USB-C:n kautta USB-kohdelevytilassa olevat Mac-tietokoneet näkyvät Windowsissa tuntemattomina laitteina

Jos käytät Windowsia Mac-tietokoneessa Boot Campin avulla ja liität toisen Macin USB-kohdelevytilassa USB-C-portin kautta, liitetty Mac näkyy Windowsissa tuntemattomana laitteena.

Macin liittämistä USB-kohdelevytilassa USB-C:n kautta Windows-isäntälaitteeseen ei tueta. Liitetty Mac näkyy Windowsissa tuntemattomana laitteena.

Lisäksi liitetty Mac poistuu näkyvistä ja yrittää tulla uudelleen käyttöön noin kerran minuutissa. Estä kohdelevytilassa olevan Macin yritykset tulla uudelleen käyttöön irrottamalla se.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.