Widgettien käyttö iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Widgettien avulla saat ajantasaisia tietoja suosikkiapeistasi yhdellä silmäyksellä.

Widgettien sijainti Tänään-näkymässä

Widgetit näyttävät tietoja suosikkiapeistasi, kuten News ja Pörssi. Widgetit sijaitsevat Tänään-näkymässä. Pyyhkäise oikealle Koti-valikossa, lukitussa näytössä tai kun tarkastelet ilmoituksia.

Jos haluat lisätietoja widgetistä, napauta .

Voit avata widgetin apin napauttamalla widgettiä.

Tänään-näkymän widgettien lisääminen tai poistaminen

Voit lisätä ja poistaa widgettejä tai järjestää ne uudelleen siten, että suosikkisi ovat ylimpinä.

1. Pyyhkäise oikealle Koti-valikossa tai lukitussa näytössä.
  2. Vieritä alalaitaan ja napauta Muokkaa.
  3. Lisää widgetti napauttamalla . Poista widgetti napauttamalla . Järjestä widgetit uudelleen pitämällä appien vierestä painettuna  ja vetämällä ne haluamaasi järjestykseen.
  4. Napauta lopuksi Valmis.

Jos iPadissa on iPadOS, voit jopa tallentaa widgetit siten, että ne pysyvät aina Koti-valikossa. Tee toimenpiteet 1 ja 2, ota Pidä Koti-valikossa -asetus käyttöön ja napauta sitten Valmis.

Laite on yhdistettävä toiseen tuettuun Bluetooth-laitteeseen tai -lisävarusteeseen, jotta Akut-widgetti näkyy.

Widgettien näyttäminen ja lisääminen pikatoimintojen avulla

Paina iPhone 6s:ssä ja uudemmissa apin kuvaketta voimakkaasti, niin voit nopeasti tarkistaa sää- tai pörssitilanteen ja nähdä muita tietoja suoraan Koti-valikosta. Lisää appi Tänään-näkymään napauttamalla Lisää.

Voit lisätä widgetteihin esimerkiksi seuraavat apit:

• Aktiivisuus
  • Kalenteri
  • Yhteystiedot
  • FaceTime
  • Tiedostot
  • Etsi ystäväni
  • Mail
  • Kartat
  • Musiikki
  • News
  • Muistiinpanot
  • Puhelin
  • Kuvat
  • Podcastit
  • Muistutukset
  • Pikakomennot
  • Pörssi
  • Vinkit
  • TV
  • Sää

Jotkin widgetit voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.