Bluetooth-hiiri ei toimi Windows-asennuksen aikana

Bluetooth-hiiret, kuten Magic Mouse ja Magic Mouse 2, toimivat rajoitetusti, kun Windowsia asennetaan Maciin. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit käyttää hiirtä, kun Boot Camp asentaa Windowsia.

Jos haluat käyttää Bluetooth-hiirtä, kun olet asentamassa Windowsia Maciin, varmista ensin, että hiirestä on muodostettu pari macOS:ssä.

Kun Boot Camp aloittaa Windowsin asennuksen, hiiriosoitin ilmestyy näyttöön. Odota noin 10 sekuntia ja klikkaa sitten hiiren vasenta painiketta. Hiiri aktivoituu, ja voit käyttää sitä osoittimen ohjaamiseen.

Asennuksen aikana toimivat vain vasen klikkaus ja hiiriosoittimen liike. Kun Boot Camp on asentanut Windowsin ja tarvittavat Applen Windows-tukiohjelmistot, voit käyttää Bluetooth-hiirtä ja kaikkia sen toimintoja (kuten oikean painikkeen klikkausta ja vieritystä) aina, kun käynnistät Windowsin.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.