Kappaleen lisääminen soittolistaan Apple Musicissa ilman sen lisäämistä kirjastoon

Jos tilaat Apple Musicin, voit lisätä soittolistoihin kappaleita lisäämättä niitä omaan kirjastoosi.

Kun lisäät Apple Musicissa kappaleen soittolistaan Apple Music -luettelosta, voit poistaa käytöstä sen automaattisen lisäämisen omaan kirjastoosi. Jos esimerkiksi luot joululaulujen soittolistan, voit lisätä kappaleita kyseiseen soittolistaan, mutta kappaleita ei toisteta, kun kuuntelet kirjastosi sisältöä sekoituksena.

Ennen kuin voit muuttaa asetuksia, varmista, että sinulla on uusin iOS-, iPadOS-, macOS- ja tvOS-versio sekä Apple Music -apin Android-versiod.

Lue, miten voit luoda ja jakaa soittolistoja.

Lisää soittolistakappaleet -toiminnon poistaminen käytöstä

Seuraa alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Asetukset.
  2. Vieritä alas ja napauta Musiikki.
  3. Poista Lisää soittolistakappaleet -toiminto käytöstä.

Mac

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Valitse valikkoriviltä Musiikki > Asetukset.
  3. Klikkaa Lisävalinnat-välilehteä.
  4. Poista Lisää kappaleet kirjastoon, kun ne lisätään soittolistoille -asetuksen valinta.
  5. Klikkaa OK.

Apple TV

1. Siirry kohtaan Asetukset.
  2. Valitse Apit > Musiikki.
  3. Vieritä alas Lisää soittolistan kappaleet kirjastoon -asetuksen kohdalle ja poista se sitten käytöstä.
    Apple TV, jossa näkyy Musiikkiasetukset-näyttö. Lisää soittolistan kappaleet kirjastoon -asetus on poistettu käytöstä.

Android-laite

1. Avaa Apple Music -ohjelma.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa valikkopainiketta Järjestämisasetukset-painike.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Poista Lisää soittolistakappaleet -toiminto käytöstä.

Kappaleiden siirtäminen kirjastosta soittolistalle

1. Poista kappale kirjastostasi. Tämä poistaa kappaleen myös kaikista soittolistoista ja laitteista, joissa Synkronoi kirjasto -toiminto on käytössä.
  2. Hae poistamasi kappale Apple Musicista.
    • Pidä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa kappaletta painettuna.
    • Klikkaa Macissa kappaleen vieressä olevaa Lisää-painiketta .
  3. Napauta tai klikkaa Lisää soittolistalle.