luettelomerkin tyyppejä, vaihtamalla luettelomerkkien kokoa ja väriä, luomalla muokattuja luettelomerkkejä sekä säätämällä sisennyksen syvyyttä. Lisätietoja
  • Lisää sana oikoluvun sanakirjaan valitsemalla Opi oikeinkirjoitus. Lisätietoja

Hanki kaikkien Keynoten iOS-version toimintojen kattavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot iPhoneen ja iPod touchiin tai iPadiin.

Keynote 5.0:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Voit animoida objektin diassa piirtämällä liikepolun sormellasi tai Apple Pencilillä. Lisätietoja
  • Tehosta esityksiä toimintokoonnostehosteilla, kuten siirto-, kierto- ja skaalausanimaatio. Lisätietoja
  • Voit luoda ja jakaa GIF-animaation viemällä yhden tai useamman dian.
  • Voit tallentaa mukautettuja kuvioita muita esityksiä varten ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Voit luoda teemoja uusien esitysten malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Voit muokata esittäjän muistiinpanoja diaesityksen esittämisen tai harjoittelemisen aikana.
  • Kuvasuhteeltaan leveämmäksi mukautetut diat näkyvät nyt paremmin rakennenäkymässä, valopöytänäkymässä ja esittäjän näytössä.
  • Voit luoda kuvien paikanvaraajia ja korvata niiden avulla helposti kuvia ilman vaikutuksia dian asetteluun. Lisätietoja
  • Esityksissä tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Voit muokata ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstilaatikoissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Keynote 4.2:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Mukauta esittäjän muistiinpanojen tekstin kokoa ja käänteisvärejä esityksen aikana.
  • Tallenna piirroksia helposti Kuviin ja Tiedostoihin tai jaa ne muiden kanssa. Lisätietoja
  • Tuki Siri-oikoteille. iOS 12 vaaditaanLisätietoja
  • Keynote tukee nyt dynaamista tekstiä.
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynote 4.1:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Muokkaa nykyisiä päädioja tai luo uusia.
  • Voit helposti nauhoittaa, muokata ja toistaa ääntä suoraan diassa. Lisätietoja
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Uusi vaihtoehto kohdassa Asetukset > Keynote mahdollistaa Apple Pencilin käyttämisen valinta- ja vierittämistoimintoihin iPadissa. Lisätietoja
  • Vie esitys elokuvana tai kuvina.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Täydennä esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Täydennä kuvioita ja tekstiruutuja liuku- ja kuvatäytöllä.
  • Mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lisätietoja

Keynote 4.0:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Käytä Apple Penciliä piirtämiseen ja kirjoittamiseen tuetuilla laitteilla tai käytä sormeasi. Lisätietoja
  • Animoi piirroksia kuvaesitysten aikana.
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla esityksillä. Lisätietoja
  • Vaihda esityksen teema helposti. Lisätietoja
  • Mukauta esityksen dian kokoa ja kuvasuhdetta. Lisätietoja
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta esityksiä useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Lisäksi mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.

Keynote 3.3:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Uusiksi suunniteltu dokumenttien hallinta helpottaa iCloud Driveen tai muiden valmistajien tallennusjärjestelmiin tallennettujen tiedostojen käyttöä. Lisätietoja
  • Voit vetää ja pudottaa tekstiä, kuvia ja muita kohteita iPadissa Keynoten ja muiden appien välillä. Lisätietoja
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla. Lisätietoja
  • Voit tehostaa iPad-työskentelyä Slide Overilla, Split View'lla ja uudella Dockilla. Lisätietoja
  • Voit käyttää ja järjestää esityksiä nopeasti uudella Tiedostot-apilla. Lisätietoja
  • Voit järjestää objekteja nopeasti Tasaa-, Jaa-, Pystykääntö- ja Vaakakääntö-komennoilla.
  • Voit käyttää Erottele osiin -komentoa kuviokirjaston monimutkaisten kuvioiden käsittelyyn. Lisätietoja
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Keynote 3.2:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Järjestä diat helposti uuden Valopöytä-näkymän avulla.
  • Muokkaa esittäjän muistiinpanoja diojen katselun aikana.
  • Mukana paranneltu heprean ja arabian kielten tuki.

Keynote 3.1:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Voit muotoilla tekstiä ylä- tai alaindeksinä, käyttää ligatuureja ja vaihtaa tekstin taustaväriä.
  • Korvaa helposti puuttuvat fontit esityksessäsi.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Tuo Keynote 1.0 -esityksiä. Lisätietoja
  • Lähetä vuorovaikutteisia esityksiä Mediumiin, WordPressiin ja muihin verkkosivustoihin. Lisätietoja
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Keynote 3.0:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Esityksen muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Keynoten Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Esityksen jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Esityksen muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana Lisätietoja
  • Keynote Liven avulla voit näyttää diaesityksen, jota katsojat voivat seurata Macilta, iPadilta, iPhonelta tai iCloud.comista. Lisätietoja
  • Korostaminen Apple Pencilillä pidettäessä esityksiä iPad Prolla.
  • 12,9-tuumaisen iPad Pron näyttöä hyödyntävä uusi muotoilupaneeli.
  • Parannettu lataus – Keynote lataa nyt esitykset iCloudista vain silloin, kun olet valmis käyttämään niitä.
  • Keynote ’05 -esitysten avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Laajan väriskaalan kuvien tuki.
  • Parannettu siirtyminen näppäimistön avulla ja uusia näppäinoikoteitä.