Kertakirjautuminen iOS-laitteella tai Apple TV:llä

Kirjaudu sisään TV-palveluntarjoajasi tilille iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Apple TV:llä. Voit heti nauttia tuetuista videoapeista, jotka sisältyvät maksutelevisiotilaukseesi.

Kertakirjautumisen käytettävyys voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Kirjautuminen sisään kertakirjautumistoimintoon

Voit kirjautua sisään kertakirjautumistoimintoon Asetukset-kohdassa tai kun käytät tuettua appia ensimmäisen kerran. Sisäänkirjautumisen jälkeen kaikki muut tuetut apit kirjaavat sinut automaattisesti sisään, joten sinun ei tarvitse antaa tietojasi uudelleen. Jos TV-palveluntarjoajallasi on oma appi, laitteesi saattaa ladata sen automaattisesti, kun olet kirjautunut sisään.

Kirjautuminen Apple TV:llä

Voit kirjautua sisään ainoastaan yhden TV-palveluntarjoajan kautta kerrallaan. Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että käytössäsi on tvOS:n uusin versio.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Tilit ja käyttäjät > TV-palveluntarjoaja ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Hae TV-palveluntarjoajasi* ja valitse se.
  4. Valitse TV-palveluntarjoajallasi käyttämäsi sähköpostiosoite. Jos sitä ei ole luettelossa, valitse Syötä uusi ja anna tilitietosi. Jos et tiedä tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, ota yhteyttä TV-palveluntarjoajaasi.
  5. Anna salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

*Jos TV-palveluntarjoajasi tukee kertakirjautumista, sinua pyydetään antamaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi TV-palveluntarjoajaasi varten. Jos TV-palveluntarjoajasi ei tue kertakirjautumista, TV-palveluntarjoajasi tallennetaan, jotta sinun ei tarvitse valita sitä uudelleen, mutta sinun on edelleen kirjauduttava sisään kuhunkin appiin TV-palveluntarjoajasi tilitiedoilla.

Kirjautuminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Voit kirjautua sisään ainoastaan yhden TV-palveluntarjoajan kautta kerrallaan. Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että käytössäsi on iOS:n uusin versio.
  2. Valitse Asetukset > TV-palveluntarjoaja.
  3. Hae TV-palveluntarjoajasi* ja valitse se.
  4. Anna TV-palveluntarjoajasi tilitiedot. Jos et ole varma, napauta Tunnus unohtunut | Salasana unohtunut.
  5. Kun olet antanut TV-palveluntarjoajasi tilitiedot, napauta Kirjaudu sisään.

*Jos TV-palveluntarjoajasi tukee kertakirjautumista, sinua pyydetään antamaan käyttäjätunnuksesi ja salasanasi TV-palveluntarjoajaasi varten. Jos TV-palveluntarjoajasi ei tue kertakirjautumista, TV-palveluntarjoajasi tallennetaan, jotta sinun ei tarvitse valita sitä uudelleen, mutta sinun on edelleen kirjauduttava sisään kuhunkin appiin TV-palveluntarjoajasi tilitiedoilla.

TV-palveluntarjoajan tilin vaihtaminen tai kirjautuminen siltä ulos

Jos vaihdat TV-palveluntarjoajaa, voit poistaa nykyiset kertakirjautumistilitietosi tai määrittää toisen kertakirjautumistilin. Toimi seuraavasti:

1. Siirry Apple TV:ssä kohtaan Asetukset > Käyttäjät ja tilit > TV-palveluntarjoaja. Valitse iOS:ssä Asetukset > TV-palveluntarjoaja.
  2. Klikkaa tai napauta nykyistä TV-palveluntarjoajaasi.
  3. Klikkaa tai napauta Poista TV-palveluntarjoaja.
  4. Hae uusi TV-palveluntarjoaja ja toimi sitten kirjautumisohjeiden mukaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.