Apple Remote Desktopin uudet ominaisuudet

Tässä artikkelissa kerrotaan Apple Remote Desktopin päivitysten ominaisuuksista ja muutoksista.

Apple Remote Desktopilla voit hallita useita verkossasi olevia Mac-tietokoneita. Apple Remote Desktopilla hallitut Mac-tietokoneet saavat Apple Remote Desktop Client -ohjelmiston päivitykset yhdessä macOS-päivitysten kanssa.

Apple Remote Desktop vaatii macOS Ventura 13.6:n tai uudemman.

Apple Remote Desktop 3.9.7:n uudet ominaisuudet

• Erittäin tehokkaat yhteydet Mac-tietokoneisiin, joissa on macOS Sonoma

• Appi-ikkunat, työpöytä, Launchpad, Mission Control, näppäimistö ja zoomauskohteet yhteysikkunan työkaluriveillä

Apple Remote Desktop 3.9.6:n uudet ominaisuudet

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

• macOS Ventura ‑tuki

• Parannettu näytönjaon todennusta niin, että sen suojaus on yritysympäristöissä parempi

Apple Remote Desktop 3.9.5:n uudet ominaisuudet

• Virheenkorjauksia ja parannuksia

Apple Remote Desktop 3.9.4:n uudet ominaisuudet

• macOS Big Surin tuki

• Applen sirulla varustettujen Mac-tietokoneiden tuki

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

Apple Remote Desktop 3.9.3:n uudet ominaisuudet

• Virheenkorjauksia ja suorituskykyyn liittyviä parannuksia

• Tumman tilan tuki

Apple Remote Desktop 3.9:n uudet ominaisuudet

Tämä päivitys parantaa Apple Remote Desktopin yleistä vakautta sekä sisältää seuraavat erityiset muutokset:

• Tunnistetiedot sisältävät tietokoneluettelot voidaan viedä salattuun arkistoon ja palauttaa muille katsojille.

• Parannettu suojaus ja vanhempien asiakkaiden tuen valinnainen yhteensopivuusasetus Asetukset-paneelin Suojaus-välilehdessä.

• Apukohdistimet käytettävissä mukautetulla työkalurivikohteella.

• Touch Barin tuki.

• Ylläpitäjät voivat nyt muodostaa yhteyden Apple Remote Desktop Client ‑ohjelmiston vanhempia versioita käyttäviin Maceihin varmistamatta, että Asetukset > Suojaus > Allow communications with older clients (less secure) (Salli tietoliikenne vanhempien asiakaskoneiden kanssa (vähemmän turvallinen)) ‑toimintoa on otettu käyttöön hallinta-apissa. Macissa, jossa on Apple Remote Desktop, on oltava käytössä Apple Remote Desktop Client 3.9.2 tai uudempi.