Boot Camp, jossa on Windows 8.1 tai Windows 10, ei tue Kahdenna nämä näytöt -toimintoa

Kun käytössä on Boot Camp, jossa on Windows 8.1 tai Windows 10, Mac-tietokoneessa, johon on liitetty 4K- tai 5K-näyttö Multi-Stream-tilassa, Kahdenna nämä näytöt -toiminto ei ole saatavilla.

Jos yrität käyttää Kahdenna nämä näytöt -toimintoa, näkyviin tulee seuraava virheviesti: Näyttöasetuksia ei voitu tallentaa. Yritä uudelleen eri asetuksilla.

Lue lisätietoja siitä, mitä Mac-tietokoneita voi käyttää 4K-näyttöjen kanssa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.