Apple School Managerin julkaisutiedot

Tässä artikkelissa kerrotaan Apple School Manageriin (ASM) tehtävistä päivityksistä ja muutoksista. Päivitykset ovat kumulatiivisia, joten kun avaat ASM:n, kaikki uusimmat ominaisuudet ovat käytettävissäsi. Seuraavassa on kerrottu kussakin julkaisussa mukana olevat ominaisuudet.

Kesäkuu 2018

Voit nyt muokata manuaalisesti luotujen tai SIS- tai SFTP-järjestelmästä tuotujen luokkien Luokan nimi -kenttää.

Maaliskuu 2018

Kaikissa hallituissa Apple ID:issä on nyt 200 Gt iCloud-tallennustilaa.

Tammikuu 2018

• Apple School Managerin Apit ja kirjat -osio tukee nyt yli 500 sijaintia.
  • Apple School Managerin Apit ja kirjat -osiossa on useita suorituskykyyn liittyviä parannuksia organisaatioille, joilla on lukuisia toimipisteitä, ostajia tai lisenssejä.
  • Apple School Managerin Apit ja kirjat -osiossa olevia appien tuotearvostelusivuja on parannettu.
  • Voit nyt lähettää palautetta Apple School Managerista. Klikkaa nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse valikosta palautteen lähetysvaihtoehto.

Marraskuu 2017

Voit nyt tehdä ostoksia ja siirtää lisenssejä Apple School Managerin Apit ja kirjat -osiossa.

Syyskuu 2017

• MDM-palvelimet voidaan nyt asettaa oletukseksi laitetyypin mukaan. Voit esimerkiksi asettaa yhden palvelimen Macin oletukseksi ja toisen palvelimen iPhonen ja iPadin oletukseksi.
  • Kun luot tilejä varten sisäänkirjautumistiedot sisältävän CSV-tiedoston, CSV-tiedosto sisältää nyt henkilönumero- ja henkilötunnussarakkeet.
  • Näet nyt luokat, joissa oppilas tai opettaja on, Tilit-sivulla.

Elokuu 2017

• MDM Class Rosterin API sisältää nyt ASM-käyttäjän sähköpostiosoitteen ja SIS-käyttäjänimen.
  • ASM nimeää nyt manuaalisesti luomasi luokat luokan numerolla, kurssin nimellä ja/tai kurssin numerolla.
  • Tilapäiset salasanat ovat nyt voimassa 90 päivää.

Kesäkuu 2017

• Kun luot kirjautumistietoja opiskelijoillesi, voit nyt määrittää pääsykoodin tiettyyn arvoon.
  • Nyt voit siirtää vain VPP -tilit Apple School Manageriisi, vaikka olisit unohtanut sisällyttää ne ensimmäiseen Apple School Manager -siirtokertaan.
  • Ylläpitäjät voivat nyt määrittää Apple School Managerista lähetettävissä sähköposteissa käytettävän kielen ja aikavyöhykkeen.
  • Voit nyt luoda aiemmin poistettuja sijainteja uudelleen samalla location_id-tunnuksella.

Toukokuu 2017

• Uusi virtaviivaistettu rakenne ja käyttöliittymä.
  • PowerSchool 9.0 SIS -integroinnin tuki
  • Uutena ominaisuutena toimintonäkymä, joka kirjaa kaikki toiminnot, taustalla käynnissä olevat mukaan lukien.
  • Parannettu tuki jopa viidelle ylläpitäjän tilille.
  • Mahdollisuus poistaa käyttämättömiä ja ei-aktiivisia tilejä.
  • Parannettu tilien ja luokkien haku ja suodatus.
  • Mahdollisuus käyttää hallitun Apple ID:n muotoilun muutoksia aiemmin määritetyille käyttäjille.
  • Hallittu Apple ID -muotoiluun voi lisätä nyt käyttäjän SIS-käyttäjänimen.
  • Salasanan nollaamiseen liittyvät sähköpostiviestit on nyt lokalisoitu.

Maaliskuu 2017

• Voit nyt määrittää enintään 15 sijaintia oppilaalle tai henkilökunnan jäsenelle ja enintään 15 opettajaa luokalle, kun käytät SFTP:tä käyttäjien ja luokkien luontiin.
  • Infinite Campuksen SIS-integrointi tukee nyt useita opettajia luokkaa kohti.

Tammikuu 2017

• Käyttäjät voivat tarkistaa ja päivittää hallitun Apple ID:n asetukset kirjautumalla Apple ID -tilisivulle, iCloud-asetuksiin macOS:ssä tai iCloud-asetuksiin iOS:ssä.

