Musiikin toistaminen, sekoittaminen ja jatkuva toistaminen

Toistossa nyt -näytöllä voit esimerkiksi toistaa musiikkia, sekoittaa kappaleita ja käyttää kappaleiden jatkuvaa toistoa.

Jos haluat laittaa sekoituksen tai uudelleentoiston päälle tai pois päältä, pyydä Siriä tekemään niin tai käytä iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apin, Android-laitteen Apple Music -apin, Macin tai Windows-tietokoneen iTunesin tai Apple Watchin Musiikki-apin säätimiä.

Apple Musicin ja iTunesin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

iOS:ssä tai Android-laitteessa voit käynnistää sekoituksen kahdessa ja uudelleentoiston yhdessä paikassa:

• Näet minkä tahansa soittolistan tai albumin ylälaidassa  Sekoitus -painikkeen  Toisto -painikkeen oikealla puolella. Voit käynnistää musiikin toiston satunnaisessa järjestyksessä napauttamalla  Sekoitus. Painikkeen väri ei muutu.
  • Kun toistat musiikkia, näytön alalaitaan tai oikeaan alakulmaan ilmestyy soitin. Avaa Toistossa nyt -näyttö napauttamalla soitinta ja vieritä sitten ylös. Löydät  Sekoitus- ja  Uudelleentoisto -painikkeet Sanat-kohdan yläpuolelta. Painikkeiden väri muuttuu, jos sekoitus tai uudelleentoisto on päällä.

Jos musiikkia toistetaan satunnaisessa järjestyksessä tai uudelleen etkä muista laittaa Sekoitus- tai Uudelleentoisto-toimintoa päälle, tarkista Toistossa nyt -näytöstä, ovatko  Sekoitus- tai  Uudelleentoisto -painikkeet muuttaneet väriä.

Kappaleiden sekoittaminen

Toista albumia, soittolistaa tai kappaleiden sarjaa, avaa Toistossa nyt -näyttö ja vieritä ylöspäin.

Laita sekoitus päälle napauttamalla  Sekoitus. Musiikki toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. Voit laittaa sekoituksen pois päältä napauttamalla  Sekoitus uudelleen.

Kappaleiden uudelleentoisto

Toista albumia, soittolistaa tai kappaletta, avaa Toistossa nyt -näyttö ja vieritä ylöspäin.

Ota uudelleentoisto käyttöön koko soittolistalle tai albumille napauttamalla kerran  Uudelleentoisto. Ota uudelleentoisto käyttöön yhdelle kappaleelle napauttamalla  Uudelleentoisto uudelleen. Poista jatkuva toisto käytöstä napauttamalla kolmannen kerran  Uudelleentoisto.

iPhone X, jossa on auki Toistossa nyt -näyttö. Sekoitus on laitettu päälle.

Jos sekoitus on päällä,  Sekoitus -painike muuttuu vaaleanpunaiseksi.

iPhone X, jossa on auki Toistossa nyt -näyttö. Uudelleentoisto on laitettu päälle.

Jos uudelleentoisto on päällä,  Uudelleentoisto -painike muuttuu vaaleanpunaiseksi.

Lisävalinnat

Toistossa nyt -näytön  Sekoitus- ja  Uudelleentoisto -painikkeiden alapuolelta löydät kappaleen sanat1 ja luettelon kappaleista, jotka toistetaan Seuraavaksi-listalta. Voit muokata Seuraavaksi-listaa vetämällä kappaleita iOS-laitteessa Siirrä-kuvake-kuvakkeella tai Android-laitteessa Siirrä-kuvake-kuvakkeella toiseen järjestykseen tai poistaa ohitettavan kappaleen pyyhkäisemällä vasemmalle. Jos et näe Siirrä-kuvake-kuvaketta tai Siirrä-kuvake-kuvaketta, laita uudelleentoisto pois päältä.

Mac tai Windows-tietokone

MacBookin yläosa, jossa on auki iTunes.

Kun toistat musiikkia Macin tai Windows-tietokoneen iTunes-ohjelmassa, voit laittaa sekoituksen tai uudelleentoiston päälle iTunes-ikkunan ylälaidassa.

Kappaleiden sekoittaminen

Toista soittolistaa tai albumia ja laita sitten sekoitus päälle klikkaamalla Sekoitus-painike. Musiikki toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. Voit laittaa sekoituksen pois päältä klikkaamalla Sekoitus-kuvake uudelleen.

Jos sekoitus on päällä, näkyvissä on Sekoitus-kuvake.

Kappaleiden uudelleentoisto

Toista soittolistaa, albumia tai kappaletta ja laita sitten uudelleentoisto päälle koko soittolistalle, albumille tai yhdelle kappaleelle klikkaamalla Uudelleentoisto-kuvake kerran. Ota uudelleentoisto käyttöön soittolistan tai albumin yhdelle kappaleelle klikkaamalla Uudelleentoisto-kuvake uudelleen. Poista uudelleentoisto käytöstä klikkaamalla kolmannen kerran Uudelleentoisto-kuvake.

Jos uudelleentoisto on päällä, näkyvissä on Uudelleentoisto-kuvake tai Uudelleentoisto-kuvake.

Lisävalinnat

iTunes-ikkunan ylälaidassa voit myös keskeyttää kappaleen tai siirtyä siinä eteen- tai taaksepäin, säätää kappaleen äänenvoimakkuutta, katsoa sanat1, jakaa kappaleen, suoratoistaa kappaleen AirPlayllä ja suorittaa muita toimintoja.

Apple Watch

Kun toistat musiikkia Apple Watch Series 3:n tai uudemman Musiikki-apissa, voit hallita sitä Musiikki-apista. TarvitsetAirPodsit tai Bluetooth-kuulokkeet musiikin kuuntelemiseen Apple Watchilla.

Kappaleiden sekoittaminen

Käytä Dockia Musiikki-apin avaamiseen ja valitse sitten soittolista tai albumi, jonka haluat toistaa. Napauta toistonäytössä Luettelo-kuvake.

Laita sekoitus päälle napauttamalla Sekoitus-kuvake. Musiikki toistetaan satunnaisessa järjestyksessä. Voit laittaa sekoituksen pois päältä napauttamalla Sekoitus-kuvake uudelleen.

Kappaleiden uudelleentoisto

Käytä Dockia Musiikki-apin avaamiseen ja valitse sitten soittolista tai albumi, jonka haluat toistaa. Napauta toistonäytössä Luettelo-kuvake.

Ota uudelleentoisto käyttöön koko soittolistalle tai albumille napauttamalla kerran Uudelleentoisto-kuvake. Ota uudelleentoisto käyttöön yhdelle kappaleelle napauttamalla Uudelleentoisto-kuvake uudelleen. Poista uudelleentoisto käytöstä napauttamalla kolmannen kerran Uudelleentoisto-kuvake.

Jos sekoitus on päällä, näkyvissä on Sekoitus-kuvake.

Jos uudelleentoisto on päällä, näkyvissä on Uudelleentoisto-kuvake tai Uudelleentoisto-kuvake.

Lisävalinnat

Voit hallita kappaleen äänenvoimakkuutta musiikkia toistettaessa kiertämällä Digital Crownia.

Lisätietoja

1. Sanoja ei ole saatavilla kaikille kappaleille. Lue lisätietoja kappaleiden sanoista Apple Musicissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.