Numbersin Mac-version uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Numbersin Mac-version 6.0 uusimmista päivityksistä.

Parannuksia älykkäisiin kategorioihin

Älykkäiden kategorioiden suorituskykyä ja käytettävyyttä on parannettu.

Kuvioiden synkronoiminen

Voit tallentaa mukautettuja kuvioita, jotka synkronoidaan automaattisesti kaikkiin iCloudia käyttäviin laitteisiin.

Lisätietoja

Työpohjien synkronoiminen

Voit luoda työpohjia uusien laskentataulukoiden malleiksi ja käyttää niitä kaikilla iCloudia käyttävillä laitteilla.

Lisätietoja

Ja paljon muuta

• Laskentataulukoissa tehtävän yhteistyön suorituskykyä on parannettu.
  • Voit muokata ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Excel- ja CSV-tiedostojen tuontia on parannettu.
  • Lisätty pystysuuntaisen tekstin tuki kuvioissa ja tekstiruuduissa kiinan, japanin ja korean kielille. Lisätietoja

Katso Numbersin Mac-version kaikkien ominaisuuksien tarkat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot.

Numbersin Mac-version 5.2 uudet ominaisuudet

• Älykkäiden kategorioiden avulla voit nopeasti järjestää taulukoita ja tehdä niistä yhteenvetoja saadaksesi uusia näkökulmia. Lisätietoja
  • Luo Keynotelle dramaattisen tumma ulkoasu Tumma tila -toiminnolla. Edellyttää macOS MojaveaLisätietoja
  • Jatkuvuuskameran tuen avulla voit ottaa kuvan tai skannata dokumentin iPhonella tai iPadilla, jolloin se tulee automaattisesti näkyviin Macissasi olevassa esityksessä. Edellyttää macOS Mojavea ja iOS 12:taLisätietoja
  • Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan laskentataulukossa.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbersin Mac-version 5.1 uudet ominaisuudet

• Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla.
  • Voit täydentää laskentataulukoita useilla uusilla muokattavilla kuvioilla.
  • Mukana on parannettu Microsoft Excel -yhteensopivuus.
  • Mukana on parannettu CSV- ja tekstitiedostojen tuonti.

Numbersin Mac-version 5.0 uudet ominaisuudet

• Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla laskentataulukoilla. Edellyttää macOS High SierraaLisätietoja
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Mukana on parannettu ja muokattava CSV- ja tekstitietojen tuonti sekä tuki muokattaville erottimille ja kiinteälevyisille tiedostoille.
  • Tarkastele kuvakokoelmia lisäämällä interaktiivinen kuvagalleria.
  • Ehosta laskentataulukoita useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Mukana on mahdollisuus pienentää laskentataulukoiden tiedostokokoa.
  • Arabian ja heprean täysi kaksisuuntainen tuki on lisätty. Lisätietoja

Numbersin Mac-version 4.3 uudet ominaisuudet

• Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Numbersin Mac-version 4.2 uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Mukana yhteistyönä tehtävien laskentataulukoiden tulostuksen esikatselun tuki.
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Lisää pörssikurssi -ominaisuus sekä Osake- ja Valuutta-toiminnot palauttavat nyt tiedot edellisen pörssipäivän päättymishetkeltä. Lisätietoja

Numbersin Mac-version 4.1 uudet ominaisuudet

• Voit helposti lisätä nykyisiä tai menneitä osaketietoja laskentataulukoihin. Lisätietoja
  • Uuden Omat osakkeet -mallin avulla voit helposti seurata osakesalkkuasi1.
  • Salasanalla suojatut laskentataulukot voi avata nopeasti uuden MacBook Pron Touch Barin Touch ID:llä. Lisätietoja
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Fontit on helppo vaihtaa koko laskentataulukossa.
  • Laskentataulukon välilehtiä voi leikata, kopioida, liittää ja monistaa yhteistyön aikana.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

1Omat osakkeet -työpohja on käytettävissä vain, kun macOS-kieliasetuksena on englanti.

Numbersin Mac-version 4.0 uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus)
    • Laskentataulukon muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Numbersin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Laskentataulukon jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa
    • Laskentataulukon muiden käyttäjien tarkistaminen
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana
    • Lisätietoja
  • Välilehtien käyttäminen useiden laskentataulukoiden käsittelemiseksi yhdessä ikkunassa
  • Suuren värialueen kuvien tuki