Piirros-toiminto Apple Watchissa

Piirros-toiminnon avulla voit kirjoittaa sormellasi näppäimistön sijasta.

Piirros-toiminnon käyttäminen

Piirros-toiminnon avulla voit kirjoittaa kellon näytössä. Kun saat kunkin sanan tai kirjaimen valmiiksi, Apple Watch muuntaa kirjoituksen tekstiksi.

Voit käyttää Piirros-toimintoa aina, kun sinun pitää syöttää tekstiä Apple Watchissa, kuten sähköpostiin vastatessa. Napauta vain Piirros ja kirjoita sana tekstilaatikkoon. Tai syötä yksittäisiä kirjaimia, numeroita ja välimerkkejä. Voit myös kääntää Digital Crownia valitaksesi ennakoivan tekstin.

Kirjoitetaan tervehdys

Millä kielillä voin kirjoittaa?

Piirros-toimintoa voi käyttää seuraavilla kielillä:

• englanti (Australia, Kanada, Iso-Britannia ja Yhdysvallat)

• ranska (Ranska ja Kanada)

• saksa*

• italia

• espanja

• yksinkertaistettu kiina

• perinteinen kiina

* Tätä kieltä varten tarvitaan watchOS 4.

Miten kieltä vaihdetaan?

Voit kirjoittaa edellä mainituilla kielillä. Voit vaihtaa kieltä seuraavasti:

1. Kun näet Piirros-painikkeen, paina näyttöä voimakkaasti.

Vastausvaihtoehdot Apple Watch -näytössä
  2. Napauta maapallokuvaketta.

3. Valitse haluamasi kieli luettelosta.

Jos et näe tiettyä kieltä, lisää sen näppäimistö iPhoneen. Valitse Asetukset > Yleiset > Näppäimistö > Näppäimistöt > Lisää näppäimistö.