Tietoa suojauspäivitys 2016-001:n (El Capitan) ja suojauspäivitys 2016-005:n (Yosemite) turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan suojauspäivitys 2016-001:n (El Capitan) ja suojauspäivitys 2016-005:n (Yosemite) turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen turvallisuuspäivityssivustossa.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuussivustosta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Suojauspäivitys 2016-001 (El Capitan) ja suojauspäivitys 2016-005 (Yosemite)

Julkaistu 1.9.2016

Kernel

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.5 ja OS X El Capitan 10.11.6.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä paljastamaan kernel-muistin sisältöä.

Kuvaus: Varmistusongelma ratkaistiin parantamalla syötön validointia.

CVE-2016-4655: Citizen Lab and Lookout

Kernel

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.5 ja OS X El Capitan 10.11.6.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernel-käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-4656: Citizen Lab and Lookout

Suojauspäivitys 2016-001 (El Capitan) ja suojauspäivitys 2016-005 (Yosemite) sisältävät Safari 9.1.3:n turvallisuussisällön.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.