Suojauspäivitys mDNSResponderille

Apple-tuotteiden nykyisissä versioissa käytetään Bonjourin päivitettyä versiota. Apple on julkaissut suojauspäivityksen aiemmille versioille.

Apple on julkaissut suojauspäivityksen mDNSResponderille, matalan tason avoimen lähteen ohjelmistolle, joka ottaa Bonjourin käyttöön Applen ja kolmansien osapuolten tuotteissa.

Mihin Apple-alustoihin tällä on vaikutusta?

OS X:

• OS X El Capitan v10.11.1 -versiota edeltävät versiot
  • OS X Yosemite v10.10.5 -versiota edeltävät versiot, joissa 2015-004 Yosemite -suojauspäivitys
  • OS X Mavericks v10.9.5 -versiota edeltävät versiot, joissa 2015-007 Mavericks -suojauspäivitys

iOS 9.1 -versiota edeltävät iOS-versiot

watchOS 2.1 -versiota edeltävät watchOS-versiot

Suojauspäivityksiä 7.7.7 ja 7.6.7 edeltävät AirPort-tukiaseman laiteohjelmistoversiot

Onko päivityksellä vaikutusta käyttämääni kolmannen osapuolen tuotteeseen?

Apple on tiedottanut päivityksestä monille valmistajille.

Muiden kuin Applen tuotteiden kohdalla kannattaa tiedustella valmistajalta, onko päivityksellä vaikutusta tuotteeseen ja onko valmistaja jo päivittänyt tuotteensa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.