Kirjoituspalautteen käyttö iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

iOS 10:n Kirjoituspalaute-ominaisuuden avulla iOS-laitteesi voi antaa palautetta, kun kirjoitat, sekä sanoa ääneen tekstikorjauksia ja sanaehdotuksia.

Kirjoituspalautteen määrittäminen

Valitse laitteella Asetukset > Yleinen > Käyttöapu > Puhe > Kirjoituspalaute. Tästä kohdasta voit ottaa käyttöön seuraavat:

• Merkkipalaute: Kun otat Merkit-asetuksen käyttöön, laitteesi puhuu kirjaimet kirjoittaessasi. Merkkivihjeet-asetuksen ollessa käytössä laite puhuu kirjaimen foneettisen nimen.
  • Puhu sanat: Laite puhuu sanan, kun kirjoitat sitä.
  • Puhu automaattiset korjaukset: Laite puhuu automaattiset korjaukset ja isot kirjaimet, kun niitä ilmenee.
  • Pidä ennusteiden puhumiseksi: Voit koskettaa sanaa ja pitää sitä painettuna kuullaksesi tekstiennusteen, kun kirjoitat.