Apple Teacher -ohjelmaan rekisteröityminen

Apple Teacher -ohjelma luotiin tukemaan ja juhlistamaan opettajia. Ohjelma auttaa opettajia hyödyntämään iPadien, Macien ja vakioappien erikoisominaisuuksia luokkahuoneessa. Jäsenet voivat käyttää Apple Teacher Learning Centeriä, jossa voi kehittää taitoja, kerätä merkkejä ja saada tunnustusta Apple Teacher -opettajana. Jäsenet saavat myös uutisia ja päivityksiä sekä opettajien tarinoita, vinkkejä ja opetusideoita.

Lue lisää Apple Teacher -ohjelmasta.

Rekisteröinti edellyttää Apple ID:tä.

Rekisteröidy Apple Teacher -ohjelmaan henkilökohtaisella Apple ID:lläsi (suositus) tai hallitulla Apple ID:llä (oppilaitoksen antama). Hallitun Apple ID:n roolin on oltava ohjaaja, esimies tai ylläpitäjä. Hallitut Apple ID:t, joilla on oppilaan rooli, eivät voi käyttää Apple Teacher -ohjelmaa.

Jos sinulla ei ole henkilökohtaista Apple ID:tä, lue, miten voit luoda sellaisen.

Sähköpostiosoite päivityksiä varten

Apple Teacher -ohjelman jäsenet saavat sähköpostipäivityksiä, jotka sisältävät muiden opettajien tarinoita, vinkkejä ja hyödyllisiä ideoita luokkahuoneeseen. Päivitykset lähetetään Apple ID:hen liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Tarkista sähköpostiosoite ja päivitä Apple ID -asetukset osoitteessa appleid.apple.com.

Apple Teacher -ohjelma on saatavissa seuraavissa maissa ja seuraavilla alueilla:

Maa tai alue

Kielet

Australia

englanti

Itävalta

englanti
saksa

Belgia

englanti
ranska
hollanti

Brasilia

englanti
portugali

Kanada

englanti
ranska

Chile

englanti
espanja

Kiina, Manner-

yksinkertaistettu kiina

Kolumbia

englanti
espanja

Tanska

englanti

Suomi

englanti

Ranska

englanti
ranska

Saksa

englanti
saksa

Hongkong

englanti

Intia

englanti

Indonesia

englanti

Irlanti

englanti

Italia

englanti
italia

Japani

japani

Luxemburg

englanti
ranska
saksa

Malesia

englanti

Meksiko

englanti
espanja

Alankomaat

englanti
hollanti

Uusi-Seelanti

englanti

Norja

englanti
norja

Filippiinit

englanti

Singapore

englanti

Etelä-Afrikka

englanti

Espanja

englanti
espanja

Ruotsi

englanti
ruotsi

Sveitsi

englanti
ranska
saksa

Taiwan

englanti
perinteinen kiina

Thaimaa

englanti
thai

Turkki

englanti

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

englanti

Iso-Britannia

englanti

Yhdysvallat

englanti
espanja

Tätä sivua päivitetään sitä mukaa kuin uusia maita ja alueita liitetään ohjelmaan.

Ongelmia rekisteröitymisessä?

Jos Apple Teacher -ohjelmaan rekisteröitymisessä on ongelmia, AppleCare voi auttaa. Ota yhteyttä AppleCareen.