Numbersin Mac-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Numbers 11.1:n Mac-version uusista ominaisuuksista.

Linkkien lisääminen objekteihin

Luo linkkejä verkkosivuihin, sähköpostiosoitteisiin ja puhelinnumeroihin erilaisista objekteista, kuten kuvioista, viivoista, kuvista, piirroksista tai tekstilaatikoista.

Numbers 11.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Päivitetty mediaselain tuo käyttöön parannettuja hakuvalintoja ja uusia sisältökategorioita, joihin kuuluvat muun muassa Äskeiset, Muotokuvat ja Live Photo -kuvat.
  • Lisää puhelinnumerolinkkejä taulukkosoluihin, tekstiobjekteihin ja kuvioihin.
  • Vaihda laskentataulukon salasana tai avaa salasanalla suojatut laskentataulukot AppleScriptillä.

Numbers 10.3.5:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Uusi viimeistelty ulkoasu macOS Big Surissa.
  • Vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia.

Numbers 10.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Suurten taulukoiden käsittely sujuu nyt paremmin.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.

Numbers 10.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Uudet funktiot, kuten RISTIHAKU, RISTIVASTINE ja SÄÄNNÖLLINEN.LAUSEKE, mahdollistavat vastaavuuslausekkeiden käytön, tekstinkäsittelyn ja joustavien kaavojen luomisen. Lisätietoja
  • Voit lisätä helposti kuvatekstejä ja otsikoita kuviin, videoihin, kuvioihin ja muihin objekteihin. Lisätietoja
  • Toista YouTube- ja Vimeo-videoita suoraan laskentataulukoissasi.* Lisätietoja

* Tämä toiminto ei ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Numbers 10.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Voit luoda laskentataulukoita, joissa on entistä enemmän rivejä ja sarakkeita. Lisätietoja
  • Lisää Numbers-laskentataulukko jaettuun iCloud Drive -kansioon, niin voit aloittaa yhteistyön automaattisesti. Vaatii macOS-version 10.15.4. Lue lisätietoja
  • Muokkaa jaettuja laskentataulukoita offline-tilassa, jolloin tekemäsi muutokset lähetetään, kun palaat online-tilaan. Lisätietoja
  • Aseta välilehden taustan väri. Lisätietoja
  • Voit käyttää viimeksi käyttämiäsi työpohjia helposti uudistetulla työpohjan valitsimella.
  • Tulosta tai vie laskentataulukkosi PDF-tiedostona kommentteineen. Lisätietoja
  • Lisää anfangi kuviossa olevaan tekstiin. Lisätietoja
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.

Numbers 6.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Suurten taulukoiden käsittely sujuu nyt paremmin.
  • Lisää käyttöapukuvauksia ääni- ja videosisältöön sekä piirroksiin. Lisätietoja
  • Lisää helposti HEVC-muotoisia elokuvia laskentataulukoihin, jolloin tiedostokokoa voi pienentää kuvanlaadun kärsimättä. Lisätietoja
  • Vietyjen PDF-tiedostojen käyttöaputoimintoja on parannettu.

Numbers 6.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Luo linkkejä tekstistä laskentataulukon muihin välilehtiin.
  • Saat tekstisi erottumaan täyttämällä sen väriliu'uilla tai kuvilla. Lisätietoja
  • Lisää rivejä suodatettuihin taulukoihin.
  • Parannettu 128-bittinen laskentatoiminto on huomattavasti tarkempi. Lisätietoja
  • Aseta kuvia, kuvioita ja yhtälöitä tekstilaatikoiden sisään, jolloin ne liikkuvat tekstin mukana.
  • Kuvien kohteet asetellaan kasvojentunnistuksen avulla älykkäästi paikanvaraajiin ja objekteihin.
  • Taulukoiden muokkaaminen ja järjestäminen sujuu entistä paremmin.

Numbers 6.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Älykkäiden kategorioiden suorituskykyä ja käytettävyyttä on parannettu.
  • Voit tallentaa mukautettuja kuvioita, jotka synkronoidaan automaattisesti kaikkiin iCloudia käyttäviin laitteisiin. Lisätietoja
  • Voit luoda työpohjia uusien laskentataulukoiden malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Laskentataulukoissa tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Muokkaa ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Excel- ja CSV-tiedostojen tuontia on parannettu.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstiruuduissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Numbers 5.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Älykkäiden kategorioiden avulla voit nopeasti järjestää taulukoita ja tehdä niistä yhteenvetoja saadaksesi uusia näkökulmia. Lisätietoja
  • Luo Numbersille dramaattisen tumma ulkoasu Tumma tila -toiminnolla. Vaatii macOS MojavenLisätietoja
  • Jatkuvuuskameran tuen avulla voit ottaa kuvan tai skannata dokumentin iPhonella tai iPadilla, jolloin se tulee automaattisesti näkyviin Macissasi olevassa laskentataulukossa. Edellyttää macOS Mojavea ja iOS 12:taLisätietoja
  • Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan laskentataulukossa.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 5.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Mukana on parannettu Microsoft Excel -yhteensopivuus.
  • Mukana on parannettu CSV- ja tekstitiedostojen tuonti.

Numbers 5.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla laskentataulukoilla. Edellyttää macOS High SierraaLisätietoja
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Mukana on parannettu ja muokattava CSV- ja tekstitietojen tuonti sekä tuki muokattaville erottimille ja kiinteälevyisille tiedostoille.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta laskentataulukoita useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää laskentataulukoiden tiedostokokoa.
  • Arabian ja heprean täysi kaksisuuntainen tuki on lisätty. Lisätietoja

Numbers 4.3:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 4.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Mukana yhteistyönä tehtävien laskentataulukoiden tulostuksen esikatselun tuki.
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Lisää pörssikurssi -ominaisuus sekä Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt tiedot edellisen pörssipäivän päättymishetkeltä. Lisätietoja

Numbers 4.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Voit helposti lisätä nykyisiä tai menneitä osaketietoja laskentataulukoihin. Lisätietoja
  • Uuden Omat osakkeet -mallin avulla voit helposti seurata osakesalkkuasi.*
  • Salasanalla suojatut laskentataulukot voi avata nopeasti uuden MacBook Pron Touch Barin Touch ID:llä. Lisätietoja
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Fontit on helppo vaihtaa koko laskentataulukossa.
  • Laskentataulukon välilehtiä voi leikata, kopioida, liittää ja monistaa yhteistyön aikana.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

* Omat osakkeet -työpohja on käytettävissä vain, kun macOS-kieliasetuksena on englanti.

Numbers 4.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus)
    • Laskentataulukon muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Numbersin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Laskentataulukon jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Laskentataulukon muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana
    • Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden laskentataulukoiden käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa
  • Suuren värialueen kuvien tuki