Kiinalaisten instrumenttien ja silmukoiden käyttö GarageBandin iOS-versiossa

Lue ohjeet kiinalaisten instrumenttien sekä Apple Loop- ja Live Loops -mallien käyttöön GarageBandin iOS-versiossa.

GarageBandin iOS-versio sisältää kokoelman perinteisiä kiinalaisia instrumentteja, kuten pipa, erhu ja kiinalaiset lyömäsoittimet, sekä kiinalaisia Apple Loop- ja Live Loops -malleja. Jos iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on asennettuna kiinankielinen näppäimistö, kiinalaiset instrumentit ja silmukat ovat automaattisesti käytössä. Muussa tapauksessa kiinalaiset instrumentit voidaan ottaa manuaalisesti käyttöön GarageBandin Lisäasetukset-valikossa.

iPhone ja iPod touch

1. Avaa GarageBand.
  2. Napauta säädinpalkin asetuspainiketta  ja napauta sitten Kappale.
    Napauta iPhone 6 Plussassa säädinpalkin kappaleasetuspainiketta  .
  3. Valitse Lisävalinnat.
  4. Ota kiinalaiset instrumentit käyttöön.

iPad

1. Avaa GarageBand.
  2. Napauta säädinpalkin kappaleasetuspainiketta  .
  3. Valitse Lisävalinnat.
  4. Ota kiinalaiset instrumentit käyttöön.