Tietoja OS X El Capitan 10.11.6 -päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitan -käyttäjille.

OS X El Capitan 10.11.6 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta. Päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Päivitys korjaa ongelman, joka saattaa estää asetusten tallentamisen tileillä, joilla on käytössä käyttörajoituksia.
  • Päivitys korjaa ongelman, joka estää joitakin verkossa olevia laitteita, esimerkiksi kaiuttimia ja monitoimitulostimia, muodostamasta yhteyttä SMB-jakopisteeseen.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Päivitys nopeuttaa käynnistymisaikaa NetBoot-palvelimeen yhdistämisen yhteydessä.
  • Päivitys ratkaisee ongelman, joka saattaa estää käynnistyksen NetBoot-levytiedostosta, joka on luotu OS X 10.11.4- tai OS X 10.11.5 -asentajalla.
  • Päivitys ratkaisee ongelman, jonka vuoksi Active Directory -todennus saattaa kestää tavallista kauemmin.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tämän OS X -päivityksen hankintaohjeet.