Jos GarageBand ei toimi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Pyydä apua, jos GarageBand ei avaudu tai jos projektisi ei avaudu tai sitä ei voi toistaa.

Kokeile uudelleen jokaisen toimenpiteen jälkeen

1. Napauta App Storessa Päivitykset. Etsi GarageBand luettelosta. Jos näet GarageBandin vieressä Päivitä, napauta Päivitä. Muussa tapauksessa ohita tämä vaihe.
  2. Jos käytät GarageBandin kanssa Audio Units -laajennuksia tai Inter-App Audio -appeja soittimina tai tehosteina, tarkista valmistajalta, onko niihin saatavilla päivityksiä.
  3. Jos käytät ulkoista ääniliitäntää, katkaise sen yhteys. Jos GarageBand toimii, sinun on ehkä päivitettävä tai huollettava ääniliitäntä.
  4. Poista Audio Units -laajennukset tai Inter-App Audio -apit.
  5. Luo uusi kappale ja toista se. Jos tämä toimii, tarkista muut kappaleet ja sooloraidat selvittääksesi, mikä niistä aiheutti ongelman.
  6. Nollaa GarageBand. Valitse Asetukset > GarageBand ja napauta sitten Nollaa GarageBand. GarageBandin nollaaminen ei vaikuta kappaleisiin, esiasetuksiin tai korjauspäivityksiin. Muut muokatut asetukset, kuten 24-bittinen äänen tarkkuus ja Moniraitaäänittäminen-toiminnon asetukset, palautetaan tehdasasetuksiin.
  7. Varmuuskopioi laitteessa olevat kappaleet. Poista GarageBand ja lataa se uudelleen

Eikö se toimi vieläkään? Ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.