Tiedoja USB-C Multiport -sovittimen päivityksestä 1.0

USB-C Multiport -sovittimen päivitys 1.0 parantaa Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovittimen tai Applen USB-C–VGA Multiport -sovittimen yhteensopivuutta ja luotettavuutta. Tätä päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille.

Valmistaudu päivitykseen

1. Tämä päivitys edellyttää OS X El Capitan 10.11.4 -versiota. Uusimman OS X -version saat Mac App Storesta tai Ohjelmiston päivitys -toiminnolla.

2. Liitä USB-C Multiport -sovitin Macin USB-C-porttiin. Varmista, että USB-C-latauskaapeli on liitetty sovittimeen ja kytketty virtalähteeseen USB-C-virtalähteellä.

3. Irrota kaikki ulkoiset laitteet (kuten näytöt, muistitikut ja kovalevyt) ja langalliset verkkoyhteydet USB-C Multiport -sovittimesta.

Asenna päivitys

1. Kun olet liittänyt sovittimen, päivitysohjelma näyttää kaksi vaihtoehtoa näytön oikeassa yläkulmassa olevalla ilmoituksella: Asenna ja Ei nyt. Klikkaa Asenna.

2. Asenna päivitys noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3. Kun asennus on valmis, klikkaa näkyviin tulevaa Käynnistä uudelleen -painiketta.

MacBook käynnistyy uudelleen, ja Apple-logo ja edistymispalkki tulevat näkyviin. Mac päivittää sitten USB-C Multiport -sovittimen. Päivitys kestää joitakin minuutteja.

Kun päivitys on valmis, Mac käynnistyy uudelleen OS X:ään.

Tärkeää: Älä sammuta tietokonetta tai irrota sovitinta tämän päivityksen aikana.

Vahvista päivitys

Kun MacBook on käynnistynyt uudelleen, voit seuraavalla tavalla varmistaa, että USB-C Multiport -sovittimen päivitys onnistui:

1. Klikkaa Omenavalikkoa ja valitse Tietoja tästä Macista.

2. Klikkaa Järjestelmäraportti. Järjestelmätiedot-ikkuna tulee näkyviin.

3. Valitse ikkunan vasemmassa laidassa olevasta Laitteisto-kohdasta USB.

4. Klikkaa USB-laitepuusta USB-C Multiport -sovittimen nimeä.

5. Sovittimen tiedot näkyvät oikeassa alakulmassa. Päivitys onnistui, jos versionumero on 2.33.