Numbersin Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

Lue lisätietoja Macin Numbers 6.1:n uusista toiminnoista ja ominaisuuksista.

Linkit välilehtiin

Voit luoda tekstistä linkkejä laskentataulukon muihin välilehtiin.

Lue lisätietoja

Uusia tapoja muokata tekstin ulkoasua

Saat tekstisi erottumaan täyttämällä sen värili'uilla tai kuvilla.

Lue lisätietoja

Parannuksia taulukoiden muokkaamiseen

Lisää rivejä suodatettuihin taulukoihin.

Ja paljon muuta

• Parannettu 128-bittinen laskentatoiminto on huomattavasti tarkempi. Lue lisätietoja
  • Aseta kuvia, kuvioita ja yhtälöitä tekstilaatikoihin tekstiin sidottuina siten, että ne liikkuvat tekstin mukana. Lue lisätietoja
  • Kasvontunnistuksen ansiosta kuvien kohteet asetellaan älykkäästi paikanvaraajiin ja objekteihin.
  • Taulukoiden muokkaaminen ja järjestäminen sujuu entistä paremmin.

Katso Numbersin Mac-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot.

Numbers 6.0:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Älykkäiden kategorioiden suorituskykyä ja käytettävyyttä on parannettu.
  • Voit tallentaa mukautettuja kuvioita, jotka synkronoidaan automaattisesti kaikkiin iCloudia käyttäviin laitteisiin. Lisätietoja
  • Voit luoda työpohjia uusien laskentataulukoiden malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Laskentataulukoissa tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Voit muokata ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Excel- ja CSV-tiedostojen tuontia on parannettu.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstiruuduissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Numbers 5.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Älykkäiden kategorioiden avulla voit nopeasti järjestää taulukoita ja tehdä niistä yhteenvetoja saadaksesi uusia näkökulmia. Lisätietoja
  • Luo Numbersille dramaattisen tumma ulkoasu Tumma tila -toiminnolla. Vaatii macOS MojavenLisätietoja
  • Jatkuvuuskameran tuen avulla voit ottaa kuvan tai skannata dokumentin iPhonella tai iPadilla, jolloin se tulee automaattisesti näkyviin Macissasi olevassa laskentataulukossa. Edellyttää macOS Mojavea ja iOS 12:taLisätietoja
  • Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan laskentataulukossa.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 5.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Mukana on parannettu Microsoft Excel -yhteensopivuus.
  • Mukana on parannettu CSV- ja tekstitiedostojen tuonti.

Numbers 5.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla laskentataulukoilla. Edellyttää macOS High SierraaLue lisää
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Mukana on parannettu ja muokattava CSV- ja tekstitietojen tuonti sekä tuki muokattaville erottimille ja kiinteälevyisille tiedostoille.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta laskentataulukoita useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää laskentataulukoiden tiedostokokoa.
  • Arabian ja heprean täysi kaksisuuntainen tuki on lisätty. Lisätietoja

Numbers 4.3:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 4.2:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Mukana yhteistyönä tehtävien laskentataulukoiden tulostuksen esikatselun tuki.
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Lisää pörssikurssi -ominaisuus sekä Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt tiedot edellisen pörssipäivän päättymishetkeltä. Lisätietoja

Numbers 4.1:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Voit helposti lisätä nykyisiä tai menneitä osaketietoja laskentataulukoihin. Lisätietoja
  • Uuden Omat osakkeet -mallin avulla voit helposti seurata osakesalkkuasi1.
  • Salasanalla suojatut laskentataulukot voi avata nopeasti uuden MacBook Pron Touch Barin Touch ID:llä. Lisätietoja
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Fontit on helppo vaihtaa koko laskentataulukossa.
  • Laskentataulukon välilehtiä voi leikata, kopioida, liittää ja monistaa yhteistyön aikana.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

1Omat osakkeet -työpohja on käytettävissä vain, kun macOS-kieliasetuksena on englanti.

Numbers 4.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus)
    • Laskentataulukon muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Numbersin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Laskentataulukon jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Laskentataulukon muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana
    • Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden laskentataulukoiden käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa
  • Suuren värialueen kuvien tuki