Kirjoituspalautteen käyttö iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kirjoituspalautteen avulla iOS- tai iPadOS-laitteesi voi antaa palautetta, kun kirjoitat, ja lukea tekstikorjauksia ja sanaehdotuksia ääneen.

Kirjoituspalautteen määrittäminen

Valitse laitteella Asetukset > Käyttöapu > Puhuttu sisältö > Kirjoitettaessa puhu. Tästä kohdasta voit ottaa käyttöön seuraavat:

• Merkkipalaute: Kun otat Merkit-asetuksen käyttöön, laitteesi puhuu kirjaimet kirjoittaessasi. Merkkivihjeet-asetuksen ollessa käytössä laite puhuu kirjaimen foneettisen nimen.
  • Puhu sanat: Laite puhuu sanan, kun kirjoitat sitä.
  • Puhu korjaukset: Laite puhuu automaattiset korjaukset ja isot kirjaimet, kun niitä ilmenee.
  • Puhu ehdotukset painamalla: Voit koskettaa sanaa ja pitää sitä painettuna kuullaksesi tekstiennusteen, kun kirjoitat.