Musiikin toistaminen, sekoittaminen ja jatkuva toistaminen

Toistossa nyt -näytöllä voit esimerkiksi toistaa musiikkia, sekoittaa kappaleita ja käyttää kappaleiden jatkuvaa toistoa.

Toistossa nyt -näytön avaaminen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-puhelimessa

Kun toistat musiikkia iOS-laitteella tai Android-puhelimella, näytön alalaitaan tai oikeaan alakulmaan ilmestyy soitin. Avaa Toistossa nyt -näyttö napauttamalla soitinta. Toistossa nyt -näytöstä voit esimerkiksi ohjata toistoa tai äänenvoimakkuutta, ottaa käyttöön musiikin sekoituksen tai toiston ja ladata kappaleita.

Kappaleiden sekoittaminen

Avaa Toistossa nyt -näyttö ja vieritä alas.

Määritä Musiikki sekoittamaan aina valitun listan kappaleet napauttamalla . Albumit, soittolistat tai kappaleet toistetaan tällöin satunnaisessa järjestyksessä.

Jos sekoittaminen on käytössä, näkyvissä on . Voit poistaa sen käytöstä napauttamalla painiketta, kunnes näkyvissä on .

Kappaleiden jatkuva toisto

Avaa Toistossa nyt -näyttö ja vieritä alas.

Ota jatkuva toisto käyttöön koko soittolistalle tai albumille napauttamalla kerran . Ota jatkuva toisto käyttöön yhdelle kappaleelle napauttamalla uudelleen . Poista jatkuva toisto käytöstä napauttamalla kolmannen kerran .

Jos toisto on käytössä, näkyvissä on  tai . Voit poistaa sen käytöstä napauttamalla painiketta, kunnes näkyvissä on .

Lisävalinnat

Toistossa nyt -näytön Sekoita- ja Toista-painikkeiden alapuolelta löydät kappaleen sanat1 ja luettelon kappaleista, jotka toistetaan Seuraavaksi-listalta. Voit muokata Seuraavaksi-listaa vetämällä kappaleita Siirrä-kuvakkeella toiseen järjestykseen tai poistaa haluamasi kappaleen pyyhkäisemällä vasemmalle. Jos et näe Siirrä-kuvaketta, poista jatkuva toisto käytöstä.

Musiikin hallitseminen Macissa tai Windows-tietokoneessa

Kun toistat musiikkia Macin tai Windows-tietokoneen iTunes-ohjelmassa, voit hallita sitä iTunes-ikkunan ylälaidassa. Tässä kohdassa voit esimerkiksi keskeyttää kappaleen tai siirtyä siinä eteen- tai taaksepäin, säätää kappaleen äänenvoimakkuutta, jakaa kappaleen sekä suoratoistaa kappaleen AirPlayn avulla.

Kappaleiden sekoittaminen

Ota soittolistan tai albumin kappaleiden soittojärjestyksen sekoittaminen käyttöön klikkaamalla . Kun sekoittaminen on käytössä, näkyvissä on .

Kappaleiden jatkuva toisto

Ota jatkuva toisto käyttöön koko soittolistalle tai albumille klikkaamalla kerran . Ota jatkuva toisto käyttöön yhdelle kappaleelle klikkaamalla uudelleen . Poista jatkuva toisto käytöstä klikkaamalla kolmannen kerran .

Jos toisto on käytössä, näkyvissä on  tai .

Musiikki-apin avaaminen Apple Watchissa

Kun toistat musiikkia Apple Watch Series 3:n Musiikki-apissa, voit hallita sitä joko Toistossa nyt -näytöltä tai Musiikki-apista. TarvitsetAirPodsit tai Bluetooth-kuulokkeet musiikin kuuntelemiseen Apple Watchilla. Käytä Dockia Musiikki-apin avaamiseen ja sekoituksen ja jatkuvan toiston hallitsemiseen.

Musiikki-apissa voit esimerkiksi toistaa kappaleen, hallita musiikin äänenvoimakkuutta kääntämällä Digital Crownia ja laittaa sekoituksen ja jatkuvan toiston päälle.

Kappaleiden sekoittaminen

Avaa Musiikki-appi ja valitse sitten toistettava soittolista, artisti tai albumi. Napauta toistonäytöltä .

Määritä Musiikki sekoittamaan aina valitun listan kappaleet napauttamalla . Albumit, soittolistat tai kappaleet toistetaan tällöin satunnaisessa järjestyksessä.

Jos sekoittaminen on käytössä, näkyvissä on . Ota se pois päältä napauttamalla painiketta, kunnes näkyvissä on .

Kappaleiden jatkuva toisto

Avaa Musiikki-appi ja valitse sitten toistettava soittolista, artisti tai albumi. Napauta toistonäytöltä .

Ota jatkuva toisto käyttöön koko soittolistalle tai albumille napauttamalla kerran . Laita kappaleen jatkuva toisto päälle napauttamalla uudelleen . Poista kappaleen jatkuva toisto napauttamalla kolmannen kerran .

Jos toisto on käytössä, näkyvissä on  tai . Ota se pois päältä napauttamalla painiketta, kunnes näkyvissä on .

Lisätietoja

Apple Musicin ja iTunesin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

1 Sanat-toiminto ei ole saatavilla kaikissa kappaleissa. Lue lisätietoja kappaleiden sanoista Apple Musicissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.