Apple School Managerin julkaisutiedot

Tässä artikkelissa kerrotaan Apple School Manageriin tehtävistä päivityksistä ja muutoksista. Päivitykset ovat kumulatiivisia, joten kun käynnistät Apple School Managerin, kaikki uusimmat ominaisuudet ovat käytettävissäsi. Seuraavassa on kerrottu kussakin julkaisussa mukana olevat ominaisuudet.

Maaliskuu 2024

• Lisätty tuki, jonka avulla opettajat voivat luoda ja käyttää muita kuin hallittuja läheisiä oppitunteja Apple School Managerin oppituntien sijaan Classroom-apin iPadOS 17.4- ja macOS 14.4 -versioissa ja uudemmissa. Lue lisää

• Lisätty tuki, jonka avulla hallitut Apple ID:t voivat lisätä opiskelijatunnuksia tai työntekijäkortteja Apple Walletiin iOS 17.4:ssä ja uudemmissa. Lue lisää

Tammikuu 2024

Lisätty tuki muokattujen identiteettipalveluntarjoajien kanssa yhdistämiselle. Lisätietoja

Joulukuu 2023

Ylläpitäjät voivat sallia opettajille ja henkilökunnalle pääsyn Apple Developer Program ‑kehittäjäohjelmaan.

Marraskuu 2023

Apple-palveluiden käytönhallinta on nyt saatavilla, ja organisaatiot voivat päättää, mitä Applen palveluita ja ominaisuuksia käyttäjät voivat käyttää. Lue lisää

Toukokuu 2023

Lisätty tuki Infinite Campus -järjestelmään yhdistämiseen OAuth 2.0:n avulla. Lue lisätietoja

Maaliskuu 2023

Lisätty tuki järjestelmälliseen tietojen jakamiseen, jotta oppitunnit ja opiskelijat voi synkronoida opetusappien kanssa. Lue lisätietoja

Lokakuu 2022

• Lisätty tuki Kirjaudu sisään Applella töissä ja koulussa ‑toiminnolle. Lue lisätietoja

• Lisätty tuki betaominaisuuksien käyttöönotolle. Lue lisätietoja

Toukokuu 2022

• Lisätty tuki yhdistetyn todennuksen käytölle Google Workspacen kanssa. Lue lisätietoja

• Päivitetty käyttöliittymä (Asetukset, Käyttäjät ja Laitteet).

Lokakuu 2021

• Ylläpitäjät, toimipisteen johtajat tai henkilöhallinnan vastuuhenkilöt voivat nyt hyväksyä tai hylätä opettajien Koulutyöt-apissa pyytämiä hallittuja Apple ID:itä. Lue lisätietoja

• Ylläpitäjät voivat ottaa käyttöön Koulutyöt-apin parantaminen ‑toiminnon, jolloin Apple voi kerätä tietoja henkilötietoja yksilöimättömällä tavalla Koulutyöt-apin parantamiseksi. Lue lisätietoja

Elokuu 2021

Lisätty mahdollisuus synkronoida oppilastietojärjestelmän (SIS) tiedot 30 päivää ennen lukukauden alkamista, jos SIS tukee tätä vaihtoehtoa. Lue lisätietoja

Elokuu 2020

• System for Cross-domain Identity Management (SCIM) ‑protokollan tuki. Lue lisää

• Laitteiden hallintaan käytettävä käyttöliittymä on päivitetty. Esimerkiksi suodatusta ja laitteiden joukkohallintaa on parannettu.

Kesäkuu 2020

Lisätty tuki kahdelle uudelle käyttöoikeudelle AppleSeed for IT ‑beetatestausportaalin käyttöä varten.

Toukokuu 2020

Ylläpitäjät voivat määrittää yhteistyön niin, että jakaminen saman organisaation käyttäjien välillä hyväksytään automaattisesti. Tämä asetus ei ole oletuksena käytössä opiskelijoiden jakamille tiedostoille.

Huhtikuu 2020

Voit nyt poistaa yhdistetyt domainit Apple School Managerista.

Maaliskuu 2020

• Apple School Manageriin lisätyt uudet domainit on vahvistettava, ennen kuin kyseisillä domaineilla voidaan luoda hallittuja Apple ID:itä. Lue lisää

• Infinite Campus OneRoster 1.1 ‑version tuki.

Helmikuu 2020

Räätälöityjä appeja voi nyt ostaa Apple School Managerissa.

syyskuu 2019

• Käyttäjätilien hakutoiminnolla, joka on oletusarvoisesti käytössä, käyttäjät voivat hakea Apple School Manager -organisaation muiden käyttäjien ja ryhmien yhteystietoja. Tähän vaaditaan iOS 13, iPadOS 13 tai macOS 10.15. Lue lisää

• Voit antaa kursseille lempinimiä Apple School Managerissa.

• Voit valita, kenen kanssa käyttäjät voivat jakaa Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumentteja, muistiinpanoja ja muistutuksia sekä muita iCloud Drivessa olevia tiedostoja. Lue lisää

Kesäkuu 2019

Apple School Manageria voidaan käyttää iPadissa.

