Tietoja iTunes 12.5.1:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.5.1:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen turvallisuuspäivityssivustossa.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuussivustosta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunes 12.5.1:n Windows-versio

Julkaistu 13.9.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Prototyyppivirheiden käsittelyssä oli jäsennysvirhe. Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistusta.

CVE-2016-4728: Daniel Divricean

Kohta lisätty 20.9.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattaa vuotaa arkaluontoisia tietoja

Kuvaus: Sijaintimuuttujan käsittelyssä oli käyttöoikeusongelma. Se on korjattu omistajuuden lisätarkistuksilla.

CVE-2016-4758: Masato Kinugawa – Cure53

Kohta lisätty 20.9.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-4759: Tongbo Luo – Palo Alto Networks

CVE-2016-4762: Zheng Huang – Baidu Security Lab

CVE-2016-4766: Apple

CVE-2016-4767: Apple

CVE-2016-4768: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön henkilö

Kohta lisätty 20.9.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattaa käyttää muita kuin HTTP-yhteyspalveluja.

Kuvaus: Safarin HTTP/0.9-tuki salli protokollien välisen muiden kuin HTTP-yhteyspalvelujen hyväksikäytön DNS rebinding -hyökkäystekniikkaa käyttämällä. Ongelma on ratkaistu rajoittamalla HTTP/0.9-vastaukset oletusportteihin ja peruuttamalla resurssien lataamisia, jos asiakirja oli ladattu eri HTTP-protokollaversiolla.

CVE-2016-4760: Jordan Milne

Kohta lisätty 20.9.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2016-4765: Apple

Kohta lisätty 20.9.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Etuoikeutetussa asemassa oleva hyökkääjä voi siepata ja ohjata verkon liikennettä sovelluksiin, jotka käyttävät WKWebView:tä HTTPS-yhteydellä.

Kuvaus: WKWebView:n käsittelyssä oli varmenteiden tarkistamisongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistusta.

CVE-2016-4763: nimetön tutkija

Kohta lisätty 20.9.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on korjattu parantamalla annettujen tietojen vahvistusta.

CVE-2016-4769: Tongbo Luo – Palo Alto Networks

Kohta lisätty 20.9.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilahallintaa.

CVE-2016-4764: Apple

Kohta lisätty 3.11.2016

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.