Tietoja Apple Education Communityyn rekisteröitymisestä

Lue lisätietoja Apple Education Communitysta ja siihen rekisteröitymisestä.

Verkossa toimiva ammatillinen Apple Education Community ‑oppimiskeskus on tarkoitettu opettajille, jotka hyödyntävät Applen teknologiaa mielenkiintoisten oppimiskokemusten luomisessa oppilaille. Communityssa on kaksi pääasiallista tilaa: Learning Center (aiemmin Apple Teacher Learning Center) ja Forum, jossa opettajat voivat turvallisesti olla yhteydessä toisiinsa, tehdä yhteistyötä ja oppia toisiltaan.

Learning Centerissä on taitoja kehittäviä opetusohjelmia, oppitunti-ideoita ja inspiroivaa sisältöä Applelta. Resurssit ovat saatavilla 16 eri kielellä, ja opettajat voivat hankkia vahvat perustiedot iPadin ja Macin käytöstä sekä syventää tietojaan oppilaiden oppimisesta Pagesin, Keynoten, Numbersin, GarageBandin ja iMovien avulla. Kun opettajat oppivat, he voivat saada tunnustusta Apple Teacher ‑ohjelman kautta ja käyttää muita oppimisresursseja.

Forumissa* opettajat voivat saada vertaistukea muilta sekä valmennusta ja mentorointia Applen asiantuntijoilta. Opettajat voivat esittää kysymyksiä, keskustella tärkeistä aiheista sekä jakaa tarinoita ja resursseja, mikä edistää muun muassa oppimista. Communityn jäsenet, joilla on Forum-profiili, voivat seurata muita jäseniä ja näin pysyä yhteydessä toisiinsa ja inspiroitua. Lisätietoja Forumin käytöstä on Forumin ohjeresursseissa.

* Forum on saatavilla amerikanenglanniksi Australiassa, Irlannissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Forumin julkiseen katseluun hyväksytty sisältö on kaikkien käyttäjien saatavilla vain luku ‑tilassa. Osa Forumin yhteistyöominaisuuksista ja -alueista ei ehkä ole käytettävissä kaikilla kielillä, kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Rekisteröityminen Apple ID:llä

Apple Education Community ‑jäsenyys on maksuton ja tarjoaa rajattoman pääsyn resurssikokoelmaan, jota täydennetään säännöllisesti. Kun liityt jäseneksi, voit hyödyntää ammatillisen oppimisen Apple Teacher ‑ohjelmaa ja kaikkia sen etuja. Voit rekisteröityä Apple Education Communityyn henkilökohtaisella Apple ID:lläsi tai käyttää oppilaitoksesi antamaa hallittua Apple ID:tä, jos roolisi on ohjaaja, esimies tai ylläpitäjä. Apple Education Communityyn ei ole pääsyä hallituilla Apple ID:illä, joihin liittyy oppilas-rooli.

Jos sinulla ei ole henkilökohtaista Apple ID:tä, lue, miten voit luoda sellaisen.

Päivitysten vastaanottaminen sähköpostitse

Apple Education Communityn jäsenenä voit rekisteröityä sähköpostiviestien vastaanottajaksi, jotta pysyt ajan tasalla inspiroivista tarinoista, käytännön vinkeistä ja uusista ideoista, jotka auttavat Applen tuotteiden ja appien integroinnissa oppitunteihin. Voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi ja päivittää Apple ID ‑asetukset osoitteessa appleid.apple.com.

Apple Education Community ‑jäsenyyden saatavuus

Maa tai alue

Kielet

Australia

englanti

Itävalta

englanti

saksa

Belgia

englanti

ranska

Hollantilainen

Brasilia

englanti

portugali

Kanada

englanti

ranska

Chile

englanti

Espanjalainen

Kiina, Manner-

yksinkertaistettu kiina

Kolumbia

englanti

Espanjalainen

Tanska

englanti

Suomi

englanti

Ranska

englanti

ranska

Saksa

englanti

saksa

Hongkong

englanti

Intia

englanti

Indonesia

englanti

Irlanti

englanti

Italia

englanti

Italialainen

Japani

japani

Luxemburg

englanti

ranska

saksa

Malesia

englanti

Meksiko

englanti

Espanjalainen

Alankomaat

englanti

Hollantilainen

Uusi-Seelanti

englanti

Norja

englanti

Norjalainen

Filippiinit

englanti

Singapore

englanti

Etelä-Afrikka

englanti

Espanja

englanti

Espanjalainen

Ruotsi

englanti

ruotsi

Sveitsi

englanti

ranska

saksa

Taiwan

englanti

perinteinen kiina

Thaimaa

englanti

Thaimaalainen

Turkki

englanti

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

englanti

Iso-Britannia

englanti

Yhdysvallat

englanti

Espanjalainen

Vietnam

englanti

vietnam

Tätä sivua päivitetään sitä mukaa kun uusia maita ja alueita liitetään ohjelmaan.

Ongelmia rekisteröitymisessä?

Jos sinulla on ongelmia Apple Education Communityyn rekisteröitymisessä, ota yhteyttä Apple-tukeen.