Roskapuheluiden havaitseminen ja estäminen muiden valmistajien apeilla

Voit määrittää iOS-laitteellesi muun valmistajan apin, joka havaitsee ja estää roskapuheluita.

Ennen kuin aloitat

Siirry App Storeen ja lataa appi, joka havaitsee ja estää roskapuheluita. Tarjolla on useita tämän ominaisuuden sisältäviä eri sovelluskehittäjien appeja, jotka voit ladata ja asentaa.

Apin asettaminen suodattamaan ja havaitsemaan roskapuheluita

1. Valitse Asetukset > Puhelin.
  2. Napauta Puhelujen estäminen ja tunnistaminen.
  3. Ota appi käyttöön tai poista se käytöstä kohdassa Salli näiden appien estää puheluja ja näyttää puhelinnumerot. Voit myös asettaa apit tärkeysjärjestykseen. Napauta Muokkaa ja vedä apit haluamaasi järjestykseen.

Estetyt yhteystiedot -kohdassa näkyvät puhelinnumerot ovat numeroita, jotka olet estänyt manuaalisesti.

Kun puhelu saapuu, laite tarkistaa soittajan puhelinnumeron ja vertaa sitä muun valmistajan roskasisältöapin puhelinnumerolistaan. Jos vastaavuus löytyy, iOS näyttää apin valitseman tunnisteen, esimerkiksi Roskasisältöä tai Puhelinmyyntiä. Jos appi toteaa puhelinnumeron roskapuhelujen lähteeksi, se saattaa estää puhelut automaattisesti. Tulevia puheluita ei koskaan lähetetä kolmansien osapuolten kehittäjille.

Jos sinä toteat, että tietystä numerosta tulee roskapuheluja, voit estää puhelinnumeron manuaalisesti laitteellasi. Manuaalisesti estetyt puhelinnumerot näkyvät Estetyt yhteystiedot -kohdassa.

Jos et enää halua käyttää appia, voit poistaa sen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.