Tietoja iOS 9.3.5:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iOS 9.3.5:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen turvallisuuspäivityssivustossa.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuussivustosta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID -tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iOS 9.3.5

Julkaistu 25.8.2016

Kernel

Saatavana iPhone 4s:lle ja sitä uudemmille, iPad 2:lle ja sitä uudemmille sekä iPod touchille (5. sukupolvi) ja sitä uudemmille.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä paljastamaan kernel-muistin sisältöä.

Kuvaus: Varmistusongelma ratkaistiin parantamalla syötön validointia.

CVE-2016-4655: Citizen Lab and Lookout

Kernel

Saatavana iPhone 4s:lle ja sitä uudemmille, iPad 2:lle ja sitä uudemmille sekä iPod touchille (5. sukupolvi) ja sitä uudemmille.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernel-käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-4656: Citizen Lab and Lookout

WebKit

Saatavana iPhone 4s:lle ja sitä uudemmille, iPad 2:lle ja sitä uudemmille sekä iPod touchille (5. sukupolvi) ja sitä uudemmille.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-4657: Citizen Lab and Lookout

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.