Musiikin toistaminen tai soittaminen sekalaisessa järjestyksessä

Voit toistaa musiikkia uudelleen tai toistaa sitä sekalaisessa järjestyksessä Musiikki-apin Toistossa nyt -näytöstä.

Soittolistan, albumin tai kappaleen toistaminen uudelleen

Voit ottaa uudelleentoiston käyttöön tai poistaa sen käytöstä Sirin avulla.Voit myös käyttää Musiikki-apin säätimiä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple Watchissa, Macissa, Android-laitteessa tai Windows-tietokoneen iTunesissa.

Uudelleentoiston ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-laitteessa

1. Avaa Musiikki-appi ja toista kappale, albumi tai soittolista.
  2. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alareunassa ja avaa Toistossa nyt.
  3. Napauta Toistossa nyt -näytön alareunassa Seuraavaksi .
  4. Voit ottaa uudelleentoiston käyttöön tai poistaa sen käytöstä Seuraavaksi-näytön yläreunassa:
    • Voit toistaa albumin tai soittolistan uudelleen napauttamalla Toista uudelleen , jolloin se näyttää tältä: .
    • Voit toistaa kappaleen uudelleen napauttamalla Toista uudelleen , kunnes näet seuraavan: .
    • Voit poistaa uudelleentoistamisen käytöstä napauttamalla  tai , kunnes näet seuraavan: .

Voit tarkistaa, onko uudelleentoistaminen käytössä, avaamalla Toistossa nyt -kohdan ja tarkistamalla, näetkö seuraavia:  tai .

Uudelleentoiston ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Macilla tai Windows-tietokoneella

1. Avaa Macissasi Musiikki-appi. Avaa Windows-tietokoneella iTunes.
  2. Toista kappale, albumi tai soittolista.
  3. Voit ottaa uudelleentoiston käyttöön tai poistaa sen käytöstä ikkunan yläreunasta:
    • Voit toistaa albumin tai soittolistan uudelleen klikkaamalla Toista uudelleen , jolloin se näyttää tältä: .
    • Voit toistaa kappaleen uudelleen klikkaamalla Toista uudelleen , kunnes näet seuraavan: .
    • Voit poistaa uudelleentoistamisen käytöstä klikkaamalla  tai , kunnes näet seuraavan: .

Uudelleentoiston ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Apple Watch Series 3:lla tai uudemmalla

1. Yhdistä AirPodit tai Bluetooth-kuulokkeet Apple Watchiisi.
  2. Avaa Musiikki-appi.
  3. Toista kappale, albumi tai soittolista.
  4. Napauta Seuraavaksi . Täällä voit ottaa uudelleentoiston käyttöön tai poistaa sen käytöstä:
    • Voit toistaa albumin tai soittolistan uudelleen napauttamalla Toista uudelleen , jolloin se näyttää tältä: .
    • Voit toistaa kappaleen uudelleen napauttamalla Toista uudelleen , kunnes näet seuraavan: .
    • Voit poistaa uudelleentoistamisen käytöstä napauttamalla  tai , kunnes näet seuraavan: .

Musiikin sekoittaminen

Voit ottaa sekoittamisen käyttöön tai poistaa sen käytöstä Sirin avulla. Voit myös käyttää Musiikki-apin säätimiä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple Watchissa, Macissa, Android-laitteessa tai Windows-tietokoneen iTunesissa.

Sekoittamisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-laitteessa

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Avaa albumi tai soittolista.
    • Ota sekoitus käyttöön napauttamalla Sekoita näytön yläreunassa.
    • Poista sekoitus käytöstä napauttamalla toistettavaa kappaletta näytön alareunassa, jolloin Toistossa nyt -kohta avautuu. Napauta sitten ja lopuksi .

Voit tarkistaa, onko sekoitus käytössä, napauttamalla toistettavaa kappaletta näytön alareunassa, jolloin Toistossa nyt -kohta aukeaa. Etsi sitten seuraava: .

Sekoituksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Macilla tai Windows-tietokoneella

1. Avaa Macillasi Musiikki-appi. Avaa Windows-tietokoneella iTunes.
  2. Valitse Kirjastosta luokka, kuten Kappaleet, Artistit tai Albumit. Tai toista albumi tai soittolista.
    • Ota sekoitus käyttöön klikkaamalla Sekoita  ikkunan yläreunassa. Kun sekoitus on käytössä, näet seuraavan: .
    • Voit poistaa sekoituksen käytöstä klikkaamalla Sekoita . Kun sekoitus on pois käytöstä, näet seuraavan: .

Sekoituksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Apple Watch Series 3:lla tai uudemmalla

1. Yhdistä AirPodit tai Bluetooth-kuulokkeet Apple Watchiisi.
  2. Avaa Musiikki-appi.
  3. Toista albumi tai soittolista.
  4. Napauta Sekoita .

Voit myös sekoittaa kirjastosi albumeita ja kappaleita. Siirry Kirjastoon, napauta Albumit tai Kappaleet ja napauta sitten Sekoita kaikki.

Voit poistaa sekoituksen käytöstä napauttamalla Seuraavaksi  ja sitten Sekoita .Kun sekoitus on pois käytöstä, näet seuraavan: .

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.