Tietoja macOS Sierra 10.12.1 -päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.1 -päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille. Päivityksen sisältö:

• Lisää Kuvat-ohjelmaan automaattisen älykkään albumin iPhone 7 Plussalla otettuja Syvätarkkuus-kuvia varten.
  • Parantaa Microsoft Officen yhteensopivuutta, kun käytössä on iCloud-työpöytä ja -dokumentit.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa estää Mailin päivityksen, kun käytössä on Microsoft Exchange -tili.
  • Korjaa ongelman, joka saattoi aiheuttaa tekstin virheellisen sijoittamisen, kun käytössä oli universaali leikepöytä.
  • Parantaa automaattista lukituksen avausta Apple Watchissa.
  • Parantaa Safarin turvallisuutta ja käyttövakautta.
  • Korjaa ongelman, jonka takia Mail saattaa näyttää tarpeettomia salasanapyyntöjä AOL-tileillä.
  • Parantaa yhteensopivuutta Fujitsun ScanSnap-skannausohjelmiston kanssa.
  • Korjaa "Filter Failed" -virheen, joka esiintyy joillakin Canon-tulostimilla tulostettaessa.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa estää Grapher-tiedostojen avaamisen.
  • Palauttaa Safariin verkkosivujen fontteihin liittyvän valinnan "Älä koskaan käytä pienempää fonttikokoa kuin".

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Parantaa System Image Utilityn ja imagetoolin luotettavuutta verkkolevytiedostoja luotaessa.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.