Hanki ohjeita puuttuvien kuvien etsimiseen

Jos Kuvat-ohjelmasta puuttuu kuva tai video, yritä etsiä se näiden ohjeiden avulla.

Seitsemän kuvaa valittu Kuvat-ohjelmassa

Tarkista Äskettäin poistetut -kansio

Olet ehkä vahingossa poistanut kuvan tai videon, jolloin se on Äskettäin poistetut -kansiossa.

Siirry kohtaan Kuvat > Albumit > Äskettäin poistetut. Jos näet puuttuvan kuvan, voit siirtää sen takaisin Kaikki kuvat -albumiin.

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Napauta kuvaa tai videota > Palauta.
  2. Vahvista, että haluat palauttaa kuvan.

Useiden kuvien palauttaminen:

1. Napauta Valitse.
  2. Napauta kuvia tai videoita > Palauta.
  3. Vahvista, että haluat palauttaa kuvat tai videot.

Mac:

1. Klikkaa kuvaa tai videota.
  2. Klikkaa Palauta.

Koko Äskettäin poistetut -kansion sisältö säilytetään 30 päivän ajan. Sen jälkeen se poistetaan pysyvästi.

iCloud-kuvat laitettu päälle Asetuksissa

Varmista, että iCloud-kuvat on päällä

iCloud-kuvat säilyttää kaikki kuvasi ja videosi turvallisesti iCloudissa, joten voit käyttää niitä kaikilla laitteillasi. Jos otit iPhonella kuvan, muttet näe sitä muilla laitteilla, tarkista asetukset.

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud.
  2. Napauta Kuvat.
  3. Ota iCloud-kuvat käyttöön.

Mac:

1. Valitse Järjestelmäasetukset > iCloud.
  2. Klikkaa Kuvat-kohdan vieressä olevaa Valinnat-painiketta.
  3. Valitse iCloud-kuvat.

Kun olet ottanut iCloud-kuvat käyttöön, sinun on ehkä muodostettava Wi-Fi-yhteys ja odotettava muutama minuutti. Etsi sitten kuviasi uudelleen.

Kuvat, jotka lisäät laitteelle iTunesin kautta, eivät pysy ajan tasalla iCloudin kanssa. Lue ohjeet, jos sinulla on iTunesin kautta lisättyjä kuvia.

John Appleseedin Apple ID

Kirjaudu samalla Apple ID:llä

Pidä kuvat ja videot ajan tasalla kaikissa laitteissasi varmistamalla, että olet jokaisessa laitteessa kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä.

Voit tarkistaa laitteesi käyttämän Apple ID:n kohdassa Asetukset tai Järjestelmäasetukset. Näet nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteesi on Apple ID:si.

Tuo valitut näkyviin

Tuo kuvat näkyviin

Jos kätket kuvia tai videoita Hetket-, Vuodet- tai Kokoelmat-näkymässä, ne näkyvät vain Kätketty-albumissa. Voit tuoda Kätketty-albumissa olevat kuvat ja videot näkyviin.

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Avaa Kuvat-appi ja siirry Albumit-välilehteen.
  2. Napauta Muut albumit -kohdassa Kätketyt.
  3. Valitse kuva tai video, jonka haluat tuoda näkyviin.
  4. Napauta jakokuvake > Älä kätke.

Mac:

1. Avaa Kuvat ja klikkaa valikkorivillä Näytä > Näytä kätkettyjen kuvien albumi.
  2. Klikkaa vasemmassa sivupalkissa Kätketyt.
  3. Valitse kuva tai video, jonka haluat tuoda näkyviin.
  4. Ctrl-klikkaa kuvaa ja valitse sitten Näytä kuva. Voit myös valita valikkoriviltä Kuva > Näytä kuva tai painaa komento-L.

Jos käytät iCloud-kuvia, yhdessä laitteessa kätkettävät kuvat kätketään myös muissa laitteissa.

Lisätietoja

• Jos järjestät kuvan tai videon albumiin ja sitten poistat sen Kuvat-ohjelmasta, se poistetaan kaikkialta, mukaan lukien albumistasi.
  • Lue lisätietoja, jos tarvitset apua iCloud-kuvien tai kuvien hallinnan kanssa.