Numbersin iOS-version uudet ominaisuudet

Lue lisää Numbersin uusimmista päivityksistä iOS 4.2 -versiolle.

älykategoriat-kuvake

Älykategoriat

Järjestä taulukot nopeasti ja tee niistä yhteenvetoja, niin saat uusia oivalluksia.

Lue lisää

piirros-kuvake

Tallenna piirrokset

Tallenna piirrokset helposti valokuviin tai tiedostoihin tai jaa ne muiden kanssa.

Lue lisää

Siri-pikavalinnat

Siri-pikavalintojen tuki. Vaatii version iOS 12.

Lue lisää

Ja paljon muuta

• Numbers tukee nyt dynaamista tyyppiä.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Katso Numbersin iOS-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot iPhonessa ja iPod touchissa tai iPadissa.

Mitä uutta Numbersin iOS 4.1 -versio tarjoaa

• Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan laskentataulukossa.
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä pylväiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Uusi vaihtoehto kohdassa Asetukset > Numbers mahdollistaa Apple Pencilin käyttämisen valinta- ja vierittämistoimintoihin iPadissa. Lue lisätietoja
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Täydennä kuvioita ja tekstiruutuja liuku- ja kuvatäytöllä.
  • Selaa työpohjia helposti luokan mukaan.

Numbersin iOS-version 4.0 uudet ominaisuudet

• Piirrä ja kirjoita Apple Pencilillä tuetuissa laitteissa tai käytä sormeasi. Lisätietoja
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla laskentataulukoilla. Lisätietoja
  • Mukana on tehokkaita uusia tapoja järjestellä ja suodattaa taulukoita.
  • Muuta solun ulkonäköä käyttämällä ehdollista korostusta taulukoissa, kun arvo vastaa määritettyjä ehtoja.
  • Mukana on parannettu ja muokattava CSV- ja tekstitietojen tuonti sekä tuki muokattaville erottimille ja kiinteälevyisille tiedostoille.
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta laskentataulukoita useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.
  • Arabian ja heprean täysi kaksisuuntainen tuki on lisätty. Lisätietoja

Numbersin iOS-version 3.3 uudet ominaisuudet

• Voit tehostaa iPad-työskentelyä Slide Overilla, Split View'lla ja uudella Dockilla. Lue lisää
  • Avaa ja järjestele laskentataulukoita nopeasti uuden Tiedostot-apin avulla. Lue lisää
  • Tee pieniä muutoksia nykyisiin päivämäärä-, aika- ja kestoarvoihin entistä nopeammin uusien ”älyaskeltimien” avulla.
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla. Lue lisää
  • Voit järjestää objekteja nopeasti Tasaa-, Jaa-, Käännä pystysuunnassa- ja Käännä vaakasuunnassa -komennoilla.
  • Voit käyttää Erottele osiin -komentoa kuviokirjaston monimutkaisten kuvioiden käsittelyyn. Lue lisää
  • Sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbersin iOS-version 3.2 uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lue lisää
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lue lisää
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Mukana yhteistyönä tehtävien laskentataulukoiden tulostuksen esikatselun tuki.
  • Lisää pörssikurssi -ominaisuus sekä Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt tiedot edellisen pörssipäivän päättymishetkeltä. Lue lisää

Numbersin iOS-version 3.1 uudet ominaisuudet

• Voit helposti lisätä nykyisiä tai menneitä osaketietoja laskentataulukoihin. Lue lisää
  • Uuden tehokkaan muokkaustoiminnon ansiosta tietojen ja kaavojen syöttäminen on nopeaa ja helppoa. Lue lisää
  • Salasanalla suojatut laskentataulukot voi avata nopeasti uuden MacBook Pron Touch Barin Touch ID:llä. Lisätietoja
  • Uuden toimintavalikon avulla yleisimmät valinnat ovat yhden napautuksen päässä.
  • Uuden Omat osakkeet -mallin avulla voit helposti seurata osakesalkkuasi1.
  • Voit muotoilla tekstiä ylä- tai alaindeksinä, käyttää ligatuureja ja vaihtaa tekstin taustaväriä.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Voit helposti korvata puuttuvat fontit laskentataulukossa.
  • Laskentataulukon välilehtiä voi leikata, kopioida, liittää ja monistaa yhteistyön aikana.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.
  • Voit muokata muotoiltua tekstiä taulukon soluissa.

1 Omat osakkeet -työpohja on käytettävissä vain, kun macOS-kieliasetuksena on englanti.

Numbersin iOS-version 3.0 uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Laskentataulukon muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Numbersin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Laskentataulukon jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Laskentataulukon muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana Lue lisää
  • Välilehtien käyttäminen useiden laskentataulukoiden käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa.
  • 12,9-tuumaisen iPad Pron näyttöä hyödyntävä uusi muotoilupaneeli.
  • Parannettu lataus – Numbers lataa nyt laskentataulukot iCloudista vain silloin, kun olet valmis käyttämään niitä.
  • Suuren värialueen kuvien tuki.
  • Parannettu siirtyminen näppäimistön avulla ja uusia näppäinoikoteitä.