Kuvien kätkeminen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit kätkeä valokuvat ja videot Hetket-, Vuodet- ja Kokoelmat-näkymissä, minkä jälkeen ne näkyvät vain Kätketyt-albumissa.

Kuvien kätkeminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Valitse kätkettävä kuva tai video.
  3. Napauta jakokuvake > Kätke.
  4. Vahvista, että haluat kätkeä kuvan tai videon.

Kuvien kätkeminen Macissa

1. Avaa Kuvat.
  2. Valitse kätkettävä kuva tai video.
  3. Ctrl-klikkaa kuvaa ja valitse sitten Kätke kuva. Voit kätkeä kuvan myös valikkoriviltä valitsemalla valikkoriviltä Kuva > Kätke kuva. Kuvan kätkeminen on mahdollista myös painamalla komento+L.
  4. Vahvista, että haluat kätkeä kuvan tai videon.

Jos käytät iCloud-kuvia, yhdessä laitteessa kätkettävät kuvat kätketään myös muissa laitteissa.

Jos sinulla on iOS 10 tai aiempi tai macOS Sierra tai aiempi, kätkemäsi kuvat tai videot näkyvät luomissasi albumeissa edelleen.

Kuvien tuominen näkyviin

Voit tuoda kuvat ja videot uudelleen näkyviin sekä tarkastella niitä taas Hetket-, Vuodet- ja Kokoelmat-näkymissä toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Avaa Kuvat-appi ja siirry Albumit-välilehteen.
  2. Vieritä alalaitaan ja napauta Muut albumit -kohdan alla Kätketyt.
  3. Valitse kuva tai video, jonka haluat tuoda näkyviin.
  4. Napauta jakokuvake > Älä kätke.

Mac:

1. Avaa Kuvat. Valitse valikkoriviltä Näytä > Näytä kätkettyjen kuvien albumi.
  2. Klikkaa vasemmassa sivupalkissa Kätketyt.
  3. Valitse kuva tai video, jonka haluat tuoda näkyviin.
  4. Ctrl-klikkaa kuvaa ja valitse sitten Näytä kuva. Voit myös valita valikkoriviltä Kuva > Näytä kuva tai painaa komento-L.