Tietoja macOS Sierra 10.12.1 -päivityksestä

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.1 -päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille. Päivityksen sisältö:

• Lisää Kuvat-ohjelmaan automaattisen älykkään albumin iPhone 7 Plussalla otettuja Syvätarkkuus-kuvia varten.
  • Parantaa Microsoft Officen yhteensopivuutta, kun käytössä on iCloud-työpöytä ja -dokumentit.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa estää Mailin päivityksen, kun käytössä on Microsoft Exchange -tili.
  • Korjaa ongelman, joka saattoi aiheuttaa tekstin virheellisen sijoittamisen, kun käytössä oli universaali leikepöytä.
  • Parantaa automaattista lukituksen avausta Apple Watchissa.
  • Parantaa Safarin turvallisuutta ja käyttövakautta.
  • Korjaa ongelman, jonka takia Mail saattaa näyttää tarpeettomia salasanapyyntöjä AOL-tileillä.
  • Parantaa yhteensopivuutta Fujitsun ScanSnap-skannausohjelmiston kanssa.
  • Korjaa "Filter Failed" -virheen, joka esiintyy joillakin Canon-tulostimilla tulostettaessa.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa estää Grapher-tiedostojen avaamisen.
  • Palauttaa Safariin verkkosivujen fontteihin liittyvän valinnan "Älä koskaan käytä pienempää fonttikokoa kuin".

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Parantaa System Image Utilityn ja imagetoolin luotettavuutta verkkolevytiedostoja luotaessa.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.