Pagesin iOS-version uudet ominaisuudet

Lue tietoja Pages 5.0:n iPhone- ja iPad-version uusista ominaisuuksista.

Sisällysluettelonäkymä

Selaa dokumenttia tai kirjaa kätevästi uuden sisällysluettelonäkymän avulla.

Lisätietoja

Kuvioiden tallentaminen ja synkronoiminen

Tallenna mukautettuja kuvioita muissa dokumenteissa käytettäväksi ja käytä niitä millä tahansa iCloudia käyttävällä laitteella.

Lisätietoja

Mallien luominen ja synkronoiminen

Luo malleja uusien dokumenttien pohjaksi ja käytä niitä millä tahansa iCloudia käyttävällä laitteella.

Lisätietoja

Ja paljon muuta

• Lisää sisällysluettelo sivulle tekstinkäsittelydokumentissa. Lisätietoja
  • Luo kuvien paikkoja, jotta voit korvata kuvia helposti ilman, että se vaikuttaa sivusi muotoiluihin. Lisätietoja
  • Siirrä dokumenttiasi tekstinkäsittelyn ja sivun asettelun välillä. Lisätietoja
  • Suorituskykyä on parannettu tehtäessä yhteistyötä dokumenttien parissa.
  • Muokkaa ryhmitettyjä objekteja yhteistyötä tehtäessä.
  • Voit nyt kirjoittaa kiinaksi, japaniksi ja koreaksi tekstiä pystysuuntaisesti koko dokumentin alalla tai yksittäisessä tekstiruudussa. Lisätietoja

Hanki kaikkien Pagesin iOS-version toimintojen kattavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot iPhoneen ja iPod touchiin tai iPadiin.

Pages 4.3:n iOS-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

Tarjoa kirjojasi Apple Booksiin muiden ladattavaksi ja ostettavaksi. Lisätietoja

Pages 4.2:n iOS-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Animoi piirroksesi ja katso, miten ne heräävät eloon asiakirjassa tai kirjassa. Lisätietoja
  • Viivat venyvät pitämään marginaalien huomautukset paikallaan ja merkinnät kiinnittyvät nyt taulukon soluihin.
  • Tallenna piirroksia helposti Kuviin ja Tiedostoihin tai jaa ne muiden kanssa. Lisätietoja
  • Tuki Siri-oikoteille. Vaatii version iOS 12. Lisätietoja
  • Säädä riviväliä ennen kappaletta ja sen jälkeen, ja määritä tekstisarakkeiden leveys.
  • Pages tukee nyt dynaamista tekstiä.
  • Ehosta dokumentteja useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Pages 4.1:n iOS-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Nauhoita, muokkaa ja toista äänisisältöä helposti suoraan sivulla. Lisätietoja
  • Älykkäät merkinnät venyvät ja rivittyvät nyt muokkaamasi tekstin mukaisesti.
  • Siirry nopeasti iPadin Piirros- ja Älykäs merkintä -tilojen välillä. Lisätietoja
  • Uusi vaihtoehto kohdassa Asetukset > Pages mahdollistaa Apple Pencilin käyttämisen valinta- ja vierittämistoimintoihin iPadissa. Lisätietoja
  • Seuraa kuvioiden ja tekstiruutujen teksteihin tehtyjä muutoksia.
  • Lisää värejä ja kuvia sivuasetteludokumenttien taustoihin.
  • Uudista kaavioiden ulkoasua pyöristämällä sarakkeiden ja palkkien kulmia.
  • Lisää matemaattisia yhtälöitä sivuasetteludokumentteihin LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Ehosta dokumentteja useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Täydennä kuvioita ja tekstiruutuja liuku- ja kuvatäytöllä.
  • Selaa työpohjia helposti luokan mukaan.
  • Tallenna esittäjätilassa kullekin dokumentille yksilöllinen automaattinen vieritysnopeus.
  • Mukana on paranneltu arabian ja heprean kielten tuki. Lisätietoja

Pages 4.0:n iOS-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Piirrä, kirjoita ja tee merkintöjä Apple Pencilillä tuetuissa laitteissa tai käytä sormeasi. Lisätietoja
    • Lisää piirroksia helposti kynä-, lyijykynä-, väriliitu- ja täyttötyökaluilla.
    • Lisää kommentteja ja merkintöjä, jotka ankkuroituvat niihin liittyviin teksteihin, Älykäs merkintä -beta-ominaisuuden avulla.
  • Luo interaktiivisia ePub-kirjoja uusilla kirjojen työpohjilla. Lisätietoja
  • Tee yhteistyötä reaaliajassa Boxiin tallennetuilla dokumenteilla. Lisätietoja
  • Tarkastele kuvakokoelmaa samalla sivulla lisäämällä kuvagalleria.
  • Lue ja vieritä tekstiä automaattisesti ja helposti puheen aikana käyttämällä esittäjätilaa.
  • Luo ja muokkaa kappale- ja fonttityylejä.
  • Tarkastele sivuja vierekkäin samalla kun työskentelet. Lisätietoja
  • Muodosta sivuista aukeamia ottamalla vastakkaisten sivujen muotoilu käyttöön. Lisätietoja
  • Pidä sivuasetteludokumentin muotoilu yhtenäisenä luomalla pääsivuja.
  • Käännä sivu vaaka- tai pystysuuntaan.
  • Ehosta dokumentteja useilla uusilla kuvioilla, joita voi myös muokata.
  • Havainnollista tietoja uudella mielenkiintoisella tavalla rengaskaavioiden avulla.
  • Muuta solun ulkonäköä käyttämällä ehdollista korostusta taulukoissa, kun arvo vastaa määritettyjä ehtoja.
  • Lisäksi mukana on mahdollisuus muotoilla murtolukuja automaattisesti kirjoituksen aikana.

