Numbersin iOS-version uudet ominaisuudet

Lue tietoja Numbers 5.1:n iPhone- ja iPad-version uusista ominaisuuksista.

Tehokas kaavioiden muokkaus

Muuta kaavioissa yksittäisen sarjan tyyliä, säädä sarakkeiden väliä ja lisää trendiviivoja.

Lisätietoja

Välilehtiin linkittäminen

Luo laskentataulukossa linkkejä muihin välilehtiin.

Lisätietoja

Uusia tapoja tyylitellä tekstiä

Tyylittele tekstiäsi täyttämällä se väriliu'uilla tai kuvilla tai lisäämällä uusia ääriviivaustyylejä.

Lisätietoja

Ja paljon muuta

• Tarkkuus on huomattavasti parempi parannetun 128-bittisen laskentakoneen ansiosta. Lisätietoja
  • Lisää rivejä suodatettuihin taulukoihin.
  • Säädä taulukossa olevien solujen reunojen ulkoasua. Lisätietoja
  • Aseta kuvia, kuvioita ja yhtälöitä tekstilaatikoiden sisään, jolloin ne liikkuvat tekstin mukana. Lisätietoja
  • Kuvien kohteet asetellaan kasvojentunnistuksen avulla älykkäästi paikanvaraajiin ja objekteihin.
  • Valitse, käytetäänkö Apple Penciliä piirtämisen aloittamiseen vai valintaan ja vieritykseen – tai vaihda näiden toimintojen välillä kaksoisnapauttamalla tuetulla Apple Pencilillä.  Lisätietoja
  • Muokkaa luetteloita esimerkiksi valitsemalla uusia luettelomerkin tyyppejä, vaihtamalla luettelomerkkien kokoa ja väriä, luomalla muokattuja luettelomerkkejä sekä säätämällä sisennyksen syvyyttä. Lisätietoja
  • Lisää sana oikoluvun sanakirjaan valitsemalla Opi oikeinkirjoitus. Lisätietoja

Katso Numbersin iOS-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot iPhonessa ja iPod touchissa tai iPadissa.

Numbers 5.0:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Voit tehdä muotoilupaneelissa tarkkoja muutoksia taulukon rivi- ja sarakemääriin sekä kokoihin.
  • Voit luoda työpohjia uusien laskentataulukoiden malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Älykkäiden kategorioiden suorituskykyä ja käytettävyyttä on parannettu.
  • Voit tallentaa mukautettuja kuvioita muita laskentataulukoita varten ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Parannettu suurin zoomaustaso on 400 %.
  • Excel- ja CSV-tiedostojen tuontia on parannettu.
  • Voit luoda kuvien paikanvaraajia ja korvata niiden avulla helposti kuvia ilman vaikutuksia laskentataulukon asetteluun. Lisätietoja
  • Laskentataulukoissa tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Voit muokata ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstilaatikoissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Numbers 4.2:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Älykkäiden kategorioiden avulla voit nopeasti järjestää taulukoita ja tehdä niistä yhteenvetoja saadaksesi uusia näkökulmia. Lisätietoja
  • Tallenna piirroksia helposti Kuviin ja Tiedostoihin tai jaa ne muiden kanssa. Lisätietoja
  • Tuki Siri-oikoteille. iOS 12 vaaditaanLisätietoja
  • Numbers tukee nyt dynaamista tekstiä.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 4.1:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan laskentataulukossa.
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Uusi vaihtoehto kohdassa Asetukset > Numbers mahdollistaa Apple Pencilin käyttämisen valinta- ja vierittämistoimintoihin iPadissa. Lisätietoja
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Täydennä kuvioita ja tekstiruutuja liuku- ja kuvatäytöllä.
  • Selaa työpohjia helposti luokan mukaan.

Numbers 4.0:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Piirrä ja kirjoita Apple Pencilillä tuetuissa laitteissa tai käytä sormeasi. Lisätietoja
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla laskentataulukoilla. Lisätietoja
  • Mukana on tehokkaita uusia tapoja järjestellä ja suodattaa taulukoita.
  • Muuta solun ulkonäköä käyttämällä ehdollista korostusta taulukoissa, kun arvo vastaa määritettyjä ehtoja.
  • Mukana on parannettu ja muokattava CSV- ja tekstitietojen tuonti sekä tuki muokattaville erottimille ja kiinteälevyisille tiedostoille.
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta laskentataulukoita useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Lisäksi mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.
  • Arabian ja heprean täysi kaksisuuntainen tuki on lisätty. Lisätietoja

Numbers 3.3:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Voit tehostaa iPad-työskentelyä Slide Overilla, Split View'lla ja uudella Dockilla. Lisätietoja
  • Avaa ja järjestele laskentataulukoita nopeasti uuden Tiedostot-apin avulla. Lisätietoja
  • Tee pieniä muutoksia nykyisiin päivämäärä-, aika- ja kestoarvoihin entistä nopeammin uusien ”älyaskeltimien” avulla.
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla. Lisätietoja
  • Voit järjestää objekteja nopeasti Tasaa-, Jaa-, Pystykääntö- ja Vaakakääntö-komennoilla.
  • Voit käyttää Erottele osiin -komentoa kuviokirjaston monimutkaisten kuvioiden käsittelyyn. Lisätietoja
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 3.2:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Mukana yhteistyönä tehtävien laskentataulukoiden tulostuksen esikatselun tuki.
  • Lisää pörssikurssi -ominaisuus sekä Pörssi- ja Vaihtokurssi-funktiot palauttavat nyt tiedot edellisen pörssipäivän päättymishetkeltä. Lisätietoja

Numbers 3.1:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Voit helposti lisätä nykyisiä tai menneitä osaketietoja laskentataulukoihin. Lisätietoja
  • Uuden tehokkaan muokkaustoiminnon ansiosta tietojen ja kaavojen syöttäminen on nopeaa ja helppoa. Lisätietoja
  • Salasanalla suojatut laskentataulukot voi avata nopeasti uuden MacBook Pron Touch Barin Touch ID:llä. Lisätietoja
  • Uuden toimintavalikon avulla yleisimmät valinnat ovat yhden napautuksen päässä.
  • Uuden Omat osakkeet -mallin avulla voit helposti seurata osakesalkkuasi1.
  • Voit muotoilla tekstiä ylä- tai alaindeksinä, käyttää ligatuureja ja vaihtaa tekstin taustaväriä.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Voit helposti korvata puuttuvat fontit laskentataulukossa.
  • Laskentataulukon välilehtiä voi leikata, kopioida, liittää ja monistaa yhteistyön aikana.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.
  • Voit muokata muotoiltua tekstiä taulukon soluissa.

1 Omat osakkeet -työpohja on käytettävissä vain, kun macOS-kieliasetuksena on englanti.

Numbers 3.0:n iOS-version uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Laskentataulukon muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Numbersin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Laskentataulukon jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Laskentataulukon muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden laskentataulukoiden käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa.
  • 12,9-tuumaisen iPad Pron näyttöä hyödyntävä uusi muotoilupaneeli.
  • Parannettu lataus – Numbers lataa nyt laskentataulukot iCloudista vain silloin, kun olet valmis käyttämään niitä.
  • Laajan väriskaalan kuvien tuki.
  • Parannettu siirtyminen näppäimistön avulla ja uusia näppäinoikoteitä.