Tietoja tilausten peruuttamisesta Saksassa, Israelissa, Etelä-Afrikassa tai Turkissa

Saksassa, Israelissa, Etelä-Afrikassa ja Turkissa voit peruuttaa tilauksen välittömästi.

Toisin kuin yksittäiset ostot ja appien sisäiset ostot (kuten kolikoiden ja jalokivien kaltaiset pelivaluutat), tilaukset uusitaan, kunnes päätät lopettaa ne. Jos et peruuta jäsenyyttäsi tai tilaustasi viimeistään 24 tuntia ennen nykyisen laskutusjaksosi päättymistä, sinua laskutetaan jokaisen uuden laskutusjakson alussa.

Saksassa, Israelissa, Etelä-Afrikassa ja Turkissa sinulla on oikeus peruuttaa tilaus välittömästi ja saada suhteutettu hyvitys milloin tahansa. Ota yhteyttä Apple-tukeen, jos haluat peruuttaa tilauksen välittömästi.

Voit myös peruuttaa tilauksen iPhonessa, Macissa tai muussa laitteessa tai peruuttaa iCloud+-tilauksen laitteessa. Tämä estää tilisi tulevat veloitukset. Kun valitset tämän vaihtoehdon, voit jatkaa tilauksen käyttöä seuraavaan laskutuspäivään saakka.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.