Asennus pysähtyy Oppitunti-appia päivitettäessä

Lue, mitä tehdä, jos asennus näyttää pysähtyvän, kun olet päivittämässä Oppitunti-appia versioon 1.1.1.

Kun olet päivittämässä Oppitunti-apin versioon 1.1.1, saatat huomata asennuksen hidastuvan merkittävästi tai pysähtyvän. Tämä asennusongelma voi ilmetä, kun käytät päivityksen suorittamiseen App Storea, Apple Configuratoria tai Mobiililaitteen hallintaa (MDM). Jos päivitys näyttää pysähtyvän, käynnistä iPad uudelleen ja yritä päivittää versioon 1.1.1 uudelleen.

Jos ongelma ilmenee, kun olet suorittamassa Oppitunti-apin päivitystä versioksi 1.1.1 mobiililaitteen hallinnalla ohjaajan iPadilla, appia ei tarvitse asentaa uudelleen. Voit käynnistää päivityksen alusta käynnistämällä iPadin uudelleen ja napauttamalla Oppitunti-appia.