macOS Sierra: Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen versio 1.9.9 ja aiemmat

Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen versio 1.9.9 tai aiempi saattaa aiheuttaa macOS Sierran odottamattoman uudelleenkäynnistymisen (kernel-paniikki).

Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen versio 1.9.9 ja aiemmat saattavat aiheuttaa sen, että macOS lakkaa vastaamatta ja käynnistyy uudelleen odottamatta, kun liitettyjä Steinberg-laitteita irrotetaan tai sammutetaan. Jos näin käy, järjestelmä kysyy, haluatko siirtää ohjelmakomponentteja roskakoriin. Tämä poistaa Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen käytöstä ja estää ongelman toistumisen.

Lataa Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen versio 1.9.10 tai uudempi tai ota yhteyttä Steinbergiin selvittääksesi, onko olemassa käyttämäsi macOS-version kanssa yhteensopivaa päivitystä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.