Apple Musicin sisällyttäminen matkapuhelinliittymään matkapuhelinoperaattorin kautta

Voit sisällyttää Apple Musicin matkapuhelinliittymääsi joidenkin matkapuhelinoperaattoreiden kautta.

Ota yhteyttä suoraan matkapuhelinoperaattoriisi ja kysy, voiko Apple Musicin sisällyttää liittymääsi. Ennen kuin voit käyttää kaikkia Apple Musicin ominaisuuksia, sinun pitää liittää matkapuhelinnumerosi Apple ID:hesi.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Tämänhetkinen saatavuus

Palvelun sisällyttämistä matkapuhelinliittymään tuetaan tällä hetkellä vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla joidenkin matkapuhelinoperaattoreiden kautta. Alla olevasta taulukosta näet operaattorit, jotka tukevat tällä hetkellä palvelun sisällyttämistä matkapuhelinliittymään.

Maa tai alue

Operaattori

Operaattorin tuki

Australia

Telstra

https://crowdsupport.telstra.com.au

Saksa

DT

https://www.telekom.de/kontakt

Israel

Partner

http://www.partner.co.il/applemusichelp

Italia

Tre
Wind

http://www.tre.it/apple-music
http://www.wind.it/apple-music

Meksiko

América Móvil

http://www.telcel.com/applemusic

Portugali

Vodafone

https://ajuda.vodafone.pt/

Venäjä

MTS

http://www.mts.ru/applemusic

Singapore

Singtel

http://www.singtel.com/applemusic

Etelä-Korea

LG U+

http://www.uplus.co.kr

Thaimaa

TrueMove H

http://applemusic.truemoveh.com

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Etisalat

http://www.etisalat.ae/applemusic

Iso-Britannia

EE

http://ee.co.uk/applemusichelp

Yhdysvallat

Verizon

https://www.verizonwireless.com/solutions-and-services/apple-music/

Tätä taulukkoa voidaan muuttaa.

Matkapuhelinnumeron liittäminen Apple ID:hen

1. Avaa Musiikki-appi ja napauta Sinulle.
  2. Kun sinua pyydetään vahvistamaan Apple ID:si, kirjaudu sisään näytössä näkyvällä Apple ID:llä napauttamalla Jatka. Jos haluat käyttää jotakin toista Apple ID:tä, napauta Käytä toista Apple ID:tä ja kirjaudu sisään.

Voit myös siirtyä osoitteeseen https://applemusic.com/carrier mobiililaitteessasi ja vahvistaa tilauksen ja liittää Apple ID:n.

Android-laitteissa näet viestin, jossa pyydetään antamaan Apple Musicille oikeus soittaa ja hallita puheluita. Kun napautat Salli, annat Applelle mahdollisuuden vahvistaa matkapuhelinnumerosi ja antaa sinulle Apple Musicin käyttöoikeuden. Apple Music ei todellisuudessa soita tai hallitse mitään puheluja.

Näin saat apua

• Jos olet tilannut Apple Musicin sekä matkapuhelinoperaattorisi että Applen kautta, peruuta jompikumpi tilaus. Voit perua tilauksen Applen kautta iPhonella tai Android-puhelimella. Jos haluat perua matkapuhelinliittymääsi sisällytetyn Apple Music -tilauksen, ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi.
  • Jos et voi vahvistaa tilaustasi, varmista, että laite on yhteydessä internetiin. Jos käytät mobiilidataa iOS-laitteella, varmista, että Mobiilidata on otettu käyttöön kohdassa Asetukset > Mobiiliverkko. Saatat myös nähdä viestin, jossa pyydetään vahvistamaan tilaus, jos olet tehnyt tilauksen sekä Applen että matkapuhelinoperaattorin kautta.
  • Jos näet viestin, jonka mukaan matkapuhelinnumeroasi ei voida vahvistaa, noudata seuraavia ohjeita:
    • iOS-laite: Siirry kohtaan Asetukset > Puhelin > Oma numero. Jos numero ei ole oikein, anna oikea numero ja napauta Tallenna.
    • Android-laite: Varmista, että käytössäsi on Apple Music -apin uusin versio. Sulje sitten appi ja siirry kohtaan Asetukset > Apit > Apple Music > Oikeudet ja ota Puhelimen oikeudet pois käytöstä. Avaa Apple Music uudelleen. Kun sinulta kysytään SIM-oikeuksista, salli ne. Hylkää toinen puhelimen oikeuksista kysyvä viesti, ja syötä oikea matkapuhelinnumerosi manuaalisesti.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.