Windows Installer -pakettia koskeva virheilmoitus, kun yrität asentaa Apple-ohjelmiston uudelleen tai poistaa sen

Voit korjata ongelman korjaamalla ohjelmiston Windowsin Ohjauspaneelissa ja sitten poistamalla Apple-ohjelmiston asennuksen tai asentamalla sen uudelleen.

Kun yrität asentaa apple.comista ladatun iTunesin, iCloudin Windows-version, Apple Software Updaten tai muun niihin liittyvän Apple-ohjelmiston tietokoneeseen uudelleen, saatat nähdä Windows Installer -pakettia koskevan virheilmoituksen. Tämä virhe liittyy yleensä Apple Software Updateen.

iTunesin hälytysviesti ”Tässä Windows Installer -pakkauksessa on ongelma. Asennukseen tarvittavaa ohjelmaa ei voitu käynnistää. Ota yhteys tukihenkilöön tai pakkauksen toimittajaan.”

Jos latasit iTunesin Microsoft Storesta Windows 10:llä tai et näe tätä virheilmoitusta, älä toimi tämän artikkelin ohjeiden mukaan. Ota sen sijaan selvää, miten iTunes ja siihen liittyvät ohjelmistokomponentit poistetaan ja asennetaan uudelleen Windows 7:ssä ja uudemmissa. Tällaiset virheet liittyvät Windowsin osiin, joita Microsoft Storesta hankittu iTunes ei käytä Windows 10:ssä.

Saatat nähdä tämän virheilmoituksen myös silloin, kun yrität poistaa ohjelmiston asennuksen ensimmäisen kerran.

Voit korjata ongelman korjaamalla ohjelmiston ja sitten poistamalla sen asennuksen. Voit tämän jälkeen asentaa ohjelmiston uudelleen.

Ohjelmiston korjaaminen

1. Avaa Windowsin Ohjauspaneelista Poista ohjelman asennus (Windows 10 -ohjeet).
  2. Valitse ohjelma, jonka yrität poistaa, ja valitse sitten Korjaa. Suorita korjausprosessi noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Yritä poistaa ohjelman asennus.
  4. Toista vaiheet 2–4 kaikkien ohjelmien osalta, jotka haluat asentaa uudelleen tai joiden asennuksen haluat poistaa.
  5. Kun olet poistanut kaikkien Apple-ohjelmistojen asennuksen, voit asentaa iTunesin tai iCloudin Windows-version uudelleen.

Jos et pysty poistamaan kaikkien Apple-ohjelmistojen asennusta tai näet virheilmoituksen myös ohjelmiston uudelleenasennuksen jälkeen, toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Jos ongelma jatkuu uudelleenasennuksen jälkeen

Jos näet virheilmoituksen edelleen, kokeile Microsoftin ohjelmien asennuksen ja asennuksen poiston apuohjelmaa.

1. Varmista, että Windowsin uusimmat päivitykset on asennettu.
  2. Siirry Microsoftin ohjelmien asennuksen ja asennuksen poiston apuohjelman sivustoon.
  3. Klikkaa Lataa ja sitten Avaa. Jos apuohjelma ei avaudu automaattisesti tai valitset Tallenna etkä Avaa, voit avata sen latauskansiosta. Apuohjelman nimi alkaa MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall.
  4. Valitse apuohjelman ensimmäisellä näytöllä Seuraava.
  5. Kun ohjelma kysyy, liittyvätkö ongelmasi ohjelman asennukseen vai asennuksen poistoon, valitse asennuksen poistoon.
  6. Valitse ohjelma, jonka asennuksen haluat poistaa, ja klikkaa sitten Seuraava.
  7. Kun ohjelma kysyy, haluatko suorittaa asennuksen poiston ja puhdistuksen, valitse Yes, try uninstall (Kyllä, yritä poistaa asennus).
    Apuohjelma yrittää poistaa ohjelman asennuksen. Poistettavan ohjelmistopaketin koon ja tietokoneen nopeuden mukaan asennuksen poistoprosessi voi kestää jopa yli viisi minuuttia. Jos apuohjelma pystyy suorittamaan toiminnon, näyttöön tulee viesti Troubleshooting is complete (Vianmääritys on suoritettu).
  8. Sulje apuohjelma.
  9. Toista vaiheet 2–8 kaikkien ohjelmien osalta, joiden asennusta et pysty poistamaan.
  10. Kun olet poistanut kaikkien Apple-ohjelmistojen asennuksen, asenna iTunes tai iCloudin Windows-versio uudelleen.

Jos et vieläkään pysty korjaamaan ongelmaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.