Maaliskuu 2019

Lisätty Microsoft Azure Active Directoryn avulla suoritettavan yhdistetyn todentamisen tuki. Lue lisää

Helmikuu 2019

• MDM-palvelimet-osio löytyy nyt Asetukset-välilehdeltä.

• Voit nyt määrittää laitteiden oletusmäärityksen kohdassa Asetukset > Laitteen hallinta-asetukset sekä kohdassa Asetukset > MDM-palvelimet.

Tammikuu 2019

Oletusasetuksen mukaisesti ohjaajat voivat nyt luoda, muokata ja poistaa luokkia Apple School Managerissa.

Joulukuu 2018

Ylläpitäjät voivat antaa hallituille Apple ID:ille Applen tieto- ja tietosuojatyökalujen käyttöoikeuden osoitteessa privacy.apple.com. Tämän ominaisuuden avulla kaikki organisaation tilit voivat kirjautua sisään ja pyytää kopiota Applen tallentamista tiedoista, jotka liittyvät tilien hallittuihin Apple ID -tunnuksiin.

Syyskuu 2018

• Manuaalisesti luodut luokat ilman kurssitietoja synkronoituvat nyt MDM:ään.

• tvOS-apit ovat nyt saatavilla Apit ja kirjat -osiossa.

Kesäkuu 2018

Voit nyt muokata manuaalisesti luotujen tai SIS- tai SFTP-järjestelmästä tuotujen luokkien Luokan nimi -kenttää.

Maaliskuu 2018

Kaikissa hallituissa Apple ID:issä on nyt 200 Gt iCloud-tallennustilaa.

Tammikuu 2018

• Apple School Managerin Apit ja kirjat -osio tukee nyt yli 500 sijaintia.

• Apple School Managerin Apit ja kirjat -osiossa on useita suorituskykyyn liittyviä parannuksia organisaatioille, joilla on lukuisia toimipisteitä, ostajia tai lisenssejä.

• Apple School Managerin Apit ja kirjat -osiossa olevia appien tuotearvostelusivuja on parannettu.

• Voit nyt lähettää palautetta Apple School Managerista. Klikkaa nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse valikosta palautteen lähetysvaihtoehto.

Marraskuu 2017

Voit nyt tehdä ostoksia ja siirtää lisenssejä Apple School Managerin Apit ja kirjat -osiossa.

Syyskuu 2017

• MDM-palvelimet voidaan nyt asettaa oletukseksi laitetyypin mukaan. Voit esimerkiksi asettaa yhden palvelimen Macin oletukseksi ja toisen palvelimen iPhonen ja iPadin oletukseksi.

• Kun luot tilejä varten sisäänkirjautumistiedot sisältävän CSV-tiedoston, CSV-tiedosto sisältää nyt henkilönumero- ja henkilötunnussarakkeet.

• Näet nyt luokat, joissa oppilas tai opettaja on, Tilit-sivulla.

Elokuu 2017

• MDM-luokkalistan API sisältää nyt sähköpostiosoitteen ja SIS-käyttäjätunnuksen tietylle Apple School Manager -käyttäjälle.

• Apple School Manager nimeää nyt manuaalisesti luomasi luokat luokan numeron, kurssin nimen ja/tai kurssin numeron yhdistelmällä.

• Tilapäiset salasanat ovat nyt voimassa 90 päivää.

Kesäkuu 2017

• Kun luot kirjautumistietoja opiskelijoillesi, voit nyt määrittää pääsykoodin tiettyyn arvoon.

• Nyt voit siirtää vain VPP -tilit Apple School Manageriisi, vaikka olisit unohtanut sisällyttää ne ensimmäiseen Apple School Manager -siirtokertaan.

• Ylläpitäjät voivat nyt määrittää Apple School Managerista lähetettävissä sähköposteissa käytettävän kielen ja aikavyöhykkeen.

• Voit nyt luoda aiemmin poistettuja sijainteja uudelleen samalla location_id-tunnuksella.

Toukokuu 2017

• Uusi virtaviivaistettu rakenne ja käyttöliittymä.

• PowerSchool 9.0 SIS -integroinnin tuki.

• Uutena ominaisuutena toimintonäkymä, joka kirjaa kaikki toiminnot, taustalla käynnissä olevat mukaan lukien.

• Parannettu tuki jopa viidelle ylläpitäjän tilille.

• Mahdollisuus poistaa käyttämättömiä ja ei-aktiivisia tilejä.

• Parannettu tilien ja luokkien haku ja suodatus.

• Mahdollisuus käyttää hallitun Apple ID:n muotoilun muutoksia aiemmin määritetyille käyttäjille.

• Hallittu Apple ID -muotoiluun voi lisätä nyt käyttäjän SIS-käyttäjänimen.

• Salasanan nollaamiseen liittyvät sähköpostiviestit on nyt lokalisoitu.