Joulukuu 2016

• Kun luot käyttäjätietoja SFTP:n kautta, voit määrittää oletussalasanakäytännön oppilaille Oppilaat-CSV-tiedoston password_policy-kentässä.
  • SIS- ja SFTP-yhteyksien luotettavuuden parantaminen ja virheiden ilmoittaminen.

Marraskuu 2016

• Hallittuun Apple ID:hen liittyvää yksilöllistä sähköpostiosoitetta ei enää tarvita. Voit käyttää sähköpostiosoitetta, joka on jo liitetty olemassa olevaan Apple ID:hen.
  • Ylläpitäjät, esimiehet ja ohjaajat voivat muuttaa henkilötietojaan. Voit muokata tilitietojasi klikkaamalla nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla Oma profiili.
  • Oppilaiden ei tarvitse antaa ylimääräistä kuusinumeroista koodia, kun he kirjautuvat hallitulla Apple ID:llä koulun Maciin.
  • Ylläpitäjät ja esimiehet voivat ladata SFTP-mallit uudelleen Sijaintitiedot-välilehdestä.
  • Uudessa iTunes U -välilehdessä voit liittää julkisen iTunes U -sivustosi Apple School Manageriin.

Lokakuu 2016

• Kun luot käyttäjiä SFTP:llä, voit nyt lisätä sis_username-määritteen.
  • Kun luot luokkia SFTP:llä, voit nyt määrittää enintään kolme ohjaajaa.
  • Kun käytät SFTP:tä, voit nyt lähettää puolipisteillä eroteltuja CSV-tiedostoja.
  • SFTP-lähetysten mallitiedostot on päivitetty niin, että niissä on aiempaa enemmän esimerkkitietoja. Lue tietoja SFTP-mallien käytöstä ja lähettämisestä.

Syyskuu 2016

• Voit nyt luoda luokan SFTP:llä tai SIS:llä liittämättä siihen ohjaajia. Jos opettajia ei ole, oppilaat on liitettävä kyseiseen luokkaan. Sellaiset luokat eivät ole mahdollisia, joissa ei ole opettajia eikä oppilaita.
  • SFTP:llä luodut oppilaat perivät nyt sen sijainnin oletussalasanakäytännön, johon heidät liitetään. Perehdy Oppilaat-CSV-tiedoston password_policy-kenttään.
    Tämä ominaisuus on päivitetty joulukuussa 2016.
  • Sijainnin nimen muutosten tallentamiseen liittyvät ongelmat on ratkaistu.
  • Apple School Manager sisältää nyt luettelon käyttäjistä, jotka on luotu ilman heihin liittyvää sähköpostiosoitetta.
  • Järjestelmänvalvojat, toimipisteen johtajat, henkilöhallinnan vastuuhenkilöt ja pääkonttorin kaikki esimiehet näkevät nyt tarkistettujen oppilastilien historian.
  • Sijainnit voidaan nyt poistaa, jos niihin ei liity henkilökuntaa, oppilaita ja luokkia.
  • Käyttöönottoapurissa (vaiheessa 3) on annettu parannettu arvio hallittujen Apple ID:iden luontiin tarvittavasta ajasta.
  • SFTP-yhteysvirheiden raportointia on parannettu.
  • Kun lähetät käyttäjätunnuksia ja salasanoja sähköpostitse eränä, kaikki vastaanottajat saavat tunnistetietonsa.

Elokuu 2016

• Infinite Campus -version 1629 tai uudemman tuki.
  • Hallittuja Apple ID:itä voidaan nyt luoda lähettämällä CSV-tiedostoja SFTP:llä. Tämä korvasi Apple School Manager -portaalin manuaaliset lähetykset.
  • Yleisiin SIS-vientivaihtoehtoihin perustuvia uusia CSV-malleja.
  • SFTP-yhteyden tila osoitettu Apple School Managerissa.
  • Lisäasetuksia, joiden avulla hallittujen Apple ID:iden muodot voidaan mukauttaa lisäämällä tunnusten väliin erottimia tai tekstiä.
  • Tuki organisaatioille, joilla on yli 50 000 hallittua Apple ID:tä.
  • Ylläpitäjät ja esimiehet voivat nyt nollata hallinnoimiensa käyttäjien vahvistuspuhelinnumerot.
  • Apple School Managerin Uusi- ja Aktiivinen-merkkien avulla voidaan tunnistaa käyttäjät, jotka eivät vielä ole kirjautuneet tileilleen.
  • Roolikäyttöliittymään on tehty parannuksia tilien oikeuksien selkeyttämiseksi.