USB-C:n kautta USB-kohdelevytilassa olevat Mac-tietokoneet näkyvät Windowsissa tuntemattomina laitteina

Jos käytät Windowsia Mac-tietokoneessa Boot Campin avulla ja liität toisen Macin USB-kohdelevytilassa USB-C-portin kautta, liitetty Mac näkyy Windowsissa tuntemattomana laitteena.

Macin liittämistä USB-kohdelevytilassa USB-C:n kautta Windows-isäntälaitteeseen ei tueta. Liitetty Mac näkyy Windowsissa tuntemattomana laitteena.

Lisäksi liitetty Mac poistuu näkyvistä ja yrittää tulla uudelleen käyttöön noin kerran minuutissa. Estä kohdelevytilassa olevan Macin yritykset tulla uudelleen käyttöön irrottamalla se.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.