Tietoja Xcode 7.3:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Xcode 7.3:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Xcode 7.3

• otool

Tämä on saatavilla seuraaville: OS X El Capitan 10.11 ja uudemmat versiot

Vaikutus: paikallinen hyökkääjä saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2016-1765: Qihoo 360 Nirvan Teamin Proteas ja Will Estes (@squiffy)

• subversion

Tämä on saatavilla seuraaville: OS X El Capitan 10.11 ja uudemmat versiot

Vaikutus: Haittapalvelin saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia.

Kuvaus: Versiota 1.7.21 vanhemmissa subversioneissa oli useita haavoittuvuuksia, joista vakavin saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen. Ongelmat on ratkaistu päivittämällä subversion versioon 1.7.22.

CVE-ID

CVE-2015-3184: C. Michael Pilato, CollabNet

CVE-2015-3187: C. Michael Pilato, CollabNet

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.