Tietoja USB-C–Multiport-sovittimen päivityksestä 1.0

USB-C–Multiport-sovittimen päivitys 1.0 parantaa Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovittimen tai Applen USB-C–VGA Multiport -sovittimen yhteensopivuutta ja luotettavuutta. Tätä päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille.

Valmistautuminen päivitykseen

1. Tämä päivitys vaatii OS X El Capitan 10.11.4:n. Hanki OS X:n uusin versio Mac App Storen tai Ohjelmiston päivityksen kautta.
  2. Liitä USB-C–Multiport-sovitin Macin USB-C-porttiin. Varmista, että USB-C-latauskaapeli on liitettynä sovittimeen ja pistorasiaan USB-C-virtalähteen kautta.
  3. Irrota kaikki ulkoiset laitteet (kuten näytöt, muistitikut ja kovalevyt) sekä langalliset verkkoliitännät USB-C–Multiport-sovittimesta.

Päivityksen asentaminen

1. Kun sovitin liitetään, päivitystoiminto tarjoaa kaksi vaihtoehtoa näytön yläoikeassa kulmassa näkyvässä varoitusviestissä: Asenna ja Ei nyt. Valitse Asenna.
  2. Asenna päivitys noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Kun asennus on valmis, napauta esiin tulevaa uudelleenkäynnistyspainiketta.

MacBook käynnistyy uudelleen, ja näyttöön tulee Apple-logo sekä edistymispalkki. Tämän jälkeen Mac päivittää USB-C–Multiport-sovittimen. Päivityksen suorittaminen kestää useita minuutteja.

Kun päivitys on suoritettu onnistuneesti, Mac käynnistyy uudelleen OS X:ssä.

Tärkeää: Älä sammuta tietokonetta tai irrota sovitinta päivityksen aikana.

Päivityksen varmistaminen

Kun MacBook on käynnistynyt uudelleen, voit varmistaa seuraavasti, että USB-C–Multiport-sovittimen päivitys onnistui:

1. Valitse Omenavalikko ja Tietoja tästä Macista.
  2. Valitse Järjestelmäraportti. Järjestelmän tiedot -ikkuna aukeaa.
  3. Valitse ikkunan vasemman reunan Laitteisto-kohdasta USB.
  4. Valitse USB-laitepuusta USB-C–Multiport-sovittimen nimi.
  5. Sovittimen tiedot tulevat näkyviin alaoikealla olevassa kentässä. Jos Versio-kohdassa oleva numero on 2.33, päivitys on onnistunut.