Apple School Manager -päivitykseen valmistautuminen

Varmista, että oppilaitoksesi on valmis päivitykseen, jossa Applen käyttöönotto-ohjelmista siirrytään Apple School Manageriin.

Tällä hetkellä Applen käyttöönotto-ohjelmia (laiterekisteröintiohjelmaa tai määrälisenssiohjelmaa) käyttävät oppilaitokset voivat päivittää Apple School Manageriin.

Apple School Manager on palvelu, jonka avulla voi ostaa sisältöä, määrittää laitteiden automaattisen rekisteröinnin mobiililaitteiden hallintaratkaisuun (MDM) sekä luoda tilejä oppilaille ja henkilökunnalle. Apple School Manageria voi käyttää verkon kautta, ja se on kehitetty teknologiavastaavia, IT-ylläpitäjiä, henkilökuntaa sekä ohjaajia varten.

Perehdy näihin tietoihin, ennen kuin päivität Apple School Manageriin.

Kutsu VPP-ohjelman ostajia Apple School Manageriin

Oppilaitoksellasi voi olla yksi tai useampia erillisiä määrälisenssiohjelman (VPP-ohjelman) tilejä. Jos oppilaitoksellasi on nämä tilit, sinun on kutsuttava ne käyttäjistäsi erillisinä, kun olet päivittänyt Apple School Manageriin. Lue, miten kutsut VPP-ohjelman ostajia Apple School Manageriin.

Toimialueen valitseminen hallittuja Apple ID:itä varten

Kun päivität Applen käyttöönotto-ohjelmien tilin Apple School Manageriin, sinua pyydetään antamaan koulusi sivusto. Apple School Manager käyttää antamaasi koulun sivustoa hallittujen Apple ID:iden oletustoimialueen perustana. Jos sivustosi on esimerkiksi www.myschool.edu, hallitut Apple ID:si ovat muodossa student@appleid.myschool.edu.

Jos sivustosi toimialue ei vastaa sähköpostisi toimialuetta, sinun kannattaa ehkä antaa sähköpostisi toimialue. Apple School Managerin ylläpitäjä voi vaihtaa oletustoimialueen päivityksen jälkeen.

Kun olet valmis, ota selvää, miten voit päivittää oppilaitoksesi Apple School Manageriin.