Lukeminen iBooks StoryTimen mukana Apple TV:ssä

Nauti ääneen luetuista kirjoista Apple TV:n suuressa näytössä.

Apple TV, jossa on auki iBooks StoryTime

Kirjat-apin kuvake

iBooks StoryTimen avulla perheesi saa erilaisen tavan nauttia klassisista lastenkirjoista ja keinon löytää uusia suosikkeja. Ääneenlukuominaisuuden ja upeiden kuvien ansiosta jokainen apin tarkoin valituista nimikkeistä muuttaa Apple TV:n maagiseksi paikaksi, jossa nuoret lukijat voivat nauttia rakkaista tarinoista.

Tarvitset

• Apple ID:n, jolle on määritetty maksutapa
  • Apple TV:n, jossa on tvOS:n uusin versio
  • iBooks StoryTime -apin App Storesta Apple TV:hen.

Kirjan lataaminen StoryTime-apista

Apple TV, jossa on auki iBooks StoryTime, näkyvissä lastenkirja ja Osta-painike valittuna.

1. Avaa iBooks StoryTime -appi Apple TV:ssä.
  2. Avaa valikko pyyhkäisemällä Apple TV Remotessa ylöspäin. Valitse Esiteltävät kirjat.
  3. Valitse kirja, jonka haluat ladata.
  4. Valitse Osta, jos haluat ostaa kirjan, tai Hae, jos haluat ladata ilmaisen kirjan. Sinun pitää ehkä kirjautua sisään Apple ID:lläsi.
  5. Odota, kunnes lataus on päättynyt, ja ääneenlukuelämyksesi alkaa sen jälkeen.

Voit myös ostaa ääneen luettuja kirjoja Book Storesta iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa ja lukea ne StoryTimella Apple TV:ssä. StoryTimella voi lukea vain ääneenlukutoimintoa tukevia kirjoja. App Storesta itsenäisinä appeina ostettuja kirjoja ei voi lukea StoryTimella.

Jos otat Perhejaon käyttöön, kaikki sinun tai perheenjäsentesi ostamat ääneen luetut kirjat näkyvät iBooks StoryTimen Omat kirjat -näytössä.

Kirjan lukeminen

Kun olet ladannut kirjan, se ilmestyy Omat kirjat -näyttöön. Jos haluat lukea kirjan Omat kirjat -näytöstä, valitse kirja. Jos olet jo aloittanut kirjan, mutta et ole päässyt sen loppuun, StoryTime kysyy, haluatko aloittaa alusta vai jatkaa siitä, mihin jäit. Kun StoryTime lukee kirjan sinulle, se korostaa jokaisen sanan* ja kääntää sivua automaattisesti. Voit siirtyä kirjassa eteen- tai taaksepäin pyyhkäisemällä Apple TV Remotea.

Jos haluat siirtyä koko näytön tilaan, valitse Asetukset > Apit > iBooks StoryTime > Koko näytöllä.

* Korostus on käytettävissä vain tietyissä kustantajan määrittämissä kirjoissa.

Ääneen luetun selostuksen keskeyttäminen tai pysäyttäminen

Jos haluat pitää tauon, voit pysäyttää selostuksen ja jatkaa sitä napsauttamalla Toista/keskeytä-painiketta.

Jos haluat poistaa ääneen luetun selostuksen käytöstä, jotta voit lukea mukana kotona, keskeytä kirjan lukeminen. Pyyhkäise Apple TV Remotessa alaspäin ja valitse Pois.

Lastenkirja, jossa soi selostus.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.