Tietoja iOS 10.0.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iOS 10.0.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen turvallisuuspäivityssivustossa.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuussivustosta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iOS 10.0.1

Julkaistu 13.9.2016

Kernel

Saatavuus: iPhone 5 ja sitä uudemmat, 4. sukupolven iPad ja sitä uudemmat sekä 6. sukupolven iPod touch ja sitä uudemmat

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä paljastamaan kernel-muistin sisältöä

Kuvaus: Varmistusongelma ratkaistiin parantamalla syötön validointia.

CVE-2016-4655: Citizen Lab and Lookout

iOS 10.0.1 sisältää myös iOS 10:n turvallisuussisältöä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.