Matkapuhelinoperaattorin tai muun palveluntarjoajan kautta saatavien Apple-tilausten yhdistäminen Apple ID:hen

Jos matkapuhelinliittymäsi tai muun palveluntarjoajan liittymäsi sisältää Apple-palvelun tilauksen, yhdistä se Apple ID:hesi, niin voit käyttää palvelua.

Apple-tilauksen yhdistäminen Apple ID:hen

1. Operaattori tai muu palveluntarjoaja saattaa lähettää sinulle tekstiviestin, sähköpostin tai muun linkin, jolla voit yhdistää tilauksesi. Lue, mitä voit tehdä, jos et saa linkkiä matkapuhelinoperaattoriltasi.

2. Avaa linkki.

3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja yhdistä tilauksesi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Jos näet viestin, jossa sanotaan, että tilaus on jo käytössä toisella Apple ID:llä, ota yhteys Apple-tukeen, jotta voit poistaa Apple ID:n linkityksen.

• Jos sinulla on kaksi SIMiä sisältävä puhelin, voit yhdistää Apple-tilauksesi oletusliittymällä.

Jos et saa linkkiä matkapuhelinoperaattorilta tai muulta palveluntarjoajalta

Eri operaattoreilla tai muilla palveluntarjoajilla voi olla erilaisia tapoja auttaa sinua yhdistämään tilauksesi Apple ID:hen. Yritä avata appi, jota tilaus koskee. Jos et ole varma, miten saat yhdistettyä tilauksesi, kysy neuvoa operaattorilta tai muulta palveluntarjoajalta.

Jos tilauksesi on matkapuhelinoperaattorilta

1. Avaa iPhonen tai iPadin Asetukset-appi.

2. Napauta nimeäsi.

3. Napauta Tilaukset.

4. Vieritä, kunnes näet operaattorin nimen, ja napauta sitä.

5. Jos et vieläkään löydä painiketta tai linkkiä tilauksesi yhdistämiseen, ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi.

Jos sinulla on jo Apple-tilaus

Jos olet tehnyt Apple Music- tai Apple One ‑tilauksen tai jonkin muun Apple-tilauksen sekä Applen että matkapuhelinoperaattorin tai muun palveluntarjoajan kautta, peru toinen tilauksista. Voit perua Applen kautta tehdyn tilauksen. Voit myös perua matkapuhelinoperaattorin tai muun palveluntarjoajan kautta tehdyn tilauksen.

Jotkin matkapuhelinoperaattorit ja muut palveluntarjoajat tarjoavat asiakkailleen Apple-palveluiden tilauksia. Tilaukset ovat saatavilla vain tietyissä maissa tai tietyillä alueilla. Saat lisätietoja matkapuhelinoperaattorilta tai muulta palveluntarjoajalta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.