Numbersin Mac-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Numbersin Mac-version 5.2 uusimmista ominaisuuksista.

Älykkäät kategoriat

Voit nopeasti järjestää taulukoita ja tehdä niistä yhteenvetoja uusien asioiden selvittämiseksi.

Lue lisätietoja

Tumma tila

Voit antaa Numbersille tumman ulkoasun. Edellytys: macOS Mojave.

Jatkuvuuskamera

Ota valokuva tai skannaa dokumentti iPhonella tai iPadilla, niin se näytetään automaattisesti Mac-tietokoneesi laskentataulukossa. Edellytys: macOS Mojave ja iOS 12.

Ja paljon muuta

• Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan laskentataulukossa.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Katso Numbersin Mac-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot.

Numbersin Mac-version 5.1 uudet ominaisuudet

• Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä pylväiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Mukana on parannettu Microsoft Excel -yhteensopivuus.
  • Mukana on parannettu CSV- ja tekstitiedostojen tuonti.

Numbersin Mac-version 5.0 uudet ominaisuudet

• Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla laskentataulukoilla. Edellyttää macOS High SierraaLisätietoja
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Mukana on parannettu ja muokattava CSV- ja tekstitietojen tuonti sekä tuki muokattaville erottimille ja kiinteälevyisille tiedostoille.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta laskentataulukoita useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää laskentataulukoiden tiedostokokoa.
  • Arabian ja heprean täysi kaksisuuntainen tuki on lisätty. Lisätietoja

Numbersin Mac-version 4.3 uudet ominaisuudet

• Sisältää yleisiä parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbersin Mac-version 4.2 uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lue lisää
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lue lisää
  • Mukana yhteistyönä tehtävien laskentataulukoiden tulostuksen esikatselun tuki.
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Lisää pörssikurssi -ominaisuus sekä Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt tiedot edellisen pörssipäivän päättymishetkeltä. Lue lisää

Numbersin Mac-version 4.1 uudet ominaisuudet

• Voit helposti lisätä nykyisiä tai menneitä osaketietoja laskentataulukoihin. Lue lisää
  • Uuden Omat osakkeet -mallin avulla voit helposti seurata osakesalkkuasi1.
  • Salasanalla suojatut laskentataulukot voi avata nopeasti uuden MacBook Pron Touch Barin Touch ID:llä. Lisätietoja
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Fontit on helppo vaihtaa koko laskentataulukossa.
  • Laskentataulukon välilehtiä voi leikata, kopioida, liittää ja monistaa yhteistyön aikana.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

1Omat osakkeet -työpohja on käytettävissä vain, kun macOS-kieliasetuksena on englanti.

Numbersin Mac-version 4.0 uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus)
    • Laskentataulukon muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Numbersin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Laskentataulukon jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Laskentataulukon muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana
    • Lue lisää
  • Välilehtien käyttäminen useiden laskentataulukoiden käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa
  • Suuren värialueen kuvien tuki