Pagesin iOS-version uudet ominaisuudet

Lue lisää Pagesin iOS-versioiden 4.3 ja 4.2 uusimmista päivityksistä.

Apple Booksin kuvake

Kirjojen julkaiseminen

Tarjoa kirjojasi Apple Booksiin muiden ladattavaksi ja ostettavaksi.

Lue lisää.

animoitu piirros -kuvake

Animoidut piirrokset

Animoi piirroksesi ja katso, miten ne heräävät eloon asiakirjassa tai kirjassa.

Lue lisää.

Älykäs merkintä -kuvake

Parannuksia Älykäs merkintä -ominaisuuteen

Viivat venyvät pitämään marginaalien huomautukset paikallaan ja merkinnät kiinnittyvät nyt taulukon soluihin.

Ja paljon muuta

• Tallenna piirroksia helposti Kuviin ja Tiedostoihin tai jaa ne muiden kanssa. Lue lisää.
  • Tuki Siri-oikoteille. Vaatii version iOS 12. Lue lisää.
  • Säädä rivinväliä ennen saraketta ja sen jälkeen ja määritä tekstisarakkeiden leveys.
  • Pages tukee nyt dynaamista tyyppiä.
  • Ehosta dokumentteja useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Hanki kaikkien Pagesin iOS-version toimintojen kattavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot iPhoneen ja iPod touchiin tai iPadiin.

Pagesin iOS-version 4.1 uudet ominaisuudet.

• Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan sivulla. Lue lisää.
  • Älykkäät merkinnät venyvät ja rivittyvät nyt muokkaamasi tekstin mukaisesti.
  • Siirry nopeasti iPadin Piirros- ja Älykäs merkintä -tilojen välillä. Lue lisää.
  • Uusi vaihtoehto kohdassa Asetukset > Pages mahdollistaa Apple Pencilin käyttämisen valinta- ja vierittämistoimintoihin iPadissa. Lue lisää.
  • Seuraa kuvioiden ja tekstiruutujen teksteihin tehtyjä muutoksia.
  • Lisää värejä ja kuvia sivuasetteludokumenttien taustoihin.
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä sivuasetteludokumentteihin LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lue lisää.
  • Ehosta dokumentteja useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Täydennä kuvioita ja tekstiruutuja liuku- ja kuvatäytöllä.
  • Selaa työpohjia helposti luokan mukaan.
  • Tallenna esittäjätilassa kullekin dokumentille yksilöllinen automaattinen vieritysnopeus.
  • Mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lue lisää.

Pagesin iOS-version 4.0 uudet ominaisuudet.

• Piirrä, kirjoita ja tee merkintöjä Apple Pencilillä tuetuissa laitteissa tai käytä sormeasi. Lue lisää.
    • Lisää piirroksia helposti kynä-, lyijykynä-, väriliitu- ja täyttötyökaluilla.
    • Lisää kommentteja ja merkintöjä, jotka ankkuroituvat niihin liittyviin teksteihin, Älykäs merkintä -beta-ominaisuuden avulla.
  • Luo interaktiivisia ePub-kirjoja uusilla kirjojen työpohjilla. Lue lisää.
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla dokumenteilla. Lue lisää.
  • Tarkastele kuvakokoelmaa samalla sivulla lisäämällä kuvagalleria.
  • Lue ja vieritä tekstiä automaattisesti ja helposti puheen aikana käyttämällä esittäjätilaa.
  • Luo ja muokkaa kappale- ja fonttityylejä.
  • Tarkastele sivuja vierekkäin samalla kun työskentelet. Lue lisää.
  • Muodosta sivuista aukeamia ottamalla vastakkaisten sivujen muotoilu käyttöön. Lue lisää.
  • Pidä sivuasetteludokumentin muotoilu yhtenäisenä luomalla pääsivuja.
  • Käännä sivu vaaka- tai pystysuuntaan.
  • Ehosta dokumentteja useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Muuta solun ulkonäköä käyttämällä ehdollista korostusta taulukoissa, kun arvo vastaa määritettyjä ehtoja.
  • Lisäksi mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.

Pagesin iOS-version 3.3 uudet ominaisuudet.

• Uusiksi suunniteltu dokumenttien hallinta helpottaa iCloud Driveen tai muiden valmistajien tallennusjärjestelmiin tallennettujen tiedostojen käyttöä.
  • Voit vetää ja pudottaa tekstiä, kuvia ja muita kohteita Pagesin ja muiden appien välillä iPadissa.
  • Voit tehostaa iPad-työskentelyä Slide Overilla, Split View'lla ja uudella Dockilla. Lue lisää.
  • Voit käyttää ja järjestää asiakirjoja nopeasti uudella Tiedostot-apilla. Lue lisää.
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla.
  • Voit järjestää objekteja nopeasti Tasaa-, Jaa-, Käännä pystysuunnassa- ja Käännä vaakasuunnassa -komennoilla.
  • Voit käyttää Erottele osiin -komentoa kuviokirjaston monimutkaisten kuvioiden käsittelyyn. Lue lisää.
  • Voit valita tekstikappaleen kolmoisnapautuksella.
  • Parannettu PDF-vienti näyttää asiakirjan sisällysluettelon PDF-katseluappien sivupalkissa.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Pagesin iOS-version 3.2 uudet ominaisuudet

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lue lisää.
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lue lisää.
  • Lisää linkitettyjä tekstilaatikoita, joiden avulla teksti kulkee sujuvasti paikasta toiseen. Lue lisää.
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lue lisää.
  • Sivun uuden miniatyyrinäkymän avulla voit helposti navigoida dokumentissa.
  • Vie dokumentteja kiinteän asettelun EPUB-kirjoina. Lue lisää.
  • Vaihda marginaaleja, ylä- ja alaotsakkeita sekä sivukokoa yhteistyön aikana. Lue lisää.

Pagesin iOS-version 3.1 uudet ominaisuudet

• Voit muotoilla tekstiä ylä- tai alaindeksinä, käyttää ligatuureja ja vaihtaa tekstin taustaväriä.
  • Lisää kirjanmerkkejä, joilla voit helposti linkittää dokumentin eri osia toisiinsa. Lue lisää.
  • Lisää tyylikkäitä matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lue lisää.
  • Touch Barilla varustetun uuden MacBook Pron Touch ID:n avulla voit avata salasanalla suojattuja dokumentteja nopeasti. Lue lisää.
  • Vie ja tuo dokumentteja RTF-muodossa. Lue lisää.
  • Vaihda puuttuvat fontit dokumentissa helposti.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Pagesin iOS-version 3.0 uudet ominaisuudet

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Dokumentin muokkaaminen samanaikaisesti muiden kanssa Pagesin Mac-, iPad- ja iPhone-versioissa sekä iCloud.comissa
    • Dokumentin jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa.
    • Dokumentin muiden käyttäjien tarkistaminen.
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana. Lue lisää.
  • 12,9-tuumaisen iPad Pron näyttöä hyödyntävä uusi muotoilupaneeli.
  • Parannettu lataus – Pages lataa nyt dokumentit iCloudista vain silloin, kun olet valmis käyttämään niitä.
  • Pages ’05 -dokumenttien avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lue lisää.
  • Suuren värialueen kuvien tuki.
  • Parannettu siirtyminen näppäimistön avulla ja uusia näppäinoikoteitä.