Verkkosivujen fonttikoon tai zoomaustason muuttaminen Safarissa

Kun käytät Safari 10:tä macOS Sierrassa, voit nähdä verkkosivut paremmin muuttamalla niiden fonttikokoa tai zoomaustasoa.

Fonttikoon muuttaminen

Voit muuttaa tarkastelemillasi sivuilla pelkkää fonttikokoa, kun käytät Safaria macOS Sierrassa. Safari muistaa asetuksesi, kunnes tyhjennät historian.

• Kasvata fonttikokoa painamalla optio-komento-plusmerkki (+)
  • Pienennä fonttikokoa painamalla optio-komento-miinusmerkki (-)

Voit muuttaa kokoa myös avaamalla Näytä-valikon ja pitämällä optionäppäintä painettuna samalla, kun valitset Suurenna tekstiä- tai Pienennä tekstiä -vaihtoehdon.

Zoomaustason muuttaminen

Voit kasvattaa tai pienentää niin tekstin kuin kuvienkin zoomaustasoa Safarilla tarkastelemillasi sivuilla macOS Sierrassa. Safari muistaa asetuksesi, kunnes tyhjennät historian.

• Kasvata zoomaustasoa painamalla komento-plusmerkki (+)
  • Pienennä zoomaustasoa painamalla komento-miinusmerkki (-)

Voit myös avata Näytä-valikon ja valita Lähennä tai Loitonna.

Fonttikoon ja zoomaustason nollaus tyhjentämällä historia

Jos tyhjennät Safarin historian, verkkosivut palautuvat oletusfonttikokoon ja -zoomaustasolle.

Valitse Historia-valikossa Tyhjennä historia. Klikkaa sitten uudelleen Tyhjennä historia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.