Koti-painikkeen käyttö iPhone 7:ssä ja iPhone 8:ssa

Lue lisää iPhone 7-, iPhone 7 Plus-, iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -laitteiden Koti-painikkeesta.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

iPhone 7-, iPhone 7 Plus-, iPhone 8- ja iPhone 8 Plus -laitteiden Koti-painike poikkeaa muiden iOS-laitteiden Koti-painikkeesta. Sen sijaan, että Koti-painike painuisi alas sitä painettaessa, se tunnistaa sormesi ja painalluksen voimakkuuden. Kun painat Koti-painiketta, tunnet vaimean naksauksen. Valittavana on kolme naksauksen tasoa klikkaamista varten.

Valitse naksaus

Voit vaihtaa naksauksen tason Koti-painiketta painettaessa valitsemalla Asetukset > Yleiset > Koti-painike ja valitse 1, 2 tai 3. 1-taso on vaimein ja 3-taso voimakkain.

Saatat tuntea naksauksen voimakkaammin, jos laite on kädessä eikä alustalla, kuten pöydällä.

Jos Koti-painike ei vastaa

Jos Koti-painike ei vastaa sitä painettaessa, noudata seuraavia ohjeita:

1. Varmista, että iPhonesi on päällä.
  2. Varmista, että kätesi ovat puhtaat ja kuivat.
  3. Jos laitteessa on Koti-painikkeen peittävä kotelo tai suojakalvo, poista se.

iPhonesi käyttää kapasitiivista kosketuksentunnistusta sekä Multi-Touch-näytöllä että Koti-painikkeessa. Koti-painiketta pitäisi pystyä käyttämään näytön kanssa yhdessä toimivien käsineiden kanssa.