Tech ID:n hankkiminen

Jos haluat rekisteröityä ja suorittaa AppleCare-huoltosertifiointikokeita, tarvitset Tech ID:n.

Jos haluat rekisteröityä ja suorittaa AppleCare-huoltosertifiointikokeita Pearson VUE:n palvelussa, tarvitset Tech ID:n.Tech ID:n avulla myös seurataan suorittamiasi kokeita ja kursseja.

Tech ID:n luominen Apple ID:n avulla

Siirry osoitteeseen certifications.apple.com ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Tech ID luodaan sinulle automaattisesti

Jos Apple ID:si tyyppiä ei tueta

Jos käytät Apple ID:tä, jota on käytetty jossain muussa Applen palvelussa (esimerkiksi iTunesissa tai App Storessa), saat ilmoitukset, että Apple ID -tyyppiäsi ei tueta.

Valitse tässä tapauksessa Luo Apple ID ja luo uusi Apple ID. Luo se työsähköpostiosoitteella, jota et ole käyttänyt aiemmin Applen palveluissa. Kun luot uuden Apple ID:n, Tech ID luodaan sinulle automaattisesti.