Jos näet Core Audio -varoituksen GarageBandin iOS-versiossa

Jos näet Core Audio -varoituksen, kun yrität toistaa tai jakaa kappaleen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, käynnistä laite uudelleen.

Jos saat varoituksen, jonka mukaan Core Audio ei ole käytettävissä, etkä pysty toistamaan tai jakamaan kappaletta, toimi seuraavasti:

1. Tallenna GarageBand-kappale:
    • Jos käytössäsi on iPhone tai iPod touch, napauta säädinpalkissa Navigointipainike ja sitten Omat kappaleet.
    • Jos käytössäsi on iPad, napauta säädinpalkissa Omat kappaleet.
  2. Käynnistä laite uudelleen.
  3. Avaa GarageBand, avaa kappale, jota olit käsittelemässä, ja yritä sitten toistaa tai jakaa se.