Boot Camp, jossa on Windows 8.1 tai Windows 10, ei tue Kahdenna nämä näytöt -toimintoa

Kun käytössä on Boot Camp, jossa on Windows 8.1 tai Windows 10, Mac-tietokoneessa, johon on liitetty 4K- tai 5K-näyttö Multi-Stream-tilassa, Kahdenna nämä näytöt -toiminto ei ole saatavilla.

Jos yrität käyttää Kahdenna nämä näytöt -toimintoa, näkyviin tulee seuraava virheviesti: Näyttöasetuksia ei voitu tallentaa. Yritä uudelleen eri asetuksilla.

Lue lisätietoja siitä, mitä Mac-tietokoneita voi käyttää 4K-näyttöjen kanssa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.