Tietoja OS X El Capitan 10.11.5 -päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitan -käyttäjille.

OS X El Capitan 10.11.5 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta. Päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivitys sisältää seuraavat yritystason muutokset:

• Korjaa ongelman, jossa allowSpotlightInternetResults-asetukseksi on asetusprofiililla määritetty False, minkä seurauksena Spotlight käyttää paljon prosessorin aikaa.
  • Korjaa ongelman, jossa ShutDownDisabledWhileLoggedIn-asetukseksi asetusprofiililla määritetty True ei vaikuta mihinkään.
  • Korjaa ongelman, jossa Järjestelmäasetusten Käynnistyslevy-paneelissa näkyy vain yksi NetBoot-levytiedosto, vaikka palvelimelle on määritetty useita NetBoot-levytiedostoja.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tämän OS X -päivityksen hankintaohjeet.