Tietoja Apple Education Communityyn rekisteröitymisestä

Lue lisätietoja Apple Education Communitysta ja siihen rekisteröitymisestä.

Verkossa toimiva ammatillinen Apple Education Community ‑oppimiskeskus on tarkoitettu opettajille, jotka hyödyntävät Applen teknologiaa mielenkiintoisten oppimiskokemusten luomisessa oppilaille. Communityssa on kaksi pääasiallista tilaa: Learning Center (aiemmin Apple Teacher Learning Center) ja Forum, jossa opettajat voivat turvallisesti olla yhteydessä toisiinsa, tehdä yhteistyötä ja oppia toisiltaan.

Learning Centerissä on taitoja kehittäviä opetusohjelmia, oppitunti-ideoita ja inspiroivaa sisältöä Applelta. Resurssit ovat saatavilla 16 eri kielellä, ja opettajat voivat hankkia vahvat perustiedot iPadin ja Macin käytöstä sekä syventää tietojaan oppilaiden oppimisesta Pagesin, Keynoten, Numbersin, GarageBandin ja iMovien avulla. Kun opettajat oppivat, he voivat saada tunnustusta Apple Teacher ‑ohjelman kautta ja käyttää muita oppimisresursseja.

Forumissa* opettajat voivat saada vertaistukea muilta sekä valmennusta ja mentorointia Applen asiantuntijoilta. Opettajat voivat esittää kysymyksiä, keskustella tärkeistä aiheista sekä jakaa tarinoita ja resursseja, mikä edistää muun muassa oppimista. Communityn jäsenet, joilla on Forum-profiili, voivat seurata muita jäseniä ja näin pysyä yhteydessä toisiinsa ja inspiroitua. Lisätietoja Forumin käytöstä on Forumin ohjeresursseissa.

* Forum on saatavilla amerikanenglanniksi Australiassa, Irlannissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Forumin julkiseen katseluun hyväksytty sisältö on kaikkien käyttäjien saatavilla vain luku ‑tilassa. Osa Forumin yhteistyöominaisuuksista ja -alueista ei ehkä ole käytettävissä kaikilla kielillä, kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Rekisteröityminen Apple ID:llä

Apple Education Community ‑jäsenyys on maksuton ja tarjoaa rajattoman pääsyn resurssikokoelmaan, jota täydennetään säännöllisesti. Kun liityt jäseneksi, voit hyödyntää ammatillisen oppimisen Apple Teacher ‑ohjelmaa ja kaikkia sen etuja. Voit rekisteröityä Apple Education Communityyn henkilökohtaisella Apple ID:lläsi tai käyttää oppilaitoksesi antamaa hallittua Apple ID:tä, jos roolisi on ohjaaja, esimies tai ylläpitäjä. Apple Education Communityyn ei ole pääsyä hallituilla Apple ID:illä, joihin liittyy oppilas-rooli.

Jos sinulla ei ole henkilökohtaista Apple ID:tä, lue, miten voit luoda sellaisen.

Päivitysten vastaanottaminen sähköpostitse

Apple Education Communityn jäsenenä voit rekisteröityä sähköpostiviestien vastaanottajaksi, jotta pysyt ajan tasalla inspiroivista tarinoista, käytännön vinkeistä ja uusista ideoista, jotka auttavat Applen tuotteiden ja appien integroinnissa oppitunteihin. Voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi ja päivittää Apple ID ‑asetukset osoitteessa appleid.apple.com.

Apple Education Community ‑jäsenyyden saatavuus

Maa tai alue

Kielet

Australia

englanti

Itävalta

englanti
saksa

Belgia

englanti
ranska
hollanti

Brasilia

englanti
portugali

Kanada

englanti
ranska

Chile

englanti
espanja

Kiina, Manner-

yksinkertaistettu kiina

Kolumbia

englanti
espanja

Tanska

englanti

Suomi

englanti

Ranska

englanti
ranska

Saksa

englanti
saksa

Hongkong

englanti

Intia

englanti

Indonesia

englanti

Irlanti

englanti

Italia

englanti
italia

Japani

japani

Luxemburg

englanti
ranska
saksa

Malesia

englanti

Meksiko

englanti
espanja

Alankomaat

englanti
hollanti

Uusi-Seelanti

englanti

Norja

englanti
norja

Filippiinit

englanti

Singapore

englanti

Etelä-Afrikka

englanti

Espanja

englanti
espanja

Ruotsi

englanti
ruotsi

Sveitsi

englanti
ranska
saksa

Taiwan

englanti
perinteinen kiina

Thaimaa

englanti
thai

Turkki

englanti

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

englanti

Iso-Britannia

englanti

Yhdysvallat

englanti
espanja

Tätä sivua päivitetään sitä mukaa kuin uusia maita ja alueita liitetään ohjelmaan.

Ongelmia rekisteröitymisessä?

Jos sinulla on ongelmia Apple Education Communityyn rekisteröitymisessä, ota yhteyttä Apple-tukeen.