Kuvien kätkeminen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit kätkeä valokuvat ja videot Hetket-, Vuodet- ja Kokoelmat-näkymissä, minkä jälkeen ne näkyvät vain Kätketyt-albumissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Kuvat-appi.
  2. Valitse kätkettävä kuva tai video.
  3. Napauta  > Kätke.
  4. Vahvista, että haluat kätkeä kuvan tai videon.

Mac

1. Avaa Kuvat.
  2. Valitse kätkettävä kuva tai video.
  3. Ctrl-klikkaa kuvaa ja valitse sitten Kätke kuva. Voit kätkeä kuvan myös valikkoriviltä valitsemalla Kuva > Kätke kuva. Kuvan kätkeminen on mahdollista myös painamalla komento+L.
  4. Vahvista, että haluat kätkeä kuvan tai videon.

Jos käytät iCloud-kuvakirjastoa, yhdessä laitteessa kätkettävät kuvat kätketään myös muissa laitteissa.

Jos sinulla on iOS 10 tai aiempi tai macOS Sierra tai aiempi, kätkemäsi kuvat tai videot näkyvät luomissasi albumeissa edelleen.

Tuo kuvat näkyviin

Voit tuoda kuvat ja videot uudelleen näkyviin sekä tarkastella niitä taas Hetket-, Vuodet- ja Kokoelmat-näkymissä toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Avaa Kuvat-appi ja siirry Albumit-välilehteen.
  2. Napauta Kätketyt-albumia.
  3. Valitse kuva tai video, jonka haluat tuoda näkyviin.
  4. Napauta  > Näytä.

Mac:

1. Avaa Valokuvat ja valitse valikkoriviltä Näytä > Näytä kätkettyjen kuvien albumi.
  2. Avaa Albumit-näkymä ja sitten Kätketyt kuvat -albumi.
  3. Valitse kuva tai video, jonka haluat tuoda näkyviin.
  4. Control-klikkaa kuvaa.
  5. Valitse Näytä kuva.