Apple Teacher -ohjelmaan rekisteröityminen

Apple Teacher -ohjelma luotiin tukemaan ja juhlistamaan opettajia. Ohjelma auttaa opettajia hyödyntämään iPadien, Macien ja vakioappien erikoisominaisuuksia luokkahuoneessa. Jäsenet voivat käyttää Apple Teacher Learning Centeriä, jossa voi kehittää taitoja, kerätä merkkejä ja saada tunnustusta Apple Teacher -opettajana. Jäsenet saavat myös uutisia ja päivityksiä sekä opettajien tarinoita, vinkkejä ja opetusideoita.

Lue lisää Apple Teacher -ohjelmasta.

Rekisteröityminen edellyttää henkilökohtaista Apple ID:tä.

Rekisteröidy Apple Teacher -ohjelmaan henkilökohtaisella Apple ID:lläsi hallitun Apple ID:n sijaan (oppilaitoksen antama).

Jos sinulla ei ole henkilökohtaista Apple ID:tä, lue, miten voit luoda sellaisen.

Sähköpostiosoite päivityksiä varten

Apple Teacher -ohjelman jäsenet saavat sähköpostipäivityksiä, jotka sisältävät muiden opettajien tarinoita, vinkkejä ja hyödyllisiä ideoita luokkahuoneeseen. Päivitykset lähetetään Apple ID:hen liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Tarkista sähköpostiosoite ja päivitä Apple ID -asetukset osoitteessa appleid.apple.com.

Apple Teacher -ohjelma on saatavissa seuraavissa maissa ja seuraavilla alueilla:

• Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Chile
  • Kiina, Manner-
  • Kolumbia
  • Tanska
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Hongkong
  • Intia
  • Indonesia
  • Irlanti
  • Italia
  • Japani
  • Luxemburg
  • Malesia
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Filippiinit
  • Singapore
  • Etelä-Afrikka
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Thaimaa
  • Turkki
  • Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Tätä sivua päivitetään sitä mukaa kun uusia maita ja alueita liitetään ohjelmaan.

Ongelmia rekisteröitymisessä?

Jos Apple Teacher -ohjelmaan rekisteröitymisessä on ongelmia, AppleCare voi auttaa. Ota yhteyttä AppleCareen.