Sisällön lataaminen iCloudista optimoitua tallennusta käytettäessä

macOS Sierran ja uudempien optimoitu tallennus voi säästää tilaa tallentamalla sisältösi iCloudiin, josta se on käytettävissä tarpeen vaatiessa. Voit ladata tiedostoja tarpeen vaatiessa seuraavasti.

Tiedostojen ja kansioiden lataaminen iCloud Drivesta

Jos haluat ladata tiedoston iCloud Drivesta, avaa tiedosto tai klikkaa sen nimen vieressä olevaa latauspainiketta . Kun lataat kansion, kansion koko sisältö ladataan.

Kuvien ja videoiden lataaminen iCloud-kuvista

Voit tarkastella kuvaa tai videota erikseen Kuvat-apissa kaksoisklikkaamalla sitä. Kuvan tai videon korkeatarkkuuksinen versio ladataan automaattisesti iCloud-kuvista.

Sähköpostiliitteiden lataaminen

Avaa sähköpostiviesti ja klikkaa sitten liitteen latauskuvaketta . Jos latauskuvaketta ei näy, liite on jo ladattu.

Ostettujen elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen

Apple TV:ssä ja iTunesissa on myös latauspainike , jolla ostetun sisällön voi ladata uudelleen. Lue, miten voit ladata apit, musiikin, elokuvat, TV-ohjelmat ja kirjat uudelleen.

Lue lisää

Kun olet ladannut tiedoston, kansion, elokuvan, TV-ohjelman, kuvan, sähköpostiliitteen tai videon, optimoitu tallennus säilyttää sen Macissa, kunnes lisää tallennustilaa tarvitaan.