Maaliskuu 2017

• Voit nyt määrittää enintään 15 sijaintia oppilaalle tai henkilökunnan jäsenelle ja enintään 15 opettajaa luokalle, kun käytät SFTP:tä käyttäjien ja luokkien luontiin.

• Infinite Campuksen SIS-integrointi tukee nyt useita opettajia luokkaa kohti.

Tammikuu 2017

• Käyttäjät voivat tarkistaa ja päivittää hallitun Apple ID:n asetukset kirjautumalla Apple ID -tilisivulle, iCloud-asetuksiin macOS:ssä tai iCloud-asetuksiin iOS:ssä.

Joulukuu 2016

• Kun luot käyttäjätietoja SFTP:n kautta, voit määrittää oletussalasanakäytännön oppilaille Oppilaat-CSV-tiedoston password_policy-kentässä.

• SIS- ja SFTP-yhteyksien luotettavuuden parantaminen ja virheiden ilmoittaminen.

Marraskuu 2016

• Hallittuun Apple ID:hen liittyvää yksilöllistä sähköpostiosoitetta ei enää tarvita. Voit käyttää sähköpostiosoitetta, joka on jo liitetty olemassa olevaan Apple ID:hen.

• Ylläpitäjät, esimiehet ja ohjaajat voivat muuttaa henkilötietojaan. Voit muokata tilitietojasi klikkaamalla nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla Oma profiili.

• Oppilaiden ei tarvitse antaa ylimääräistä kuusinumeroista koodia, kun he kirjautuvat hallitulla Apple ID:llä koulun Maciin.

• Ylläpitäjät ja esimiehet voivat ladata SFTP-mallit uudelleen Sijaintitiedot-välilehdestä.

• Uudessa iTunes U -välilehdessä voit liittää julkisen iTunes U -sivustosi Apple School Manageriin.

Lokakuu 2016

• Kun luot käyttäjiä SFTP:llä, voit nyt lisätä sis_username-määritteen.

• Kun luot luokkia SFTP:llä, voit nyt määrittää enintään kolme ohjaajaa.

• Kun käytät SFTP:tä, voit nyt lähettää puolipisteillä eroteltuja CSV-tiedostoja.

• SFTP-lähetysten mallitiedostot on päivitetty niin, että niissä on aiempaa enemmän esimerkkitietoja. Lue tietoja SFTP-mallien käytöstä ja lähettämisestä.

Syyskuu 2016

• Voit nyt luoda luokan SFTP:llä tai SIS:llä liittämättä siihen ohjaajia. Jos opettajia ei ole, oppilaat on liitettävä kyseiseen luokkaan. Sellaiset luokat eivät ole mahdollisia, joissa ei ole opettajia eikä oppilaita.

• SFTP:llä luodut oppilaat perivät nyt sen sijainnin oletussalasanakäytännön, johon heidät liitetään. Perehdy Oppilaat-CSV-tiedoston password_policy-kenttään.

• Tämä ominaisuus on päivitetty joulukuussa 2016.

• Sijainnin nimen muutosten tallentamiseen liittyvät ongelmat on ratkaistu.

• Apple School Manager sisältää nyt luettelon käyttäjistä, jotka on luotu ilman heihin liittyvää sähköpostiosoitetta.

• Järjestelmänvalvojat, toimipisteen johtajat, henkilöhallinnan vastuuhenkilöt ja pääkonttorin kaikki esimiehet näkevät nyt tarkistettujen oppilastilien historian.

• Sijainnit voidaan nyt poistaa, jos niihin ei liity henkilökuntaa, oppilaita ja luokkia.

• Käyttöönottoapurissa (vaiheessa 3) on annettu parannettu arvio hallittujen Apple ID:iden luontiin tarvittavasta ajasta.

• SFTP-yhteysvirheiden raportointia on parannettu.

• Kun lähetät käyttäjätunnuksia ja salasanoja sähköpostitse eränä, kaikki vastaanottajat saavat tunnistetietonsa.

Elokuu 2016

• Infinite Campus -version 1629 tai uudemman tuki.

• Hallittuja Apple ID:itä voidaan nyt luoda lähettämällä CSV-tiedostoja SFTP:llä. Tämä korvasi Apple School Manager -portaalin manuaaliset lähetykset.

• Yleisiin SIS-vientivaihtoehtoihin perustuvia uusia CSV-malleja.

• SFTP-yhteyden tila osoitettu Apple School Managerissa.

• Lisäasetuksia, joiden avulla hallittujen Apple ID:iden muodot voidaan mukauttaa lisäämällä tunnusten väliin erottimia tai tekstiä.

• Tuki organisaatioille, joilla on yli 50 000 hallittua Apple ID:tä.

• Ylläpitäjät ja esimiehet voivat nyt nollata hallinnoimiensa käyttäjien vahvistuspuhelinnumerot.

• Apple School Managerin Uusi- ja Aktiivinen-merkkien avulla voidaan tunnistaa käyttäjät, jotka eivät vielä ole kirjautuneet tileilleen.

• Roolikäyttöliittymään on tehty parannuksia tilien oikeuksien selkeyttämiseksi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.