Pagesin iPhone- ja iPad-versioiden uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Pages 12.2:n iOS- ja iPadOS-versioiden uusista ominaisuuksista ja toiminnoista.

Näe viimeisin toiminta

Pysy ajan tasalla kaikkien viimeisimmästä toiminnasta yhteistyödokumenteissa ja saa ilmoituksia, kun muut liittyvät, kommentoivat tai tekevät muutoksia.

Lisätietoja

Tee yhteistyötä Viestit-apissa

Jaa ja katso dokumenttiin tehtyjä päivityksiä helposti Viesteissä. Lähetä viesti tai soita FaceTime-puhelu suoraan yhteistyödokumentista.

Uusi asettelumalli

Aloita Tyhjä asettelu ‑dokumentilla, jos haluat järjestellä tekstiä ja grafiikkaa vapaasti sivulla.

Uudelleen järjestelty työkalupalkki

Lisää kohteita, etsi asetuksia ja käytä suosikkityökaluja nopeasti iPadin Pagesin mukautettavan työkalupalkin avulla.*

Ja paljon muuta:

• Käytä yleisiä toimintoja (kuten tulostusta ja uudelleen nimeämistä) iPadin uudesta dokumenttivalikosta.
  • Käsittele entistä helpommin useita dokumentteja samanaikaisesti käyttämällä Järjestäjää tuetuissa iPad-malleissa.*
  • Poista kuvan tausta automaattisesti kohteen erottamiseksi.*
  • Muokkaa kaavioiden tyyliä värien, viivojen ja numeromuotojen lisävalinnoilla.

Katso kaikkien Numbers-toimintojen kattavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot:

Pagesin käyttöopas iPhonelle

Pagesin käyttöopas iPadille

* Edellyttää iOS 16:ta tai iPadOS 16:ta

Pages 12.1:n iPhone- ja iPad-versioiden uudet ominaisuudet

• Luo nopeasti personoituja kirjeitä, kortteja ja kirjekuoria useille vastaanottajille yhdistämisen avulla.
  • Valitse uusista tyylikkäistä tapahtumakutsu- ja oppilastodistusmalleista.
  • Pages-dokumenttien vienti TXT-tiedostoiksi.

Pages 12.0:n iPhone- ja iPad-versioiden uudet ominaisuudet

• Voit julkaista sisältöä suoraan Apple Booksissa käyttäen entistä suurempia tiedostokokoja (enintään 2 Gt).
  • Voit lisätä sivunumerot mihin tahansa dokumentin kohtaan.
  • Voit muokata fontin kokoa entistä tarkemmin jopa kahden desimaalin tarkkuudella.
  • Voit aloittaa uuden dokumentin kirjoittamisen iPhonella nopeasti pitämällä Koti-valikon Pages-apin kuvaketta painettuna.
  • Voit lukea kommentteja ja seurata muutoksia VoiceOverilla.

Pages 11.2:n iPhone- ja iPad-versioiden uudet ominaisuudet

• Näyttönäkymällä voit näyttää tekstin, kuvat ja muut elementit automaattisesti jatkuvana virtana, joka on optimoitu sopimaan iPhonen näyttöön. Näin dokumentteja on entistä helpompi lukea ja muokata.
  • Julkaise kirjoja hyödyntämällä kaksisivuisia aukeamia, optimoituja kuvia ja entistä joustavampaa versionhallintaa.
  • iPhonen pikamuokkauspalkin avulla voit esimerkiksi muuttaa kappaletyylejä, tekstin muotoilua, tasausta ja luettelotyylejä.
  • Kopioi tekstiä, kuvia ja muita kohteita iPhonen appien välillä vetämällä ja pudottamalla.1
  • Pikakäännöksen avulla voit kääntää valitun tekstin jopa 11 kielelle ja lisätä käännöksen dokumenttiin yhdellä napautuksella.2
  • Joustavan yhteistyön avulla osallistujat voivat lisätä muita käyttäjiä jaettuun dokumenttiin.2
  • Tutkakaavioiden avulla voit vertailla useita muuttujia visuaalisesti samalla kertaa sekä näyttää helposti tietojen samankaltaisuudet ja erot.
  • Äänigraafit mahdollistavat kaavioiden tulkinnan näkövammaisille toistamalla äänimerkin, jonka korkeus muuttuu eri arvojen mukaan.2

1. Edellyttää iOS 15:tä
2. Edellyttää iOS 15:tä tai iPadOS 15:tä

Pages 11.1:n iPhone- ja iPad-versioiden uudet ominaisuudet

• Luo linkkejä verkkosivuihin, sähköpostiosoitteisiin ja puhelinnumeroihin erilaisista objekteista, kuten kuvioista, viivoista, kuvista, piirroksista tai tekstilaatikoista.
  • Opettajat, jotka käyttävät Koulutyöt-appia tehtävien antamiseen Pagesissa, voivat nyt tarkastella oppilaiden edistymistä, kuten sanamäärää ja käytettyä aikaa.

Pages 11.0:n iPhone- ja iPad-versioiden uudet ominaisuudet

• Säädä objektien ulkoasua ja sijoittelua asetteluinspektorin uusilla muokkaussäätimillä.
  • Näyttönäppäimistöillä voit syöttää esimerkiksi tekstin koon, välistyksen ja taulukon koon tarkat arvot.
  • Voit lisätä objekteja tai taulukkosoluja tai poistaa niitä valinnasta napauttamalla tai vetämällä niiden yli.
  • Kohdassa Lisää > Asetukset > Muokkaus olevan uuden asetuksen avulla voit aina avata esitykset muokkausnäkymässä.
  • Lisää puhelinnumerolinkkejä taulukkosoluihin, tekstiobjekteihin ja kuvioihin.
  • Kirjoitus-toiminnon tuki portugalin, ranskan, italian, saksan ja espanjan kielille.*

* Edellyttää iPadOS 14.5:tä