Kuvien lisääminen Macin Kuvat-projektiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit vetää ja pudottaa kuvia projektiisi käyttämällä Kuvat-ohjelman sivupalkkia.

Kun olet luonut Kuvat-ohjelmassa projektin, kuten kirjan tai diaesityksen, voit lisätä siihen lisää kuvia sivupalkista vetämällä ja pudottamalla.

Varmista ensin, että sivupalkki näkyy Kuvat-ohjelman vasemmassa laidassa. Tämän voi tehdä tämän kahdella tavalla:

• Valitse Näytä-valikosta Näytä sivupalkki.
  • Voit myös painaa komento-optio-S.

Kun sivupalkki on näkyvissä, näet kaikki albumit ja projektit. Voit lisätä kuvia projektiin seuraavasti:

1. Valitse sivupalkista albumi. Voit valita luomasi albumin tai käyttää Kaikki kuvat -albumia.
  2. Valitse projektiin lisättävät kuvat. Jos haluat valita useita kuvia, pidä komentonäppäintä klikkauksen aikana painettuna.
  3. Vedä valitut kuvat sivupalkkiin ja pudota ne projektiin, johon haluat lisätä ne.