Pages 3.3:n iOS-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Uusiksi suunniteltu dokumenttien hallinta helpottaa iCloud Driveen tai muiden valmistajien tallennusjärjestelmiin tallennettujen tiedostojen käyttöä.
  • Voit vetää ja pudottaa tekstiä, kuvia ja muita kohteita Pagesin ja muiden appien välillä iPadissa. Lisätietoja
  • Voit tehostaa iPad-työskentelyä Slide Overilla, Split View'lla ja uudella Dockilla. Lisätietoja
  • Voit käyttää ja järjestää asiakirjoja nopeasti uudella Tiedostot-apilla. Lisätietoja
  • Voit luoda uusia kuvioita Yhdistä-, Leikkaa-, Erota- ja Poissulje-komennoilla.
  • Voit järjestää objekteja nopeasti Tasaa-, Jaa-, Pystykääntö- ja Vaakakääntö-komennoilla.
  • Voit käyttää Erottele osiin -komentoa kuviokirjaston monimutkaisten kuvioiden käsittelyyn. Lisätietoja
  • Voit valita tekstikappaleen kolmoisnapautuksella.
  • Parannettu PDF-vienti näyttää asiakirjan sisällysluettelon PDF-katseluappien sivupalkissa.
  • Sisältää parannuksia suorituskykyyn ja vakauteen.

Pages 3.2:n iOS-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Täydennä dokumenttejasi käyttäen kirjastoa, joka sisältää yli 500 ammattimaisesti luotua kuviota. Lisätietoja
  • Vastaa kommentteihin ja liity keskusteluketjuihin. Lisätietoja
  • Lisää linkitettyjä tekstilaatikoita, joiden avulla teksti kulkee sujuvasti paikasta toiseen. Lisätietoja
  • Uudet automaattisen korjauksen ja tekstin korvauksen valinnat säästävät aikaa kirjoitettaessa. Lisätietoja
  • Sivun uuden miniatyyrinäkymän avulla voit helposti navigoida dokumentissa.
  • Vie dokumentteja kiinteän asettelun EPUB-kirjoina. Lisätietoja
  • Vaihda marginaaleja, ylä- ja alaotsakkeita sekä sivukokoa yhteistyön aikana. Lisätietoja

Pages 3.1:n iOS-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Voit muotoilla tekstiä ylä- tai alaindeksinä, käyttää ligatuureja ja vaihtaa tekstin taustaväriä.
  • Lisää kirjanmerkkejä, joilla voit helposti linkittää dokumentin eri osia toisiinsa. Lisätietoja
  • Lisää tyylikkäitä matemaattisia yhtälöitä LaTeX- tai MathML-merkintöjen avulla. Lisätietoja
  • Touch Barilla varustetun uuden MacBook Pron Touch ID:n avulla voit avata salasanalla suojattuja dokumentteja nopeasti. Lisätietoja
  • Vie ja tuo dokumentteja RTF-muodossa. Lisätietoja
  • Vaihda puuttuvat fontit dokumentissa helposti.
  • Uusien johtoviivojen ansiosta ympyräkaavioita on helpompi lukea.
  • Määritä päivämäärät, ajat ja valuutat kielellesi tai alueellesi.

Pages 3.0:n iOS-version uudet ominaisuudet ja toiminnot

• Reaaliaikainen yhteistyö (beetaominaisuus).
    • Voit muokata dokumenttia samanaikaisesti muiden kanssa Pagesilla Macissa, iPadissa ja iPhonessa sekä iCloud.comissa
    • Dokumentin jakaminen julkisesti tai tiettyjen ihmisten kanssa.
    • Dokumentin muiden käyttäjien tarkistaminen.
    • Käyttäjien kohdistimien näyttäminen muokkauksen aikana. Lisätietoja
  • 12,9-tuumaisen iPad Pron näyttöä hyödyntävä uusi muotoilupaneeli.
  • Parannettu lataus – Pages lataa nyt dokumentit iCloudista vain silloin, kun olet valmis käyttämään niitä.
  • Pages ’05 -dokumenttien avaus- ja muokkausmahdollisuus. Lisätietoja
  • Laajan väriskaalan kuvien tuki.
  • Parannettu siirtyminen näppäimistön avulla ja uusia näppäinoikoteitä.