macOS Sierra: Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen versio 1.9.9 ja aiemmat

Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen versio 1.9.9 tai aiempi saattaa aiheuttaa macOS Sierran odottamattoman uudelleenkäynnistymisen (kernel-paniikki).

Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen versio 1.9.9 ja aiemmat saattavat aiheuttaa sen, että macOS lakkaa vastaamatta ja käynnistyy uudelleen odottamatta, kun liitettyjä Steinberg-laitteita irrotetaan tai sammutetaan. Jos näin käy, järjestelmä kysyy, haluatko siirtää ohjelmakomponentteja roskakoriin. Tämä poistaa Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen käytöstä ja estää ongelman toistumisen.

Lataa Yamaha Steinberg -USB-ohjaimen versio 1.9.10 tai uudempi tai ota yhteyttä Steinbergiin selvittääksesi, onko olemassa käyttämäsi macOS-version kanssa yhteensopivaa päivitystä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.