Sisällön lataaminen pilvestä, kun Optimoitu tallennus -toiminto on käytössä

macOS Sierran Optimoitu tallennus -toiminto voi säästää tilaa tallentamalla sisältösi pilveen, josta se on käytettävissä tarpeen vaatiessa. Voit ladata tiedostoja tarpeen vaatiessa seuraavasti.

Tiedostojen ja kansioiden lataaminen iCloud Drivesta

Avaa tiedosto tai valitse sen nimen vierestä  ladataksesi tiedoston iCloud Drivesta. Kun valitset  kansion latausta varten, kansion koko sisältö ladataan.

Kuvien ja videoiden lataaminen iCloud-kuvakirjastosta

Voit tarkastella kuvaa tai videota erikseen Kuvat-ohjelmassa kaksoisnapsauttamalla sitä. Korkeatarkkuuksinen versio kuvasta tai videosta ladataan automaattisesti iCloud-kuvakirjastostasi.

Ostettujen elokuvien ja TV-ohjelmien lataus iTunesista

Valitse iTunesissa Näytä > Mediatyyppi > Elokuvat (TV-ohjelmat) ja valitse sitten  ladataksesi kohteen iTunesista.

Sähköpostiliitteiden lataaminen

Avaa sähköpostiviesti ja valitse liitteen latauskuvaketta . Jos latauskuvaketta ei näy, liite on jo ladattu.

Lisätietoja

Kun olet ladannut tiedoston, kansion, elokuvan, TV-ohjelman, kuvan, videon tai sähköpostiliitteen, Optimoitu tallennus säilyttää sen Macissa, kunnes lisää tallennustilaa tarvitaan.