Numbersin iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

Lue tietoja Numbers 5.2:n iOS- ja iPadOS-versioiden uusista ominaisuuksista.

Tumma tila

Voit korostaa sisältöä ottamalla Tumman tilan käyttöön.*

Lisätietoja

Useat ikkunat iPadissa

iPadOS:ssä Numbersia voi käyttää useissa tiloissa, ja kahta laskentataulukkoa voi muokata vierekkäin Split View'ssa.

Lisätietoja

Mukautetut fontit

Voit käyttää App Storesta asennettuja mukautettuja fontteja.*

Ja paljon muuta

• Uusien iOS 13:n ja iPadOS:n tekstinmuokkaus- ja siirtymiseleiden tuki.* Lisätietoja
  • Näyttökuvan ottaminen koko laskentataulukosta, merkintöjen tekeminen siihen ja vaivaton jakaminen PDF:nä.*
  • Tiedostojen käyttäminen USB-asemasta, ulkoisesta kovalevystä tai tiedostopalvelimesta.* Lisätietoja
  • Kaavion nikuvauksen kuunteleminen VoiceOverilla. Lisätietoja
  • Helppokäyttötoimintojen kuvausten lisääminen ääni-, kuva- ja piirtotoiminoihin. Lisätietoja
  • Vietyjen PDF-tiedostojen parannettu käytettävyys.
  • HEVC-videoiden tuki, jonka avulla tiedostokokoa voidaan pienentää kuvanlaadun kärsimättä. Lisätietoja
  • Useiden kohteiden valitseminen Vaihto- tai Komento-näppäintä painamalla.

Katso Numbersin iOS-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot iPhonessa ja iPod touchissa tai iPadissa.

Edellyttää iOS 13:a tai iPadOS:ää.

Numbers 5.1:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

• Muuta kaavioissa yksittäisen sarjan tyyliä, säädä sarakkeiden väliä ja lisää trendiviivoja. Lisätietoja
  • Luo laskentataulukossa linkkejä muihin välilehtiin. Lisätietoja
  • Tyylittele tekstiäsi täyttämällä se väriliu'uilla tai kuvilla tai lisäämällä uusia ääriviivaustyylejä. Lisätietoja
  • Parannettu 128-bittinen laskentatoiminto on huomattavasti tarkempi. Lisätietoja
  • Lisää rivejä suodatettuihin taulukoihin.
  • Säädä taulukossa olevien solujen reunojen ulkoasua. Lisätietoja
  • Aseta kuvia, kuvioita ja yhtälöitä tekstilaatikoiden sisään, jolloin ne liikkuvat tekstin mukana. Lisätietoja
  • Kuvien kohteet asetellaan kasvojentunnistuksen avulla älykkäästi paikanvaraajiin ja objekteihin.
  • Valitse, käytetäänkö Apple Penciliä piirtämisen aloittamiseen vai valintaan ja vieritykseen – tai vaihda näiden toimintojen välillä kaksoisnapauttamalla tuetulla Apple Pencilillä.  Lisätietoja
  • Muokkaa luetteloita esimerkiksi valitsemalla uusia luettelomerkin tyyppejä, vaihtamalla luettelomerkkien kokoa ja väriä, luomalla muokattuja luettelomerkkejä sekä säätämällä sisennyksen syvyyttä. Lisätietoja
  • Lisää sana oikoluvun sanakirjaan valitsemalla Opi oikeinkirjoitus. Lisätietoja

Numbers 5.0:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

• Voit tehdä muotoilupaneelissa tarkkoja muutoksia taulukon rivi- ja sarakemääriin sekä kokoihin.
  • Voit luoda työpohjia uusien laskentataulukoiden malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Älykkäiden kategorioiden suorituskykyä ja käytettävyyttä on parannettu.
  • Voit tallentaa mukautettuja kuvioita muita laskentataulukoita varten ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Parannettu suurin zoomaustaso on 400 %.
  • Excel- ja CSV-tiedostojen tuontia on parannettu.
  • Voit luoda kuvien paikanvaraajia ja korvata niiden avulla helposti kuvia ilman vaikutuksia laskentataulukon asetteluun. Lisätietoja
  • Laskentataulukoissa tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Voit muokata ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstiruuduissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Numbers 4.2:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

