Tietoja iCloud Windowsille -ohjelman 5.2.1-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloud Windowsille -ohjelman 5.2.1-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iCloud Windowsille 5.2.1

Julkaistu 18.7.2016

libxml2

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: libxml2:ssa oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2015-8317: Hanno Boeck

CVE-2016-1836: Wei Lei ja Liu Yang (Nanyang Technological University)

CVE-2016-4447: Wei Lei ja Liu Yang (Nanyang Technological University)

CVE-2016-4448: Apple

CVE-2016-4483: Gustavo Grieco

CVE-2016-4614: Nick Wellnhofer

CVE-2016-4615: Nick Wellnhofer

CVE-2016-4616: Michael Paddon

Kohta päivitetty 4.6.2017

libxml2

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen XML-dokumentin jäsentäminen saattoi aiheuttaa käyttäjätietojen paljastumisen.

Kuvaus: Haitallisten XML-tiedostojen jäsennyksessä oli käyttöongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2016-4449: Kostya Serebryany

libxslt

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: libxslt:ssä oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-1683: Nicolas Grégoire

CVE-2016-1684: Nicolas Grégoire

CVE-2016-4607: Nick Wellnhofer

CVE-2016-4608: Nicolas Grégoire

CVE-2016-4609: Nick Wellnhofer

CVE-2016-4610: Nick Wellnhofer

Kohta päivitetty 11.4.2017

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.