Connectin käyttäminen Apple Musicissa

Seuraa suosikkiartistejasi Connectilla, niin näet heidän jakamansa päivitykset.

Artistin seuraaminen

Etsi artisti, jota haluat seurata, ja siirry tämän sivulle. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

• iPhone, iPad tai iPod touch: napauta ja sitten Seuraa Connectissa Seuraa Connectissa.
  • Mac tai Windows-tietokone: klikkaa ja sitten Seuraa.
  • Android-puhelin: napauta ja sitten Seuraa ConnectissaSeuraa Connectissa.

Seuraamasi artistin uudet julkaisut lisätään automaattisesti Connect-julkaisut-kohtaan. Löydät Connect-julkaisut Musiikki-apin Sinulle-välilehden alaosasta tai iTunesin Sinulle-kohdan Connect-välilehdeltä.

Voit seurata artistia, vaikka hänen musiikkiaan ei ole kirjastossasi.

Seuraamiesi artistien hallinta

Jos haluat tarkistaa, ketä seuraat, tai lopettaa artistien seuraamisen, toimi seuraavasti:

• iPhone, iPad tai iPod touch: Napauta Sinulle-välilehdellä tilikuvake tai valokuvaasi oikeassa yläkulmassa, vieritä profiilisivusi alalaitaan ja napauta Näytä tili > Lisää artisteja ja kuraattoreita. Jos et ole vielä ottanut Apple Music -profiilia käyttöön, napauta Lisää artisteja ja kuraattoreita. Jos et enää halua seurata artistia, napauta Älä seuraa Connectissa artistin nimen oikealta puolelta.
  • Mac tai Windows-tietokone: Klikkaa Sinulle-välilehdellä  tai oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaasi. Klikkaa sitten Seurataan. Jos et enää halua seurata artistia, klikkaa  artistin nimen alapuolelta.
  • Android-puhelin: Etsi artisti, jonka seuraamisen haluat lopettaa. Napauta artistin tietosivulla ja sitten Älä seuraa Connectissa Älä seuraa Connectissa.

Artistien automaattisen seuraamisen lopettaminen

Voit seuraavien ohjeiden avulla lopettaa artistien automaattisen seuraamisen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, kun lisäät heidän kappaleitaan musiikkikirjastoosi: Napauta Sinulle, ja napauta sitten tilikuvaketta tai kuvaasi. Vieritä profiilisivusi alalaitaan ja napauta Näytä tili > Lisää artisteja ja kuraattoreita. Jos et ole vielä ottanut Apple Music -profiilia käyttöön, napauta Lisää artisteja ja kuraattoreita. Laita sitten Seuraa automaattisesti -valinta pois päältä.

Connectin poistaminen käytöstä

Voit poistaa Connectin käytöstä Rajoitukset-kohdassa. Lue, miten voit käyttää rajoituksia iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa tai Macissa tai Windows-tietokoneessa.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.