• Älykkäiden kategorioiden avulla voit nopeasti järjestää taulukoita ja tehdä niistä yhteenvetoja saadaksesi uusia näkökulmia. Lisätietoja
  • Tallenna piirroksia helposti Kuviin ja Tiedostoihin tai jaa ne muiden kanssa. Lisätietoja
  • Tuki Siri-pikakomennoille. iOS 12 vaaditaanLisätietoja
  • Numbers tukee nyt dynaamista tekstiä.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 4.1:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

• Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan laskentataulukossa.
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Uusi vaihtoehto kohdassa Asetukset > Numbers mahdollistaa Apple Pencilin käyttämisen valinta- ja vierittämistoimintoihin iPadissa. Lisätietoja
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Täydennä kuvioita ja tekstiruutuja liuku- ja kuvatäytöllä.
  • Selaa työpohjia helposti luokan mukaan.

Numbers 4.0:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

• Piirrä ja kirjoita Apple Pencilillä tuetuissa laitteissa tai käytä sormeasi. Lisätietoja
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla laskentataulukoilla. Lisätietoja
  • Mukana on tehokkaita uusia tapoja järjestellä ja suodattaa taulukoita.
  • Muuta solun ulkonäköä käyttämällä ehdollista korostusta taulukoissa, kun arvo vastaa määritettyjä ehtoja.
  • Mukana on parannettu ja muokattava CSV- ja tekstitietojen tuonti sekä tuki muokattaville erottimille ja kiinteälevyisille tiedostoille.
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta laskentataulukoita useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Lisäksi mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.
  • Arabian ja heprean täysi kaksisuuntainen tuki on lisätty. Lisätietoja

Numbers 3.3:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

• Voit tehostaa iPad-työskentelyä Slide Overilla, Split View'lla ja uudella Dockilla. Lisätietoja
  • Avaa ja järjestele laskentataulukoita nopeasti uuden Tiedostot-apin avulla. Lisätietoja
  • Tee pieniä muutoksia nykyisiin päivämäärä-, aika- ja kestoarvoihin entistä nopeammin uusien ”älyaskeltimien” avulla.
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla. Lisätietoja
  • Voit järjestää objekteja nopeasti Tasaa-, Jaa-, Pystykääntö- ja Vaakakääntö-komennoilla.
  • Voit käyttää Erottele osiin -komentoa kuviokirjaston monimutkaisten kuvioiden käsittelyyn. Lisätietoja
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 3.2:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Mukana yhteistyönä tehtävien laskentataulukoiden tulostuksen esikatselun tuki.
  • Lisää pörssikurssi -ominaisuus sekä Pörssi- ja Vaihtokurssi-funktiot palauttavat nyt tiedot edellisen pörssipäivän päättymishetkeltä. Lisätietoja

Numbers 3.1:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

• Voit helposti lisätä nykyisiä tai menneitä osaketietoja laskentataulukoihin. Lisätietoja
  • Uuden tehokkaan muokkaustoiminnon ansiosta tietojen ja kaavojen syöttäminen on nopeaa ja helppoa. Lisätietoja
  • Salasanalla suojatut laskentataulukot voi avata nopeasti uuden MacBook Pron Touch Barin Touch ID:llä. Lisätietoja
  • Uuden toimintavalikon avulla yleisimmät valinnat ovat yhden napautuksen päässä.
  • Uuden Omat osakkeet -mallin avulla voit helposti seurata osakesalkkuasi1.
  • Voit muotoilla tekstiä ylä- tai alaindeksinä, käyttää ligatuureja ja vaihtaa tekstin taustaväriä.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Voit helposti korvata puuttuvat fontit laskentataulukossa.
  • Laskentataulukon välilehtiä voi leikata, kopioida, liittää ja monistaa yhteistyön aikana.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.
  • Voit muokata muotoiltua tekstiä taulukon soluissa.

1 Omat osakkeet -työpohja on käytettävissä vain, kun macOS-kieliasetuksena on englanti.

Numbers 3.0:n iPhone-, iPad- ja iPod touch -versioiden uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Laskentataulukon muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Numbersin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Laskentataulukon jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Laskentataulukon muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden laskentataulukoiden käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa.
  • 12,9-tuumaisen iPad Pron näyttöä hyödyntävä uusi muotoilupaneeli.
  • Parannettu lataus – Numbers lataa nyt laskentataulukot iCloudista vain silloin, kun olet valmis käyttämään niitä.
  • Laajan väriskaalan kuvien tuki.
  • Parannettu siirtyminen näppäimistön avulla ja uusia näppäinoikoteitä.