Numbersin Mac-version uudet ominaisuudet

Tutustu Macin Numbers 10.0:n uusiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.

Aiempaa suurempien taulukoiden tuki

Voit luoda laskentataulukoita, joissa on entistä enemmän rivejä ja sarakkeita.

Lisätietoja

iCloud Driven kansioiden jakaminen

Voit aloittaa yhteistyön automaattisesti lisäämällä Numbers-laskentataulukon jaettuun iCloud Drive -kansioon. Edellyttää macOS 10.15.4:ää.

Lue lisätietoja

Muokkaa jaettuja laskentataulukoita offline-tilassa

Voit muokata jaettuja laskentataulukoita offline-tilassa, minkä jälkeen muutokset ladataan laskentataulukoihin, kun olet taas online-tilassa.

Lue lisätietoja

Ja paljon muuta

• Lisää väriä laskentataulukon taustalle. Lisätietoja
  • Voit käyttää viimeksi käyttämiäsi malleja vaivattomasti uusiksi suunnitellulla mallivalitsimella.
  • Voit tulostaa tai viedä laskentataulukon PDF-tiedostona kommentteineen. Lue lisätietoja
  • Lisää anfangi kuviossa olevaan tekstiin. Lue lisätietoja
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.

Lue kattavat vaiheittaiset ohjeet kaikille Numbers Macille -toiminnoille sekä lisätietoja niistä.

Numbers 6.2:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Suurten taulukoiden käsittely sujuu nyt paremmin.
  • Lisää käyttöapukuvauksia ääni- ja videosisältöön sekä piirroksiin. Lisätietoja
  • Lisää helposti HEVC-muotoiltuja elokuvia laskentataulukkoihin ja pienennä tiedostokokoa sekä takaa visuaalinen laatu. Lisätietoja
  • Vietyjen PDF-tiedostojen käyttöaputoimintoja on parannettu.

Macin Numbers 6.1:n uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Voit luoda tekstistä linkkejä laskentataulukon muihin välilehtiin.
  • Saat tekstisi erottumaan täyttämällä sen värili'uilla tai kuvilla. Lisätietoja
  • Lisää rivejä suodatettuihin taulukoihin.
  • Parannettu 128-bittinen laskentatoiminto on huomattavasti tarkempi. Lisätietoja
  • Aseta kuvia, kuvioita ja yhtälöitä tekstilaatikoihin tekstiin sidottuina siten, että ne liikkuvat tekstin mukana.
  • Kuvien kohteet asetellaan kasvojentunnistuksen avulla älykkäästi paikanvaraajiin ja objekteihin.
  • Taulukoiden muokkaaminen ja järjestäminen sujuu entistä paremmin.

Numbers 6.0:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Älykkäiden kategorioiden suorituskykyä ja käytettävyyttä on parannettu.
  • Voit tallentaa mukautettuja kuvioita, jotka synkronoidaan automaattisesti kaikkiin iCloudia käyttäviin laitteisiin. Lisätietoja
  • Voit luoda työpohjia uusien laskentataulukoiden malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla. Lisätietoja
  • Laskentataulukoissa tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Voit muokata ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Excel- ja CSV-tiedostojen tuontia on parannettu.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstiruuduissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Numbers 5.2:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Älykkäiden kategorioiden avulla voit nopeasti järjestää taulukoita ja tehdä niistä yhteenvetoja saadaksesi uusia näkökulmia. Lisätietoja
  • Luo Numbersille dramaattisen tumma ulkoasu Tumma tila -toiminnolla. Vaatii macOS MojavenLisätietoja
  • Jatkuvuuskameran tuen avulla voit ottaa kuvan tai skannata dokumentin iPhonella tai iPadilla, jolloin se tulee automaattisesti näkyviin Macissasi olevassa laskentataulukossa. Edellyttää macOS Mojavea ja iOS 12:taLisätietoja
  • Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan laskentataulukossa.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 5.1:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Mukana on parannettu Microsoft Excel -yhteensopivuus.
  • Mukana on parannettu CSV- ja tekstitiedostojen tuonti.

Numbers 5.0:n Mac-version uudet ominaisuudet

• Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla laskentataulukoilla. Edellyttää macOS High SierraaLue lisää
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Mukana on parannettu ja muokattava CSV- ja tekstitietojen tuonti sekä tuki muokattaville erottimille ja kiinteälevyisille tiedostoille.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta laskentataulukoita useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää laskentataulukoiden tiedostokokoa.
  • Arabian ja heprean täysi kaksisuuntainen tuki on lisätty. Lisätietoja

Numbers 4.3:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbers 4.2:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Mukana yhteistyönä tehtävien laskentataulukoiden tulostuksen esikatselun tuki.
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Lisää pörssikurssi -ominaisuus sekä Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt tiedot edellisen pörssipäivän päättymishetkeltä. Lisätietoja

Numbers 4.1:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Voit helposti lisätä nykyisiä tai menneitä osaketietoja laskentataulukoihin. Lisätietoja
  • Uuden Omat osakkeet -mallin avulla voit helposti seurata osakesalkkuasi1.
  • Salasanalla suojatut laskentataulukot voi avata nopeasti uuden MacBook Pron Touch Barin Touch ID:llä. Lisätietoja
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Fontit on helppo vaihtaa koko laskentataulukossa.
  • Laskentataulukon välilehtiä voi leikata, kopioida, liittää ja monistaa yhteistyön aikana.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

1Omat osakkeet -työpohja on käytettävissä vain, kun macOS-kieliasetuksena on englanti.

Numbers 4.0:n Mac-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus)
    • Laskentataulukon muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Numbersin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Laskentataulukon jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Laskentataulukon muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana
    • Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden laskentataulukoiden käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa
  • Suuren värialueen kuvien tuki