Kuvien lisääminen OS X:n Kuvat-ohjelman projektiin

Lue, miten voit Kuvat-ohjelman sivupalkin avulla vetää ja pudottaa kuvia projektiisi.

Kun olet luonut Kuvat-ohjelmassa projektin, kuten kirjan tai kuvaesityksen, voit lisätä siihen lisää kuvia yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla sivupalkista.

Varmista ensin, että sivupalkki näkyy Kuvat-ohjelman vasemmassa laidassa. Voit tehdä tämän kahdella eri tavalla:

• Valitse Näytä-valikosta Näytä sivupalkki.
  • Tai paina komento-optio-S.

Kun sivupalkki on näkyvissä, näet kaikki albumit ja projektit. Voit lisätä kuvia projektiin seuraavasti:

1. Valitse sivupalkista albumi. Voit valita jonkin luomasi albumin tai käyttää Kaikki kuvat -albumia.
  2. Valitse kuvat, jotka haluat lisätä projektiin. Voit valita useita kuvia pitämällä komentonäppäintä painettuna samalla, kun klikkaat kuvia.
  3. Vedä valitut kuvat sivupalkkiin ja pudota ne projektiin, johon haluat lisätä ne.