Widgettien käyttö iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Widgettien avulla voit saada ajantasaisia tietoja suosikkiapeistasi yhdellä silmäyksellä.

Widgettien sijainti Tänään-näkymässä

Widgetit näyttävät tietoja suosikkiapeistasi, kuten News ja Pörssi. Widgetit sijaitsevat Tänään-näkymässä. Pyyhkäise oikealle Koti-valikossa, lukitussa näytössä tai kun tarkastelet ilmoituksia.

Näet lisätietoja widgetistä napauttamalla Näytä lisää.

Voit avata widgetin apin napauttamalla widgettiä.

Tänään-näkymän widgettien lisääminen tai poistaminen

Voit lisätä ja poistaa widgettejä tai järjestää ne uudelleen siten, että suosikkisi ovat ylimpinä.

1. Pyyhkäise oikealle Koti-valikossa tai lukitussa näytössä.
  2. Vieritä alalaitaan ja napauta Muokkaa.
  3. Lisää widgetti napauttamalla . Poista widgetti napauttamalla . Järjestä widgetit uudelleen pitämällä appien vierestä painettuna  ja vetämällä ne haluamaasi järjestykseen.
  4. Napauta lopuksi Valmis.

iOS-laite on yhdistettävä toiseen tuettuun Bluetooth-laitteeseen tai -lisävarusteeseen, jotta Akut-widgetti näkyy.

Widgettien näyttäminen ja lisääminen pikatoimintojen avulla

Paina iPhone 6s:ssä ja uudemmissa apin kuvaketta voimakkaasti, niin voit nopeasti tarkistaa sää- tai pörssitilanteen ja nähdä muita tietoja suoraan Koti-valikosta. Lisää appi Tänään-näkymään napauttamalla Lisää widgetti.

Voit lisätä widgetteihin esimerkiksi seuraavat apit:

• Aktiivisuus
  • Kalenteri
  • Yhteystiedot
  • FaceTime
  • Etsi ystäväni
  • Mail
  • Kartat
  • Musiikki
  • News
  • Muistiinpanot
  • Puhelin
  • Kuvat
  • Muistutukset
  • Pörssi
  • Vinkit
  • Sää

Jotkin widgetit voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.