Sisäänkirjautuminen TV-palveluntarjoajasi tilille iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Kirjaudu sisään TV-palveluntarjoajasi tilille iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, niin voit välittömästi käyttää maksutelevisiotilauksesi sisältämiä tuettuja videoappeja.

Mahdollisuus kirjautua sisään TV-palveluntarjoajasi tilille voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Sisäänkirjautuminen TV-palveluntarjoajasi tilille TV-palveluntarjoajan tililtä ulos kirjautuminen

Sisäänkirjautuminen TV-palveluntarjoajasi tilille

Voit kirjautua sisään TV-palveluntarjoajasi tilille Asetukset-kohdassa tai kun käytät tuettua appia ensimmäisen kerran. Sisäänkirjautumisen jälkeen kaikki muut tuetut apit kirjaavat sinut automaattisesti sisään, joten sinun ei tarvitse antaa tietojasi uudelleen. Jos TV-palveluntarjoajallasi on oma appi, laitteesi saattaa ladata sen automaattisesti, kun olet kirjautunut sisään.

Sisäänkirjautuminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Voit kirjautua sisään ainoastaan yhden TV-palveluntarjoajan kautta kerrallaan. Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että sinulla on iOS:n tai iPadOS:n uusin versio.

2. Siirry Asetukset-appiin ja napauta sitten TV-palveluntarjoaja.

3. Valitse TV-palveluntarjoajasi* luettelosta. Voit myös vierittää alaspäin, jos haluat valita TV-palveluntarjoajan eri maasta tai alueelta.

ios15-iphone12-pro-settings-tv-provider-search
  4. Anna TV-palveluntarjoajasi tilitiedot. Jos et ole varma niistä, ota yhteys TV-palveluntarjoajaasi.

5. Kun olet antanut TV-palveluntarjoajasi tilitiedot, napauta Kirjaudu sisään.

* Jos TV-palveluntarjoajasi tukee sisäänkirjautumista TV-palveluntarjoajasi tilille, sinua pyydetään antamaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi TV-palveluntarjoajaasi varten. Jos TV-palveluntarjoajasi ei tue sisäänkirjautumista TV-palveluntarjoajasi tilille, TV-palveluntarjoajasi tallennetaan, jotta sinun ei tarvitse valita sitä uudelleen, mutta sinun on edelleen kirjauduttava sisään kuhunkin appiin TV-palveluntarjoajasi tilitiedoilla.

TV-palveluntarjoajan tilin vaihtaminen tai kirjautuminen siltä ulos

Jos vaihdat TV-palveluntarjoajaa, voit poistaa nykyisen TV-palveluntarjoajasi tilitiedot tai määrittää toisen tilin:

1. Avaa Asetukset-appi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

2. Napauta TV-palveluntarjoaja.

3. Napauta Poista TV-palveluntarjoaja tai Kirjaudu ulos.

4. Vahvista valintasi napauttamalla näytölle tulevassa ponnahdusikkunassa uudelleen.

5. Valitse uusi TV-palveluntarjoaja luettelosta ja toimi sitten kirjautumisohjeiden mukaan.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.